Preferinta pentru baietei

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alba spune:

Si eu si sotzul ne-am "dorit" o fetitza,si avem o frumusete de baietel,care ne lumineaza in fiecare zi viata.
Aaaa,si principalul e sa fie sanatos,indiferent de sex!

***Alba***
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=499&cid=78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariailin spune:

Si eu mi-am dorit fetita. De fapt nu mi-am dorit.....pur si simplu imi imaginam cum ar fi sa am fetita, sa-i fac codite, fundite, rochite......sa-i fac camera roz......si alte asemenea dulcituri......si cand am aflat ca va fi baiat am fost dezamagita pe moment. Pe urma m-am obisnuit cu ideea si am inceput sa-mi imaginez cum ii fac camera albastra si toate cele. Cred ca asta e de fapt.....la barbati mai e si chestia cu dusul numelui mai departe.

Maria&Vlad (15 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didica spune:

La noi a fost asa:
- eu - fetita el -baietel
- la eco de 4.5 luni doctorita a zis ca parca a vazut un "butonel" dar nu este f. sigura (mai vedem noi ...)=> eu un pik dezamagita (vorba mamei - da noi nu stim sa ingrijim un baietel); el in culmea fericirii
-timp de o luna m-am obisnuit cu ideea, chiar am inceput sa ma bucur si sa fiu mandra, ma gandeam ca va fi mai usor pt. el si ma va iubi pe mine mai mult
- la eco de morfologie s-a inversat situatia - sigur este fetita=> eu iarasi dezamagita; el in culmea fericirii (si parca nu il credeam cand spunea ca orice numa sanatos sa fie)
Asa ca depinde de la caz la caz, si noi fetele suntem sucite...

didi@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emari spune:

Si noi fetita am vrut, dar a iesit baietel! Culmea e ca atat eu cat si cumnata-mea am nascut in acelasi an, la interval de doua luni, si atat noi cat si ei fetita vroiam, iar maica-mea si acum rade: ca are 2 nepotele cu "cuculet!". As fi vrut si o fetita, recunosc, dar am avut ghinion! Sincera sa fiu, desi ma simt slabita si debusolata, si acum as dori-o, imi plac enorm copii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

si noi tot fetita ne-am dorit ,iar cind mi-a spus dr ca e baietel,am plins doua zile (mi-e rusine cind imi amintesc!!),si mi-era frica ca nu o sa-l pot iubi, dar dupa ce l-am vazut, nu a mai contat acest mic amanunt .E drept ca, uneori cind vad baietii de 14-15 ani din fata blocului ,injurind si mincind seminte mi se pune un nod in git cind ma gindesc ca poate o sa-l vad si pe Alex in postura asta, odata!!Sotul meu (care acum e foarte mindru de baiatul lui ,si a uitat ca si-a dorit odata fetita!!!)ma consoleaza ca totul depinde de noi de educatia si de valorile pe care i le vom da,asa ca am hotarit sa o iau mai usor si sa ma bucur de prezent!!
P.S Totusi sper sa am odata si o fetita!!!
Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

La noi atarna balanata 51% pt. fetita. Din aceleasi motive :mai cuminte, mai ascultatoare, camera roz, coditze, la baiat nu stiu cum se ingrijeste cucu ca noi suntem 3 surori si n-am avut tangenta cu cuci mici, etc... Dar daca o fi sa fie baiat, il iubeste mama tot asa de tare.Si tata la fel.
Voi ati "simtit" intr-un fel sau altul ce va fi? Atunci cand ati fost gravide, vreau sa spun. Eu parca presimt ca e baiat, asa il si visez. Voi?

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciupercar spune:

Eu de felul meu sunt mai pragmatica. Pur si simplu am zis ca este vremea sa avem un copil!
Nu mi-am dorit in mod special sa am baiat sau fetita, dar in adancul meu as fi fost tare mandra sa fiu insacinata cu un baiat...Cand am fost la echo la 4.5 luni si mi-a zis doctorul ca am fetitza, sincer, am fost un pic dezamagita, gandindu-ma mai ales la reactia sotului (care-si dorea baiat...). Cand l-am sunat sa-i spun vestea m-a surprins reactia lui: isi dorea de fapt o fetitza, e mult mai bine ca e fata, ca o sa aiba 2 ia o pauzari in casa si n-o sa mai trebuiasca sa faca nimic... (glumea, evident).
Pe toata perioada sarcinii am vorbit despre viata care se dezvolta in mine la genul neutru :ii spuneam "bebe"; chiar daca numele i l-am stabilit de la 5 luni.
Si acum ma trezesc ca vorbesc asa...deh, puterea obisnuintei...si doar are azi 8 luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Eu mi-a dorit fetita.Sotul meu pretindea ca lui ii e egal daca avem fetita sau baiat (sau n-avea curaj sa marturiseasca ce-si dorea ).Cert este ca fetita avem. Dumnezeu mi-a implinit dorinta . Daca e sa mai fie inca un copil, tot fetita vreau.

Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Si noi am trecut prin mai multe etape, desi eu sunt insarcinata doar in 25 de saptamani.
Prima data am spus ca ne e indiferent ce iese, baietel, fetita, sanatos sa fie. Apoi, la o ecografie normala dr. mi-a zis ca nu se vede nimic si ca crede ca e fetita. Ne-am bucurat mult si deja ne gandeam cum va fi sa-i facem camera, sa-i cuparam rochite de sub care sa i se vada chiloteii. Nashica era innebunita.
Ne-am dus insa la ecografia tridimensionala si dr. ne-a aratat din prima ca are... cocosel. Am ramas masca. Sotul chiar l-a enervat pe dr. intrebandu-l daca nu se inseala cumva. Acum putem sa vedem si pe caseta video ca a vut dreptate. Am fost putin dezamagiti. In subconstientul nostru ne doream fetita amandoi. Ne-a trecut "supararea" si il iubim de nu mai putem pe Rares.
Nu stiu daca vom mai face un bb, dar cu siguranta mi-as dori ca al doilea copil sa fie fetita. Mi se pare frumos sa ai o pereche.

Adrianain 25 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

quote:
Originally posted by Christina

Sincera sa fiu si eu ma intreb de ce ne dorim copii de un anumit sex. Sotul meu vrea un baiat ca sa poata avea grija de surioara planuita, eu personal ma voi multumi cu orice ca dupa 9 luni de greturi, dureri si alte alea nu cred ca o sa-mi mai pese. Dar eu vroiam sa deschid un topic sa va intreb de ce va doriti voi copii... Eu mi doresc, dar nu stiu inca de ce si orice explicatie care incerc sa mi-o dau nu mi se pare satisfacatoare. Poate imi spuneti voi de ce vreti copii si asta ma va ajuta si pe mine.

Pe curand.

Stii, nici eu n-am gasit raspuns la intrebarea asta inainte sa fiu insarcinata. Si n-am gasit raspuns nici dupa ce am ramas insarcinata. Dar pot sa-ti spun ca acuma, dupa ce l-am nascut pe Alex, nici nu ma mai intreb, ma bucur ca exista.

Si eu as fi vrut foarte mult sa fie fata, eram ferm convinsa ca asa va fi, nu mai spun ce soc am avut cind am auzit ca e baiat. Sotului i se filfiia, dar s-a obisnuit mai repede ca mine cu ideea, acuma nu se gindeste decit ca va juca fotbal cu el...he, he, mai are de asteptat!

Mergi la inceput