Albinute & bondari de mar-apr '07 (151)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

roxana dar ce era ma dc era invatata la gradi? ca si-asa acolo toti tusesc fratioare. dar nu, l-am invatat eu. am gasit-o intr-o zi prin preumblarile mele pe net. cum matei tusea, mi s-a parut la obiect.
deci noi suntem SINGURII parinti care tin copilul acasa la tuse si muci. m-a intrebat educatoarea in seara asta de ce n-a fost matei ieri. pt ca tusea uscat asa si nu se mai oprea la un moment dat. raspunsul ei: cred ca sunteti singurii parinti care nu-l aduceti cand e putin bolnavior. intr-un fel m-am enervat si am intrebat dc prefera ca data viitoare sa-l aduc cu tot cu tratament. dar ele sunt obisnuite cred, ca am inteles ca au fost cazuri de copii care au tusit pana au lesinat. si atunci ce pretentie sa am eu ca matei sa nu se imbolnaveasca cel putin 1 data la 1 saptamana??

deci de craciun am zis: trenulet de lemn de la ikea, masinutele din cars, dar in format mic si inca nu stiu ce sa le comand la bunici.
de mos nicolae: poate ghete/cizme imblanite cu tot cu dulciurile de rigoare in ele. si vreo 2-3 perechi de manusi.

roxana voi aveti trenuletul ala de la ikea? sau cine il are? sa-mi faceti si mie o poza cu el intins sa-mi fac o parere, va rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

http://picasaweb.google.com/roxanici.damian/Rares38?authkey=Gv1sRgCIXfntKxl8qLrwE#5542806402543442594 vezi ici trenuletu ikea.
sunt mai multe sine decat in pachetul ala, cumparate separat. din pachetul initial iese o sina sub forma de 8 cu un pod.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

ANAALINA- te ajutam cu drag dar singur nu e buna pt gaza ta. maria are acum 12,700 kg si acum un an avea si mai putin. Rochita era deja cam stramta de atunci dar nu prea aveam chef sa caut, fusese o nunta asa pe nepusa masa si am luat ce am gasit ca sa fim la inaltime dar sa iesim totusi cat mai ieftin. sa stii ca nici macar poze cu rochia nu am gasit ca nu le-am primit de la miri nici pana acum.

SOMN- Maria se culca la 21-21.30, o trezim greut pe la 6.30 si la pranz mai doarme 2 ore. e destul de bine zic eu. In week-end se trezeste singura pe la 7-8.

Cadouri Craciun fetite: Maria stie f bine ce vrea si vrea multe dar pana la urma va primi doar un bebelus baby amore care face pipi si caca (si nici pe asta nu-l luam la cat e de scump dc nu-l gasea mama in Italia la jumatate de pret). ea mai vroia un bebelus cu varicela si pat de spital (e 149 lei la Noriel), ar mai vrea dar probabil de ziua ei- o casuta cu pisicuta kitty si f multe accesorii- e de fapt casuta si cofetarie.... si mai vrea un set cu o parcare supraetajata si cu lift pt masinute, spalatorie.... nici pe asta n-o va primi dar cred ca s-ar potrivi pt unii baieti de-ai vostri.

IOANA- cred ca ai perfecta dreptate si sunteti printre singurii care tin copilul acasa cand e bolnav asa ca voi ati ajuns acum de arata cu degetul nu aia care imbolnavesc toata grupa.Asa e la noi.

Eu am fost astazi la ecografia pentru dublu test si totul e f bine. Deci eu eram graviduta care se ascundea. De ce nu am scris? pai nu prea stiu dar in principiu pentru ca le-ati cam pus la zid pe Marta si pe Laina si nu vroiam sa apar si eu cu temerile mele si sa patesc la fel. Asa ca acum nu am de ce ma plange. Sunt bine si eu si bebe mic, Maria e f incantata ca vom mai avea un bebe (sper sa ramana asa), la serviciu e ok, sper sa fie totul bine sa pot lucra cat mai mult adica pana pe la mijlocul lui mai macar. Termenl ar fi la sfarsitul lui mai dar probabil nasc putin mai repede ca si pe Maria am nascut-o cu 2 saptamani inainte de termen.

Mergi la inceput

tzuna felicitari!
dar cum adica fetele au fost puse la zid? hai ma ... noi le imbarbatam aici de zor si ce iese?
apropo de asta: rein scoate nasul de ulcea si zi repede cine te-a suparat.

Mergi la inceput

hai ca m-a bulversat tzuna cu anuntul ... .

roxana si celelalte sine sunt la bucata? poti sa iei ce segment vrei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Tzuna mamica, felicitari! Ce ne-ai fentat! Acum daca tot au trecut, ce temeri ai avut?

Ioana, nu m-a suparat nimeni, atat doar ca nu am nimic neobisnuit de zis, am avut o perioada cu dureri de ureche la Petru la care a primit antibiotic desi nici acu nu stiu daca a fost otita. Asa ca am stat cu ei. Acum sunt singura cu el acasa ca tati e plecat si Calin la mama.
Si m-a afectat tare de tot suferinta lui A, ma rog sa-i fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Tzuna felicitariiii!!!!

