Albinute & bondari de mar-apr '07 (151)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

tzuna si noi suntem cam in aceeasi situatie. deja suntem la pedepse, amenintari, etc. sa vezi ce scandal iese cand e si taica-su acasa. matei incepe cu NU VREAAAAU!!! E ACRAAAA!!! dar nici macar nu gusta. sotul intai ii explica calm, dar se enerveaza repede si incepe circul. pb e ca nici macar nu vrea sa guste. incepe din start cu NU E BUN!!!!
noi ii dam deja vitamine: bio cin. parca se vad cateva rezultate. macar de 1 saptamana nu mai sare nici o masa. mananca macar putin.
am mai inceput un razboi: fructele. obligatoriu un mar/zi. nu mananca el chiar tot marul, dar macar incearca.
alte fructe ... doar banane.
a vazut el la niste desene ca beau shake de fructe si asa reusesc sa-i fac un fel de milkshake cu 1 cana de lapte, o banana si azi i-am pus si mandarina mica. macar asa sa-si mai ia vitamine. si aici e un intreg circ: dupa ce bag toate la blender, trebuie strecurate ca dc gaseste putina pulpa ... nu mai e bun!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Hello,

m-am intors si eu din delegatie. A fost frumos, am prins vreme buna, n-am avut decat o singura surpriza - in Timisoara, cand am lasat masina, ne-am dus la client, am iesit dupa 20 min si nu mai aveam masina ne-au ridicat-o, in baza unei hotarari locale, si am dat aproape 9 mil ca sa o recuperam. Asa ca mi s-au dus perdelele si scaunele de bucatarie

Marta, felicitari si imi pare extrem de rau ca nu am fost pe faza, n-am avut acces la net toata saptamana, am fost tot pe drumuri. Recuperare rapida, si bebelina sanatoasa!

Am pus niste poze pe facebook. Din Timisoara n-am poze decat pe noapte (aparatul era in masina , la fel ca actele si banii colegului, e super tare sa te trezesti intr-un oras strain fara masina si fara nimic la tine, ca toate erau in masina ), iar din Cluj n-am deloc, ca in loc sa ne relaxam si sa facem poze ne-am stresat de masina, sa nu ramanem iar fara ea .

Cam atat de pe la mine; idei de meniu n-am, mi-e o leneeee, si un soooomn...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
Alerg 42 pentru o sansa
"When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever." (Dick Beardsley)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Marta, felicitari! Sa-ti traiasca bebelina si sa fie sanatoasa si papacioasa !
Un gand bun pentru Alex !
Sanatate multa bolnaviorilor !
Kitty, sper ca analizele tale sa iasa ok si sa va linistiti .
Tzuna, nu pot sa te ajut cu costumul de soricel dar , rugaminte mare: poti sa ma ajuti tu cu rochita alba de fulg? Macar ca model pentru ca Anastasia are serbare pe 16 dec si chiar nu stiu cum sa ii fac rochita( eu sunt cam lipsota de imaginatie )
Pupam noua graviduta a stupului .
Noi am reusit in acest we operatiunea mutatrea dar sunt rupta...asa ca ma duc sa ma intind putin
va cu mic cu mare

Andreea, mamica de Anastasia si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Tzuna, in iunie la sfarsit de an eu nu i-am gasit costum de pisica lui Alex... asa ca l-am imbracat complet in alb (mi-ar fi placut un costumas gen animal print alb cu negru, dar n-am gasit), si am cumparat o cordeluta pe care am lipit niste urechi din carton, si le-am rugat pe educatoare sa ii deseneze niste mustati. Noua ne-a placut ce a iesit (inclusiv lui Alex, era cea mai fericita pisica)

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
Alerg 42 pentru o sansa
"When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever." (Dick Beardsley)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Multumesc Diana!

Pai asa a ramas ca-i caut niste material catifelat gri si-i fac urechile si o codita care-i va iesi de sub fustita. Si la fel ii facem nasuc si mustati. Ar tb sa fie ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

In seara asta am vb cu Marta si m-am bucurat f mult sa o aud. Vineri nu mi-a raspuns ca era in drum spre casa cu cea mica. Sunt sanatoase si le-au externat. M-a rugat sa va multumesc pentru mesaje si incurajari pentru ca nu stie cand va ajunge la calculator. Victor era la mama ei dar ii lipsea atat de mult ca-l trimisese pe sot dupa el. Gaza ei mica e sanatoasa si frumoasa.... au ceva probleme cu alaptatul dar va fi bine pana la urma.

Noi am avut parte de un week-end dragut in ciuda vremii urate. Pentru ca se face frig si urat prefer sa ninga mai ales in week-end ca sa profitam macar de zapada. Daca tot e frig macar zapada sa fie .

Maria e bine. Acum in week-end a mancat fara prea mari mofturi. sa vedem maine la gradinita cum va fi. Maine stau si eu cu ea la grupa vreo 2 ore sa o ajut pe educatoare la o activitate mai deosebita cu ei. Abia astept. Vreau sa o vad pe Maria cum se descurca, cum e perceputa de restul copiilor.... Nu voi putea fi chiar obiectiva dar totusi....
Azi s-a jucat atat de frumos singurica.... Uneori chiar ma gandesc si ma intreb- cat de mult tb sa se joace un copil singur. ca ea saraca s-a obisnuit si dc avem treaba se joaca si vb singura fara sa ne deranjeze prea mult. rar ne roaga sa ne jucam cu ea. Iar atunci cand o facem e f incantata. Azi i-am luat niste animalute noi din colectia litlest pet shop si avea dinainte casuta , accesorii asa ca si le-a insirat iar pe toate.... Le-a dus in excursie, le-a dat sa manance, a pedepsit la colt cateii care au latrat in casuta si au deranjat restul animalutelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

Uh,so good to have you back...
Ma bucur mult sa va gasesc tot aici.A trecut mult de cand nu am mai scris si imi era tare dor de voi si de discutiile noastre interminabile.
Eu din pacate nu mi-am revenit nici acum dupa pierderea parintilor,si imi este foarte greu sa ajung pe linia de plutire,dar pentru copii ma stradui sa fac fata.Imi e infinit de greu sa ma descurc singura si cu copii,si cu spalat,calcat,mancare,curat,piata,cumparaturi...si cateodata simt ca e sfarsitul lumii..dar n-am intrat sa ma vait :)
Am intrat sa mai vad ce faceti...felicitari Marta pt urmatorul bebe mic.

Mark s-a facut super mare...abia il ridic la chiuveta sa il spal.Are 110 cm si vreo 22 de kg.E super plin de energie,ma seaca de orice picatura de putere :), dar ma bucur ca e sanatos si vesel si nu are probleme.Merge la gradinita din mai si ii place,dar mai are zile cand face figuri si nu vrea sa mearga.
Andreea face 2 ani peste 2 saptamani...nici nu stiu cand au trecut.E super cuminte si foarte receptiva.A scapat de pampers la 1 an jumate,fatza de Mark care m-a chinuit pana la 3 ani...
Au inceput de cateva luni sa se joace impreuna dar mereu se lasa cu plansete...de ambele parti.

Acum fug sa ii culc ca e tarziu,dar promit solemn ca revin maine.
Va pup tare tare.

Mada,mami de Mark si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata!

afara e urat si burnita!! matei tuseste de ieri la pranz din nou ... sec si sacaitor!

mada

sa aveti o saptamana cat mai buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

MADA!! asa de bine imi pare ca ai mai scris!!

Ma bucur foarte mult ca sunteti sanatosi, ca sunt copiii bine, asa e, daca sunt veseli si zburdalnici este un semn bun, chiar daca pe noi ne storc de puteri...Maaama..doi ani de Andreea...nici nu stiu cand a trecut timpul... Ma voi ruga pentru tine sa ai liniste in suflet si sa crezi cu adevarat ca parintii tai s-au dus spre o viata mai buna, si ca va veti reintalni intr-o zi. Daca iti usureaza inima cu ceva, poti sa te si vaiti, noi suntem aici si ca sa te sustinem in momente grele, nu numai sa impartim momentele bune.

GABI, ma bucur foarte mult pentru evolutia lui Alexandru, ne rugam in continuare pentru el, pentru o recuperare cat mai aproape de 100%, si pentru parintii lui, sa aiba putere sa duca toata incercarea asta.

TZUNA, imi pare rau ca Maria face astfel de figuri...nu stiu ce sa spun...am trecut si eu cu Antonia printr-o faza similara, si a trecut...Oricum, niste analize sunt bune de facut, macar stii exact cum stai. Sunteti in gandurile si rugaciunile noastre!

NOi de astazi am reinceput gradinita. Era foarte incantata dimineata ca se duce din nou sa se joace cu copiii, am lasat-o dansand...Sunt, evident, copii care tusesc, mucesc, etc...dar speram sa ne pazeasca Dumnezeu de rele. Ia-m luat Septilin pentru imunitate, i-am mai dat si a fost ok, speram sa fie bine si de data asta.

Pupam cu drag pe toata lumea! Sanatate bolnaviorilor si pofta de mancare celor care cam scartaie la capitolul asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Hei, fete dragi!
Va multumim ca va ganditi la noi, dar suntem tot la tara si tare greu se incarca netul aici. Thea e binem un pic ragusitam dar de tipat prea mult si prea entuziast pe afara prin frig. N-o pot convinge aproape deloc sa stea prin casa, decat la masa si uneori nici atunci.
Am fost si la alt medic ORL si, se pare ca nu scapam fara operatie de polipi. In principiu, ne-am hotarat pentr primavara.
Imi pare bine ca ai revenit, Mada. Sa fiti sanatosi cu totii ca restul trece mai usor cand e sanatate!
Eu tare as vrea sa ne intoarcem acasa. Si, daca tine frigul asta, poate saptamana urmatoare va voi citi de acasa. Oricat de bine ar fi la casa, parca tot mai bine la blocul meu.
Thea de Craciun isi doreste o bucatarie. Acum ramane de vazut daca se va si juca cu ea. Nu se prea joaca singura. Ne solicita mai mereu cu cate ceva. Aici am noroc cu fetita asta de 12 ani cu care se joaca. Trebuie de unde sa iau ceva care sa nu fie asa scump si sa aiba mai multe chestii sonore, accesorii si sa fie cat de cat sigura.
Pare ca si-a mai revenit si cu mancarea acum, dar are zile si zile. Oricum nu-mi fac probleme. Acum stiu ca daca nu mananca o perioada, va recupera ulterior. Desi si eu insist cu masa, dar se pare ca nu ar trebui.
Altfel, nu e deloc ascultatoare, mai ales in perioada asta la bunici, desi nimeni n-o rasfata, dar are de unde alge cui sa se planga sau pe cine sa fraiereasca sa mai capete ceva. E tare smecheroasa. A inceput sa inventeze chestii sa capete ce-si doreste. De exemplum duminicam e ziua lui tati, a capatat si ea ceva dulciurele de la musafiri, Numai ca inca nu mancase. Si, dupa ce mi-a cerut fara succesm s-a intors mai tarziu cu un text de genul : |Mamiii, veni Matei(una dintre papusi) mort de foame de la scoala si vrea un Barni!| Acum nu neg, probabil ca am eu prea mari pretentii de la ea. Cred ca sper uneori sa se comporte ca un adult si uit ca e doar un copil. Lucrez la asta.
Ma strseaza ca se trezeste cum incepe sa se lumineze afara. E adevarat ca adoarme pe la 19-20 seara. Ziua tot nu doarme, doar are o perioada in care sta in pat la desene, cum zice ea, dar, de fapt, atunci ar fi perfect sa doarma de pranz. Dar se odihneste un pic si e din nou gata de joaca.
Cam asta ar fi despre noi. Va pupacim!

Mergi la inceput