Ursuleti de Nov-dec2010 - HAI MIRUNA!!HAI JOY(151)
Raspunsuri - Pagina 16
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BraveGirl bebe3 cum o sa fie? |
ooooooooohhhhhooooooo, ai ceva sa ne spui?
eu zic ca la bb5 va fi perfect, nastere pe muteste si recuperare instantanee, conditia e sa faci 5.
Eva & Luca (08.09.2008) acum
32+ cu
Noah (30. 12. 2010)
ral_eli spune:

36+
diana.b spune:

fericirea mea s-a dus pe apa sambetei........
am aflat ca pediatru care il gasisem eu de fapt nu e pediatru, e medic generalist dar are foarte multi copii inscrisi......
asadar, continui cautarile 

36+ 
geniusamb spune:
Va pup pe toate si mi a fost dor de voiiiiii 

Am mai pus cateva poze cu bb Matei pe picasa.
Pescurt: felicitari proaspetelor mamici si mult succes viitoarelor ![]()
Noi am ajuns duminica noaptea la spital cu membranele rupte , dilatatie 2 si contractii la 4 minute. Matei s a nascut la 1 min dupa miezul noptii si rad cu sotu si spunem ca e vampir ![]()
Marti la 2 eram acasa cu el, am fost o mamica exemplara ca la 8 dmineata eram cu bb in brate ma plimbam prin rezerva
Deci nu am stat mai mult de 40 de ore in spital. Operatia inca ma mai supara dar uit de ea cand il vad pe puiul meu 
Abia azi a inceput sa vina lapticul, incercamsa ne acomodam noi cu bebe si el cu noi.
Ravin cat pot de des, pup toate burticile
Ana,
38+
Matei
Cat mai e pana luni 1.11?
mirunam spune:
| citat din mesajul lui BraveGirl Miruna, si eu la Arianna am nascut ca o floricica si recuperarea a fost grea Acum am avut dureri mai mari la nastere, dar recuperarea f usoara. Nici nu simt epiziotomia. Am stat in fund, am avut scaun normal, fara sa ma doare nimic ========== Corina Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010) POZE |
Sper sa aflu in cel mult 2 ani
Tati de Alexandru, felicitari Olgai pentru curaj si mobilizare! A tot spus ca face bine miscare dupa operatie iar acum o si dovedeste, mai ales la ce experienta a avut. Bebe Alexandru e simpatic foc
, sa va traiasca, sa fie sanatos, fericit si iubit!Genius fug sa vad pocizicile
Ma bucur ca sunteti bine!Fug sa iau wrap-ul de la Posta! Il probez pe Winnie the Pooh!
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 39 +
: AMR 6 ZILE ...
raluci_b spune:
fetele va recomand un pediatru ffff bun, Doamna Rodica Nanu este la Medicover Plevnei, este fosta eleva a lui Capraru, va sig sigur ca nu va va parea rau daca ajungeti la ea, nu stiu daca vine acasa ca eu am mers cu Remus la ea cand avea deja vreo 6 luni.
va doresc Lapte multtttt
by Raluca, full time mother for Remus Andrei
(8 nov '09)
hai cu bb2
un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim
douradoudou spune:
multumim ralu

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si de printesa razboinica Maysaa
raluci_b spune:
| citat din mesajul lui douradoudou multumim ralu ![]() ![]() ![]() alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) ![]() si de printesa razboinica Maysaa |
kiss u back asteptam pozeeeee

by Raluca, full time mother for Remus Andrei
(8 nov '09)
hai cu bb2un vot daca va place www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=23" target="_blank">rab1 sau rab2 multumim
Ioana_Mami spune:
| citat din mesajul lui amelia_ilie Ioana, multumesc mult de detalii . Per total cam la cat s-a ridicat contributia? (eu o sa-i dau doctorei mele banii dupa, evident, dar ca idee cam cat te-a dus pe tine? 33+ ![]() |
anestezist + doctor+moase+neonatolog+asistente +paza (ca sa intre sotul ) ...vreo 2300 ron

Patrick Stefan (16.10.2010)