Roxy uite www.crazytoys.ro/jucarii/Locomotive-si-Vagoane-1110/Tomica-2361/Tomy-94/12307/Tomica-Tren-de-pasageri-CT2000.html" target="_blank">aici....le-am comandat deja,le astept sa vina...i-am luat si setul de sine care se face in 6 feluri.

astazi razvi a fost ofticat de un coleg,la gradi,i-a zis ala lui razvi ca razvi nu poate sa faca avion din plastilina si asta s-a suparat si l-a zgariat pe fata....m-am suparat asa tare,mai ales ca nu mi-a placut cum mi-a zis-o una din educatoare dupa ce imi spusese si cealalta....

va pup,noapte buna!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Eu stiu ca le-ati imbarbatat pe fete si ca din afara vezi altfel problema si de cele mai multe ori asa si stau lucrurile numai ca atunci cand esti prins acolo chiar dc pentru altii e un fleac pentru tine pare ceva grav si tb sa depui eforturi sa rezolvi totul. Deci despre asta era vb Ioana.

Temerile mele... pai la fel s-au dovedit a fi nu chiar fondate ca uneori timpul le rezolva pe toate. Eram la inceput de drum, abia ramasesem insarcinata , copilul a fost f dorit si chiar programat (din nefericire pentru el nu voi putea sta in CIC asa ca am programat sa se nasca la sf. lui mai, inceputul lui iunie ca sa am vara la dispozitie pentru alaptat , dragalit caci la 1 oct cel tarziu reiau lucru. Cam astea ar fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

toate fetele.

Ioana,te astept pe la noi,are si Mark trenuletz din Ikea.Este f bun si f rezistent.

Cu gradinita n-am avut probleme la Mark.Nu s-a imbolnavit niciodata de cand l-am dus,adica din mai,desi merg copii cu tratamentul dupa ei.Sper sa o tinem tot asa.Eu vitamine nu le-am dat niciodata si nici nu prea sunt de acord cu ele.Prefer vitamine naturale...fructe,legume crude.

De Craciun nu stiu ce sa le iau...din punctul meu de vedere au prea multe jucarii...singurul lucru care stiu ca le-ar face mare placere,ar fi o trambulina din aia micutza cu bara...am vazut la carrefourul din constanta,la locul de joaca.M-au zapacit cu saritul in pat...poate asa nu ar mai fi tentati.In rest au masini,papusi,trenulete,truse de lucru...nu stiu ce sa zic.

Mergem la nani,ca am avut o dimineata traumatizanta cu gradinita la circ.

Va pup tare,tare.
Mada,mami de Mark si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Sara buna!

Am citit dar cam pe diagonala drept sa spun.
Sapatamana viitoare dau un referat (ultimul) din cadrul programului de docotrat si sunt taaare in priza.

M-am vaitat pe messenger si va tin la curent acum cu vestile.
Duminica dupa-amiaza Bianca a tusit vreo 4 ore intr-una de i se inrosisera ochii in cap. Am linistit-o dupa urmatoarele: Sirop de tuse Favitusin, sirop cu echinaceea si propolis, aerosoli, baie cu ulei de menta, rozamrin si levantica, sare calda pe piept si uleiuri aromate de n-spe feluri in camera.
am zis ca o iau razna .... dar nu am luat-o

Luni seara am mers la control (caci ea samabata terminase tratamnetul injectabil cu Fortum) si a diagnosticat-o cu traheita acuta. Are pentru inca 10 zile Singulair, Tusend, Zyrtec si aerosoli.
sper sa se linisteasca.
Ii dau si maselele si e tot o mana in gura si nu ii convine nimic.

Azi am avut sedinta la gradinita pentru serbari. Fetitele vor fi imbracate in alb si baietii panataloni de costum si camasi albe cu papion. Se pare ca si la noi tema e "fulgi de nea". Cred ca e trendy-frendy in catalogul iarna 2010

S-a hotarat strangerea unei sume mici in opinia mea pentru cadouri. 10 lei mos nicolae, 40 de lei mos craciun si 50 de lei cadouri personal (educatoare - 2, asistenta medicala, bucatareasa, directoare).

Si acum mare mare intrebare:

Ce cadouri credeti ca se pot lua de acesti bani?

Parintii sunt detul de neimplicati si a picat "magareata" pe mine sa ma ocup.
De mos Nicolae am zis ca vom lua un ou Kinder si o jucarie mica (cam ce de doar 7 lei?????)
De mos Craciun cadourile vor fi la fel .... difernetiate doar fetite-baietei. Nici aici nu ma duce capul ce se poate lua la fetite.
Si sa vedem si ce le vom lua si celorlalte persoane.

V-as ruga foarte mult sa ma ajutati cu idei si va multumesc din suflet.

Sa aveti o noapte linistita.

Mergi la inceput