Hainute de la Aramis + impresii despre produse

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Vroiam sa intreb fetele care au fost la depozit daca mai au si alte modele de hainute inafara de ce au pe site ca am vazut ca scrie ca au peste 3000 de modele?Ma enervez ca nu prea au hainute de fetite pt varsta de 3,4 ani...Ce imi place nu au decat pana la 24 de luni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

mie mi s-a parut ca sunt si alte modele care nu sunt pe site ... asta la cat m-am uitat eu ... mi-era jena sa ma "afund" prea tare in depozitul omului ... data viitoare am zis ca cer voie sa dispar in depozit si sa apar cand oi putea.

Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
[url=http://community.webshots.com/user/amzulica][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Tecky, eu am vazut pe site multe rochite de 3, ani:)
e adevarat ca nu sunt atat de mutle ca cele pana in 2 ani.

amzulica, chiar vroiam sa te intreb: tu si ina, cand ati fost acolo,cum ati facut?
aveati o lista prealabila, sau pur si simplu ati inceput acolo sa cautati?

ca eu nu as vrea neaparat sa vin cu lista de acasa,ca poate mai gasesc ceva care sa-mi placa ,acolo, dar nici nu as vrea sa ma urecheze mister pe acolo, ca nu-mi place sa fiu urecheata

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Am vazut ca au fost cazuri in care a durat ceva timp comanda.Avem vreo sansa sa facem o comanda inainte de sarbatori?
alex andra ai dreptate ca sunt rochite multe dar cele care imi placeau mult de tot sunt pana la 24 luni.Fetita mea face 3 ani in vara si este inalta si ii cumpar mereu hainute cu un an mai mare decat varsta ei.Deci caut de 4 ani in general...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

si eu sunt interesata de hainute de la aramis. daca ar fi inainte de sarbatori ar fi super.
mi-am scos chiar si coduri :).

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

Tecky, eu am vazut pe site multe rochite de 3, ani:)
e adevarat ca nu sunt atat de mutle ca cele pana in 2 ani.

amzulica, chiar vroiam sa te intreb: tu si ina, cand ati fost acolo,cum ati facut?
aveati o lista prealabila, sau pur si simplu ati inceput acolo sa cautati?

ca eu nu as vrea neaparat sa vin cu lista de acasa,ca poate mai gasesc ceva care sa-mi placa ,acolo, dar nici nu as vrea sa ma urecheze mister pe acolo, ca nu-mi place sa fiu urecheata

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

BAZAR UMANITAR

lista cu coduri si ce nu mi-a placut cum arata (un costumas) l-am schimbat cu altul uitandu-ma prin depozit. Ca de-aia zic: am vazut si chestii noi. Plus ca nu am gasit tot de pe lista si am completat cu alte chestii si am tot pus ca am depasit cu mult. Oricum sunt f. multumita, au calitate buna si croiala e super. Sigur ma mai duc acolo ca ursul la miere.

Mergi la inceput

Eu mai ma uit inca odata pe site si revin cu o comanda ferma si cine e hotarata ce vrea sa scrie si poate strangem o comanda de 500RON inainte de sarbatori,ce ziceti?

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Selene, nu ai somn? Astepti pachetul?

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui dicirstea

Selene, nu ai somn? Astepti pachetul?

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Faceam felicitari... :D Acu' sunt cu ochii in gura, Daria s-a mai si trezit la 07:55...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Al doilea blog al meu - felicitari realizate manual!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput