Mamici si Gravidute Italia ***(85)***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

petro mersi ...imi imaginez ca i-a placut mai ales ca spune ce si cum face.. si la stefi sigur i-ar place ..am inteles ca e de la Fisher Price..deci de calitate ..intotdeuna au durat si mai ales i-au placut lui stefi. cred ca si costa, nu?
.. poate au aparut si pe la noi..mergem sa vedem printr-un Toys.it ..ceva.
..intr-un timp a vazut cicio bello ..si vroia sa il luam
pe langa faptul ca costa , numai 60 de euro..sa-l i-au doar pt 5 minute, cat are ea incantarea si apoi sa-l las acolo sa planga singur , sincer non mi va, ca stiu ce am la scasa.. asa papusele are si cu ciucio, si bibe.. si ce folos ca nu le baga in seama..
s-a mai orientat ea dupa un glob vorbitor nu mai stiu ce marca.. dar nustiu ce'ar face din el si cat o tine
in fine.. mai e un pic ,mai vedem noi... ca la noi trebuie sa fie substantios... mosi, zile de nastere, onomastica..toate odata ..ehe.. sa ne tinem
daviduca stai ca eu acum "rimurginez"
cum te'ai trezit cu ochii umflati? ..te-a tras vre-un curent ceva ?
multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

stefi - era €30,00 (in oferta), pretul intreg vreo 40. De la Bennet. Prin zona voastra nu cred ca aveti Bennet, la toys tre' sa fie. Eu i l-am luat ca stiam ca o sa aiba succes la S. Si am completat cadoul cu carticica de povesti.

mamma bis - o fetita si 35s de
la mare sau pe drumuri de munte ...

Mergi la inceput

petro mersi !le i-au ca pe un compliment
eu 's mai perfectionista..ca defact il pun.. ca e greu tare cu mine.. imi plac lucrurile facute bine..daca nu nu ma mai apuc deloc..fografiile alea , trebuie lucrate bine daca vreau sa-mi fac "tablou mare "nu ma joc off tare is narcisistafrumusica de mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_Luiza spune:

Stimatei ce bine ca m-ai intrebat de sanatate ca vroiam sa va povestesc si nu stiam cum Aseara ca in multe alte seri de cand a crescut burtica maricica (am 29 de sapt acum) m-a durut in capul pieptului.. in cateva ore durerea s-a inrautatit si in final ma dureau toate..burta, spatele, plamanii..nici eu nu stiu ce. Cand am vazut ca nu mai pot de durere am mers la urgente...fiind gravida, m-au trimis la genecologie..m-au pus la monitorizat 2 ore, una mi-au monitorizat bataile mele si dupa ce si-au dat seama l-au monitorizat pe bb inca o ora..verdictul-sarcina fara probleme, tensiune buna, mi-au facut un EKG care a iesit f bine. Dr mi-a spus ca nu sunt bolnava ci ca e un efect al sarcinii care o sa dispara dupa ce nasc chiar asa sa fie?
Durerea incepe fix din capul pieptului si apoi se raspandeste..ma doare si cand respir. in ultima luna cam o data, maxim de doua ori pe saptamana se intampla si era suportabil, dar aseara chiar m-am speriat.. Daca are vreuna idee ce ar putea fi.. Pe langa asta dr mea ma suspecteaza de diabet de sarcina..Merg sap asta la diabetolog..tare-s curioasa csa vad ce-mi mai zice.
V-am turuit problemele mele ca o moara sticata. Asa-i cand n-ai cui povesti
Apropos de poze, imi da si mie cineva contul/parola?
Va

Mergi la inceput

la novita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!!
Vad ca s-a scris si azi!
Nu pot sa nu remarc cat de detaliat raspunde slimatei si cum e atenta la toate!Eu din 2 propozitii , 3 cuvinte am terminat ce aveam de zis.
Poze cu mine...saptamana viitoare .
Stefania s-a tuns!!!!!!!!!!!!!!!Si-i sta foarte bine, a ales o tunsoare moderna!
monica, Loris e speedy gonzales de vreo 3 zile. Are un caracter tot mai...impunator , ne cearta daca nu facem ce vrea el, mananca ce vrea el, merge unde vrea el...Ehee, greu cu educatia asta!
Poze cu Denis cand mai vedem?
danagie, ce mai faceti, cum mai esti cu sanatatea? Ai fost la Casa lui Mos Craciun de la Melegnano?Daca te intereseaza dau link.
yoanna, tot busy???

Hai, va pup!Noapte buna!!!

Giani

Mamica fericita a unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)

Mergi la inceput

? virtuala..ca de'adevaratelea n-am nici pt mine..

azi stefi nu merge la "scoala" e scioperoasa ca mai beau o cafea pe aici cat mai am timp...dupa intru in priza

o zi buna va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_Luiza spune:

Stimatei..cum ai putut sa tai frumusete de par??? Banuiesc ca era incomod si greu de intretinut daaaar..era asa frumos..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

hello!!!!
Stefy-bravo! bravo! bravo!
sa nu-ti para rau,ai facut o schimbare radicala
asa te vreau
iti sta super bine sa stii
eu de avem parul tau il taiam de mult,de fapt nu-l lasam asa lung
lasa ca ci voleva o schimbare asa mare
bravo! ma bucur mult pt tine
nu fi necajita ok???? cred ca ti-i se pare anormal acum sa ai parul scurt si aranjat
Raluca-faine tare pozele numai ca nu stiu de ce pui asa putine
puneti si voi mai multe sa ne delectam ca nu ne plictisim
iti sta bine cu parul asa mai deschis si tuns
ce rau imi pare ca ai aceeasi problema ca si la Anais.....din pacate ai avut de tras mult cu ea acum iar cu Maeva::::(
cu plecatul cum ati ramas?
Brambu iti suna si tie ok=????
faine si pozele tale,Silvia esti tu in mininatura
burtica a crescut de acum e maricica dar tot esti o norocoasa ca n-ai pus aproape nimic pe tine
inca un pic e sforni dai dai fa valiza si pregateste-te pt marea intilnire
mama ce a mai chefui sotul tau...... a sarbatorit el cind a stiut ca e baietel dapioi cind se naste
frumoase cadourile ce le-ati luat si ce a primit

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Laura-sanatate
sa te faci bine repede
nu mai stiu daca ai lasat data nasterii si sa te trecem in listuta
de fapt cred ca erai si tu si multe alte fete dar cum nu au mai scris am refacut lista
daca iti face placere te adaugam si lasa si data nasterii
sper sa nu dispari ca celelalte fete
mai ai un pic si nasti,ati ales numele bb-ului?
parca baietel ai daca bine retin....
Nafi-te pup cu drag
iti doresc don tot sufletul multa fericire si sa stati linistiti in casa noua,acum ca v-ati mutat cred ca e asa de bine
lasa ca apari tu cind iti pui net la casuta ta si nu te iobosi cu pusul la loc,incet le faci

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput