Ursuleti de Nov-dec2010 - HAI MIRUNA!!HAI JOY(151)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Nasterea printesei la CANTACUZINO: Partea 2
Spitalul :Moasele : eu am prins 2 ture ...sa le dea D-zeu sanatate...extraordinar...Nici nu au vrut sa ia bani , toate ziceau ...dupa ce nasti ...vorbim atunci...
Doctorul meu ...CIULCU ALEXANDRU ...un om deosebit , talentat , sufletist... sa-l tina D-zeu sanatos si in tara !!!M-am lovit si de alti doctori cat am stat acolo ...dar si ei au fost ok!
Asistentele de la mamici ...foarte dragute...si le-am prins pe toate ca am stat 4 zile in spital...5 lei fac minuni...eu le administram 5 lei la inceput de tura si imi faceau toaleta ok si imi si raspundeau la intrebari ...
Asistentele de la copii : NISTE JAVRE ORDINARE...aici sa va incarcati cu nervi si draci...si pe cat posibil nu lasati copilul la ele...luati-l in camera (aaaa..ptr a il lua in camera trb sa stati la et 1 al maternitatii la 2 nu se da bebe in camera).Ptr asta trimiteti sotul la asistenta sefa sa va dea camera la et 1 ( 50 ron costa ...O sa va zica ca nu poate sa va lase bebe noaptea si o sa incerce sa vi-l ia intre 00-06..NU IL DATI...ele se culca si copilasii urla de foame...Niste jegoase!!!!!!!!!!!Eu am facut depresie din cauza lor...
Doctorii de bebici ...eu am fost la DR CEAUSU ...super femeie..dar am auzit si de Dr DUMITRU ca e buna ....
Acum ce sa va zic ...per total ...f ok spitalul...curat ...ma asteptam la mai rau ...
Eu nu am avut rezerva singura ca mi-era frica sa stau singura cu bebe ...asa ca am stat la et 1 cu alte 2 fete cu care am stat si in sala de nasteri... ne-am ajutat una pe alta ca toate eram la primu bebe si a fost super...
Toaletele sunt pe hol si dusurile la fel...la comun ...cam murdare dar merge...In camera ai doar 2 chiuvete : una ptr mamici si una ptr bebe...
Mai aveti intrebari ?Sunt aici!

Fericita 38+ Raisa Maria
................................................................
AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Buna, n-am timp de citit, poate diseara ajung si eu la zi
Sunt la pag 5 si am vazut ca Andreea zicea ceva de bebe care papa doar la un san. Am mai auzit chestia asta si ca solutie ar fi sa o asezi la sanul respectiv invers. Adica dc e vorba de sanul stang, tii copilul cu corpul spre stanga, deal pe o perna de alaptat. Cica e vorba de pozitia capului, sunt unii bebei care prfera doar o parte.
Fug....

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

super tare ideea, cred ca asta e problema ei, ptr ca ea tot cauta sanul pe aceeasi parte, nu mi-a trecut prin cap...incerc si va zic dc a functionat.

la ultimul alaptat am pus-o intai la sanul buclucas, aplans pana n-a mai putu si pana la urma a inceput sa suga, dar asa mila mi-a fost

Andreea, mami de baiat si fetita

www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

buna fetele

scuzati lipsa mea insa amrti am fugit la tg-mures sa vedem centrul medical nova vita , intrucat am reusit sa imi fac o prog pt miercuri la orele 10 si 15 min...bon am ajuns am dormit la o colega de la odiseea trecuta dimineata la spital conditii super ok per total 25 de mil, insa daca mai este evoie te mai tine si cazarea pe zi e 1 mil...am vb cu docul ne-a explicat fte frumos ce, si cum vva fi
in cl daca ma iau durerile numai ajung la tg-mures fiind peste 300 km pana acolo, daca sunt cuminte apoi ma vad cu dumnealui pe 29 nov cand ma interneaza de zi pt analize din cap pana in picioare , iar pe 01 dec ma opereaza....am niste emotii si ma rog sa nu ma ia durerile pana atunci ca zau de nu mi-ar parea rau la ce conditii si cat de civilizati sunt

am uitat sa va zic ca pe dimitrie l-am dus la socrii pt ca nua veam cum sa il iau cu noi si saracul a plans cica toat noaptea dupa mine cica mama , mama si suspina

cam atat de pe la noi

Felicitari Olgutzika sa fiti sanatosi si sa ajungeti acasa cat mai repede

34+Antonia Stefania

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul Dimitrie Gabriel 12.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

doura imi faci pofta de nascut vreau si eu sa-mi vad puiul!!

ioana cum povestesti tu pare f simplu si usor dar sunt convnsa ca in clipele alea nu simteai deloc asa

ma duc pana jos sa fac niste copii la hartii ca ma cacai de 2 sapt si sa cumpar carlige (dupa 2 masini de spalat haine de bebe am epuizat carligele ).
poate il conving pe sot sa ne cumparam masina de spalat cu uscator; am inceput operatiunea de convingere de vreo sapt dar el o tine pe a lui ca avem masina actuala de 5 ani si mai trebuie sa o tinem inca 5 pana se amortizeaza argumentele lui : ca dc functioneaza de ce sa o schimbe si 2 : ma-sa a tinut masina de spalat 20 de ani deci noi trebuie sa le tinem minim 10

dar nu ma las invinsa inca mai lucrez la convingerea lui si poate in 2, 3 luni reusesc; dc nu, o sa se trezeasca cu aparatura in casa

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

eiza_cri sa dea Domnul sa nasti unde iti dorestisa fie bine pt tine si bebe!

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

doura imi faci pofta de nascut vreau si eu sa-mi vad puiul!!

ioana cum povestesti tu pare f simplu si usor dar sunt convnsa ca in clipele alea nu simteai deloc asa

36+

Crede-ma ca nu o zic doar ca sa incurajez viitoare mamici ..dar chiar am avut o nastere usoara...de nota 10!!!
Intr-adevar erau emotiile mari dar durerea a cam lipsit
Eu toata srcina am avut cosmaruri pe tema asta .. ca o sa innebunesc de durere...dar am fost o norocoasa...
Curaj viitoarele mamici!

Fericita 38+ Raisa Maria
................................................................
AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisis81

Ma bag si eu scurt in discutii desi nu am recuperat tot din urma.
Lapte praf eu recomand Lactana de la Topfer, pe care o am pe Teo dupa ce am incercat NAN si nu se lega deloc la stomac. Intr-adevar medicii iau bani, excursii, cadouri, etc de la NAN.

Eu am probleme cu buricul lui Sebi.... inca nu a cazut si are dedesupt carne vie. Il dau cu tot ce trebuie dar mereu curat sange de sub el.
Si mi-a zis medicul sa-l decalotez putza la fiecare baitza si mie mi-e mila. E mai greu cu baietii. Au si putza si oua, se ascunde kk pe sub outze...... uf.... ma obisnuiesc eu.

Cris mami de Teodora si Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mie mi-a zis sa decalotez dupa o luna si in legatura cu buricul sa pun o compresa cu spirt pe care sa
o las permanent pe buric ca usuca mai repede, nu Betadina. UFFFF

Mami de printisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Ioana, multumesc mult de detalii . Per total cam la cat s-a ridicat contributia? (eu o sa-i dau doctorei mele banii dupa, evident, dar ca idee cam cat te-a dus pe tine?

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
Eu am probleme cu buricul lui Sebi.... inca nu a cazut si are dedesupt carne vie. Il dau cu tot ce trebuie dar mereu curat sange de sub el.
Si mi-a zis medicul sa-l decalotez putza la fiecare baitza si mie mi-e mila. E mai greu cu baietii. Au si putza si oua, se ascunde kk pe sub outze...... uf.... ma obisnuiesc eu.

Crisis
, cu ce il dau tu "cu tot ce trebuie"?

La buricul copilului sa nu pui absolut nimic, pudra sau mai stiu ce nebunii. Il dezinfectezi seara dupa baita cu alcool alb de 70 grade, ii pui tampon steril pe care il infasori in jurul bazei buricului (pana cade) si nimic dar nimic altceva. Pudra gen Baneocin tine zona umeda si supureaza. Nu pui creme si nimic, doar alcool alb.

Pediatrul i-a vazut buricul? Ce a zis?

Eva & Luca (08.09.2008) acum 32+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Citat:

Crisis
, cu ce il dau tu "cu tot ce trebuie"?

La buricul copilului sa nu pui absolut nimic, pudra sau mai stiu ce nebunii. Il dezinfectezi seara dupa baita cu alcool alb de 70 grade, ii pui tampon steril pe care il infasori in jurul bazei buricului (pana cade) si nimic dar nimic altceva. Pudra gen Baneocin tine zona umeda si supureaza. Nu pui creme si nimic, doar alcool alb.

Pediatrul i-a vazut buricul? Ce a zis?

Eva & Luca (08.09.2008) acum 32+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

si eu i-am curatat cu alcool alb dar dupa aia ii dadeam cu Baneocin pudra si sincer nu au supurat deloc si chiar s-a vindecat foarte repede. la amandoi baietii deja dupa o sapt de la nastere aveau buricute superbe....cred ca depinde si de copil

Mami Andreea 37+ Horia Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

AMR...12 zile

Mergi la inceput