Ursuleti de Nov-dec2010 - HAI MIRUNA!!HAI JOY(151)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisis81

Ma bag si eu scurt in discutii desi nu am recuperat tot din urma.
Lapte praf eu recomand Lactana de la Topfer, pe care o am pe Teo dupa ce am incercat NAN si nu se lega deloc la stomac. Intr-adevar medicii iau bani, excursii, cadouri, etc de la NAN.

Eu am probleme cu buricul lui Sebi.... inca nu a cazut si are dedesupt carne vie. Il dau cu tot ce trebuie dar mereu curat sange de sub el.
Si mi-a zis medicul sa-l decalotez putza la fiecare baitza si mie mi-e mila. E mai greu cu baietii. Au si putza si oua, se ascunde kk pe sub outze...... uf.... ma obisnuiesc eu.

Cris mami de Teodora si Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

hi,hi,hi....mie mi se pare ca-i mai greu cu o fata, trebuie sters intr-un anumit sens, secretii etc...

Andreea, mami de baiat si fetita

www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

cum n-am experienta nu stiu sa-ti spun care e mai buna din cele doua

pot spune insa ca mie mi-a placut asa tare salteluta (a doua varianta) ca a fost printre primele chestii cumparate pentru bebita si asta datorita tie

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Ce pompa de san recomandati? Sterilizator? Biberoane si tetine?

M-am cam panicat ca vad ca trebuie sa sa avem din toate, pentru orice eventualitate.

32+ viitoare mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Fetelor, eu nu inteleg ceva. Iau bebelusii noaptea si nu ii hranesc deloc de la 12 la 5 ?! Si daca le e foame si plang ?!

Copiilor nostri li se facea foame si dupa 1 ora, 1.5 ore, sau chiar 45 min si atunci ii puneam la san. Cum as fi putut sa ii las sa planga de foame pana dimineata ?!

Poate ca asa se obisnuiesc sa nu se mai trezeasca noapte pt masa, dar am citit ca bebelusii f mici cand le e foame sufera f mult si cred ca or sa moara. Eu nu puteam sa-i las pe ai mei nici un minut. Stiu ca exagerez, dar lasam imediat ce faceam si alergam la ei. Parca imi pierdeam mintile. Asta pana implinesc 6 luni. Apoi plansul e altfel.

Raluca cu Ioanna , Georgios si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucaspm

Fetelor, eu nu inteleg ceva. Iau bebelusii noaptea si nu ii hranesc deloc de la 12 la 5 ?! Si daca le e foame si plang ?!

Copiilor nostri li se facea foame si dupa 1 ora, 1.5 ore, sau chiar 45 min si atunci ii puneam la san. Cum as fi putut sa ii las sa planga de foame pana dimineata ?!

Poate ca asa se obisnuiesc sa nu se mai trezeasca noapte pt masa, dar am citit ca bebelusii f mici cand le e foame sufera f mult si cred ca or sa moara. Eu nu puteam sa-i las pe ai mei nici un minut. Stiu ca exagerez, dar lasam imediat ce faceam si alergam la ei. Parca imi pierdeam mintile. Asta pana implinesc 6 luni. Apoi plansul e altfel.

asa am auzit eu... dar se poate sa nu fie adevarat!!!

nu stiu ce sa zic: dar clar nu bag mana in foc ca e 100% adevarat!!!

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lore1983

Ce pompa de san recomandati? Sterilizator? Biberoane si tetine?

M-am cam panicat ca vad ca trebuie sa sa avem din toate, pentru orice eventualitate.

32+ viitoare mami de

Eu sunt fan Avent de la Philips; am biberoane, pompa, suzete, sterilizator, incalzitor si sunt f multumita.

Andreea, mami de baiat si fetita

www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana.b

am in cap o mie de intrebari:

1. Aseara pe la 22h00 cand am plecat de la cabinetul doctorului am oprit la farmacie sa-mi iau medicamentele care mi le-a dat si am gasit si absorbante de la Natracare: am luat un pachet de 10 caci doar unul mai aveau! Intrebarea e de cate voi avea nevoie?!?!? Eu mi-am luat si tampoane de la always din acelea de noapte, doua pachete si am si vata si comprese sterile in caz ca... oare sunt suficiente sau mai trebuie sa iau un pachet din acelea de la Natracare?!?!? cat de abundente sunt lohiile si cat tin dupa o cezariana!?!?!?

2. M-au speriat fetele ca nu-ti dau copilul in camera la Filantropia cu toate ca asa scrie peste tot si ieri mi-am "comandat" o rezerva, ca sa nu am probleme de genul acesta. Ideea e ca eu nasc pe 24 si rezerva e din 25, deci ce se intampla cu bagajul meu cat stau eu la TI?!?!? Trebuie sa-mi iau din prima, toate cele necesare sau il impart in doua?!?!?

3. In spital imbraca copii cu hainutele de acasa sau nu are sens sa le iau... important fiind doar costumasul de iesire din spital?!?!?

Cred ca cea mai in masura sa-mi raspunda la ultimele doua intrebari e Beatrice... dar sa vedem daca va avea timp!!!

36+

La prima intrebare nu prea pot sa raspund ca eu am avut scurgeri putine.M-am simtit mult mai bine cu vata invelita in tifon decat cu absorbante.
De bagaj nu-ti face probleme ca au grija infirmierele iar pt bebe i-au cerut sotului cele necesare.
Erau fete care isi luau bebelusii in camera dar peste noapte veneau asistentele si ii luau.Eu nu am fost in stare sa o iau cu mine pt ca ma durea capul groaznic+ameteli.Si nu ma simteam in stare,sincer.
Dintre toti bebelusii era unul singur imbracat cu hainute de acasa,restul erau sarmalute.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

Mami de SANDRA-GABRIELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucaspm

Nici eu nu am putut, am mers pe alaptat la cerere si cerea noaptea cam la 2 ore, 2 ore jumatate. @23h00, 01h00, 03h00 si ceva, 05h00 adica cerea serios...si sugea la san si o ora. Ziua cerea la o ora jumatate.

Stiu o familie care ma socheaza. Au obisnuit copilul sa nu planga noaptea ingnorandu-l. Ei stau la casa si au un culoar lung, camera copilului era ultima, la capatul culoarului, ei nu auzeau nimic din camera lor, dormeau dusi. Asa ca tipa mititelul cat vroia ca nu venea nimeni. Pana s-a lamurit el ca tipa degeaba si gata.
Acum e un copil violent, care tipa ca un isteric, te musca, si toate astea pentru ca e in cautare de afectiune si nu stie cum sa ceara, fie tandru, sa mangaie, el trage de tine sa il iubesti.
Si acesti oameni ne sfatuiau pe noi sa fim mai duri cu Luca, cica il rasfatam prea tare, cum plange fuga la el, ca il culcam cu noi...Da, dar nici asa...

F trist!!!

Eva & Luca (08.09.2008) acum 32+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

Citat:
citat din mesajul lui simona-maris

.Pup toate fetele si bebicii.
Imi pare rau ca am dat asa putine vesti despre mine, dar vin acum si promit sa ma revansez!
Suntem acasa de aseara.Prima noapte cu bebe a fost faina, am zbierat eu la sot si el la mine in soapta, ca avem viziuni diferite asupra fragilitatii beblului.I-am facut baita, e fan mediu acvatic ca mami, lapte nu am inca,cred ca am putin colostru, dar bebe sta la san mult si astept si minunea laptelui.
Pt prima paginuta , bebe Stefan a avut 50 de cm, apgar 9, s-a nascut la 1 11 2010, la ora 12, la Spitalul Elias cu dr Rotaru Octavian.
Sunt total dezamagita de Elias...
Am 4 capitole de recuperat,mi-a fost dor de voi, si ma bucur enorm sa fim din nou impreuna.Citesc si revin.
Va pup pe toate, mamici ,burtici, bebici. Poate pun si poze azi
Simona,mami fericita de Stefan

de ce ai fost dezamagita de elias??

Mami Andreea 37+ Horia Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

AMR...12 zile

Pai sa le luam pe rand:
Daca nu dai,dai daaaaaiiii bani, te trateaza ca pe un caine. Daca dai, dar nu ai toate un milion de chestii aduse , cumparate de tine, iar esti caine. Daca dai si ai tot, dar nu esti simpatica...la fel
Spitalul e vechi, nerenovat, fara bai, decat la rezerve.Dar nici acolo nu e "hotel".Este mizerie si paianjeni
Cel mai grav este cum ii trateaza pe bebelusi la neonato. Ii indoapa cu lapte praf, nu ii spala, ii ia de la sanul mamei in jumatate de ora, ii lasa cu geamurile deschise ,in curent, nu ii unge cu nimic pe piele...
Daca nu te duci sa spui sa iti scoata branula, cateter...sau alte servicii de genul, nu te intreaba nimeni.
sala de alaptat e la 15 min ( pt o opereta de cezariana) de sectia de neonato. Defilezi a doua zi dupa ceza, ametita,cu bebe in brate...
Si as putea continua. Poate la rezervele private se poarta altfel...dar si asa nu se scuza mizeria morala de acolo. E vb de lauze si nou nascuti, iar ei se gandesc numai la bani, plicuri...etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Buna!
Andreea, majoritatea copiilor manifesta o preferinta pt unul din sani (cateodata insesizabil), e important insa sa mentii tu echilibrul. Pune-o prima data la sanul pe care-l refuza, la foame nu se mai uita asa chioras, iar incet-incet se echilibreaza balanta. Stiu mamici care ajung sa alapteze dintr-un sg san, si e putin cam ciudat sa ai un san mai mare si unul mai mic. Maria cand refuza sa pape dintr-un san ma plimbam cu ea prin casa in timp ce o alaptam si nu mai era asa atenta, papa si ce nu-i convenea default.

Ieri nu am avut acces la calculator (i-am aniversat ziua Mariei si a fost mare nebunie, 8 copii plus parinti, pentru doar 2 camere). Am primit de la Olguta un mesaj atat de frumos cu datele in care-l descria pe Alexandru "bebe roz, care seamana leit cu Sof". M-am topit... Chiar tineam in brate un bebelus de 5 luni in momentul ala.:) Acum am citit si de problemele lor, ma bucur ca au avut un final fericit!

Beatrice, ma bucur ca esti bine, mi se pare incurajator ca l-ai tinut pe bb cu tine in camera ziua, fara sa fie nevoie sa te certi cu asistentele... asta la ce auzisem despre Filantropia. O sa fie bine cu alaptatul, ai grija de tine si odihneste-te, incet incet se vor rezolva toate. Cat poti da-i colostru, e f important pentru nou-nascuti.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s35

Mergi la inceput