Ursuleti de Nov-dec2010 - HAI MIRUNA!!HAI JOY(151)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Eu abia astept sa imi scot marti firele ca ma tine la burtica, aseara l-am sunat pe dr sa-i spun de durerile de spate si mi-a zis sa-mi dau cu diclofenac gel pt ca am incordat muschiul cd mi s-a introdus acul pt anestezie si deja ma simt mult mai bine.
Cu lapticul nsh cum sa o rezolv, chiar aseara vorbeam cu Miruna sa patentez metoda adoptata cu lapte picurat pe sani ca i-a vandut pontul si Ratuscai. Ufff!!!Am sunat un consilier alaptare sa vina acasa(va dati seama unde am ajuns)si sper sa poata veni azi, daca nu, abia luni. Sanii mi s-au umflat rau, desi nu am lapte, au devenit durerosi, cred ca de la atata muls. Iau Galactogil, ceaiuri pt stimularea lactatiei, il pun mereu pe bebe la san, dar stiti, am asa un copil cuminte. Ma credeti ca asta noapte s-a culcat la 12 si s-a mai trezit la 6 dimineata? Bineinteles ca eu peste noapte ma trezeam din ora in ora cu grija, la un moment dat am vrut sa-l trezesc sa-l hranesc, dar dormea ca un ingeras si daca toti mi-au zis alaptat la cerere.....

Mami de printisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

vad ca sunset a fost mai rapida decat mine, vroiam sa va sriu mesajul de la miruna. sa scoatem motzatele

HAI MIRUNA!!!

36+

Mergi la inceput

Saraca Miruna, aseara mi-a completat datele de pe prima pagina si apoi a plecat la spital sa nasca

Mami de printisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

HAI MIRUNA !!!

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Beatrice poate cumva sa fie canalele infundate si sa nu poata iesi lapticul? dc tu spui ca ai sanii super umflati? Asta am patit eu, aveam sanii ca niste bidoane mari si tari si nu putea iesi lapticul. Dc e incearca si pastilele Galafor, sunt f f f bune.

Fetelor Bafat azi. Miruna si Joy nastere usoara.

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 37+

Mergi la inceput

Da, acelasi mesaj am primit si eu de la Miruna ca si Suzi.
H A I M I R U N A !

Mami de printisor

Mergi la inceput

HERA CRED CA AM CANALELE INFUNDATE, CA INAINTE AVEAM DISPLAZIE MAMARA, MICI CHISTULETE CARE INFUNDAU CANALELE DE LAPTE. DAR NSH CUM SA LE DESFUND. NU REUSESC NICI CU BEBE, NICI CU POMPA, SPER SA MA AJUTE SI ACEST CONSILIER.GALAFOR-AM RETINUT

HAI JOY!

Mami de printisor

Mergi la inceput

Well... plec si eu la spital sa aflu de unde cresterea asta brusca si totala de activitate la mine in burtica. Sper sa nu raman pe-acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

HAI MIRUNA!! NASTERE USOARA!!

alinushca la varsta asta a sarcinii e cam greu sa vada exact daca are cordonul in jurul gatului. Bebe e dolofan si bine infipt in col, am intrebat si eu dr si a zis ca nu vede f bine la eco. Poate o eco 4D e mai concludenta dar la 2D mie nu a putut sa-mi spuna cu exactitate.

V-am intrebat de monitorizare ca sa stiu sigur..ma gandeam eu ca nu ar trebui sa-mi faca nici o injectie. Prietenei mele i-a facut ceva pe vena ianinte de monitorizare, depasise deja termenul, deci pe ea o chemase mai mult la provocare(dar nu i-a mers, a nascut abia peste 3 zile) Eu nu vreau provocare deocamdata, nu cred ca e cazul. M-a pus pe ganduri ca m-a chemat la monitorizare maine dimineata cu tot cu bagaj

beatrice felicitari pt bebe cuminte. Si eu aveam mastoza chistica inainte sa raman insarcinata, sper sa nu am si eu probleme cu alaptarea

Ana 39+ cu Gabriel
Mult a fost putin a ramas..6 Nov e aproape!!
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea

Mergi la inceput

anya, stai linistita, nu se face asa ceva. cat despre codon, trebuie sa se vada daca e in jurul gatului, daca are vreun nod ceva, macar la ceafa si tot poate sa se uite cel putin la mine ceafa e vizibila ca bebe sta intr-o parte asa cu capul si spatele in stanga uterului.

Mergi la inceput