Hainute de la Aramis + impresii despre produse

Raspunsuri - Pagina 45

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Am vazut ca a bagat cateva articole de vara.
Articolele noi sunt introduse cu data de noiembrie.Probabil ca atunci a facut poze la toate hainele si pune si scoate pozele in functie de ce are disponibil pe stoc.
Eu prefer sa profit de reduceri in perioada aceasta pt ca oricum la o comanda se plateste si transportul si tot acolo ajung.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tecky
la o comanda se plateste si transportul si tot acolo ajung.

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA (4 iulie 2008)

mda...pe mine, in contextul acesta, m-au costat lucrurile la fel ca in magazin.costurile de transport reprezentand 35% din valoarea produselor

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Nu m-ar fi deranjat daca stiam, daca lucrurile erau transparente, dar asa, ma simt furata. De mister Octavian, sa se inteleaga

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Asa este te bucuri ca le iei mai ieftine si mai platesti si transportul plus ca tb sa faci 2 drumuri:sa depui banii si sa iei produsele de la cine le comanda...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Moniland, multumim mult de tot pentru "ajutor". Cand mai plasezi comanda, mai vreau si eu cateva articole pentru vara.

cu drag

Carla & mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Pt transport cel mai bine e sa fie mai multe persoane implicate in comanda caci atunci 1-2 lei poate nu-i prea simti. Oricum tariful pt Posta romana pare unul decent 2,4 lei.

Anca, s-ar putea sa mai dau o comanda pt ca 2 dintre prietenele mele s-au trezit mai tarziu si de abia acum rasfoiesc site-ul. Eu anunt aici cand voi plasa comanda ca poate mai vrea cineva. Stiu cum e cand ai avea nevoie de 1-2 produse

Mergi la inceput

La ultima comanda am platit prin curierat si a fost 5 Ron de persoana,30 RON au fost taxele pt transport (cam mult avand in vedere ca a fost in Buc)dar vad ca prin posta e mult mai ieftin.Mai ma bag si eu la o comanda ca am mai ochit cate ceva pt vara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_mg spune:

Tecky, eu am platit o data partea mea din taxa de curier de la Aramis pana la Moni acasa, si apoi taxa de posta pt. ca
Moni nu e din Bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_mg spune:

[quote]citat din mesajul lui Moniland

Mie-mi convine sa iau de acolo hainite ca totul se desfasoara prin mail si curierat. Nu-l stiu, nu ma stie, suntem doar parteneri de afaceri. Iar preturile lui imi convin ca aceeasi marfa o gasesc in magazin mult mai scumpa si trebuie sa ma si deplasez pana acolo. Iar faza cu transportul gratuit, verific prima data pe site-ul lui ce scrie, daca nu cumva apare o alta pozitie in care se precizeaza altceva, si apoi ii voi trimite un mail pt lamuriri.

de gemenute Laura Ioana si Irina Maria 26 iulie 2009

Moni daca ai timp si disponibilitate poate ar fi bine sa-l intrebi pe mail. Mie nu mi-a raspuns dar poate acum a mai terminat de aranjat colectia si e mai liber.

Cat despre o noua comanda, ma mai bag si eu sigur, chiar cu vreo 4 produse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arinaa spune:

vreau si euuuuuuu....
aveti idee de http://www.flickr.com/photos/imbracaminte_copii/page38/,produsul 8175?ca nu stiu daca e potrivesc marimile...fi;miu are 10 luni,ii iau hainutze de 1 anisor pt ca e mai grasunel...dar aici nu stiu daca s il comand pe cel de 18 luni sau cel de 24 ...
Pareri despre produse:cele de la Carter's ...nota 10 se comporta frumos la spalat nu se labarteaza,material super bun

Mergi la inceput