Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (102)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

fetele,, eu pap prea putin...imi place lapticul rece si merele..in rest putin din toate...
am facuut mamaliguta cu purcel la tuci si usturoi..dar abia se vede de unde pap, desi ma simt satula si ff plina...

fluturas 26 EMANUEL MIHAI+ MARIA CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Multumesc mult fetelor pt incurajari! O sa ma rog pt tata ca sa fie bine.
Irinuka, ai perfecta dreptate, si eu cand sunt plecata nu bag in seama contractiile si nu ma streseaza atat de tare, dar daca recomandarea dr a fost sa stau acasa, ce sa fac si eu? Numar contractii.

27+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

adryiii ai dreptate m-am agitat degeaba ca un pepsi

_
19 saptamani cu minunea data de dumnezeu

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Fluturas nu cantitatea conteaza, ci e mult mai importanta calitatea. Considera-te o fericita ca poti manca din toate cate putin.
Unde sa mai incapa... ca doar esti slabuta si cu 2 bb acolo... unde vrei sa bagi si mult?!?

P.S. Intrebare: ma intrebam unde se afla stomacul nostru acum...?
Eu ma gandesc ca s-a deplasat mai la spate, asa ca atunci cand ne doare spatele, de fapt ne doare stomacul... Gandesc corect?!?

Irina ~ 31+ cu Patrick Cristian

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

e mai pe stanga..

uterul meu este pozitionat mai pe dreapta si spre spate..cateodata cand se contracta se vede clar ca e cam de la buric in dreapta si mult in spate spre rinichi, imi apasa pe ficat si ligamentele tot de pe dreapta ma dor

fluturas 26 EMANUEL MIHAI+ MARIA CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Fetelor stimulentul de 100lei se da numai daca te intorci la munca si din cate am inteles poti sa-ti scutezi si programul la 6 ore.

Laura

30+ cu

Mergi la inceput

Unul dintre lucrurile care mi-a ramas in memorie ca o ciudatenie dupa prima nastere, a fost punerea pe pozitii a organelor. La fiecare miscare pe care o faceam, in special cand ma intorceam de pe o parte pe alta, le simteam cu alearga prin locul ramas brusc gol. A fost foarte ciudat.

Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Despre concediu maternal... eu m-am gandit sa-l impart in 2 parti egale, 63/63, din ratiuni pur economice (prind si prima de Paste). Sper sa ma lase si flacaul meu sa merg la servici cat mi-am propus (pana pe 20 decembrie) si sper sa nu ninga pana atunci

24+
Bebe

Mergi la inceput

Ralu, sa stii ca am o prietena care de la 28 sapt doarme in fund! Fara exagerare! A patit ca si tine, nu o lasa bebelina pe nicio parte si atunci isi pune multe perne la spate si doarme in fund. Acum are 36 sapt si iti dai seama ca abia asteapta sa nasca, 2 luni de dormit asa i-au ajuns si ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ma apuc de capitol nou.
o sa dureze un pic mai mult k imi pica iar netu

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 31+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput