Hainute de la Aramis + impresii despre produse

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Tocmai m-a sunat Octavian sa-mi spuna ca au ajuns la comanda mea si maine sau poimaine ma suna sa-mi spuna suma si apoi o pun cu curieratul rapid. In sfarsit.
di, rugamintea mea era sa intrebati cand va onora comanda avand in vedere ca era depusa din 8 nov.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns burtika spune:

As vrea si eu sa comand o rochita de la Aramis, nu am citit tot topicul, pot sa ma alatur si eu altor mamici la cumparare sau e tarziu, deja ati comandat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Oooo draga mea Moniland, daca vii la Aramis, pleci cu tirul, comanda ta de 8 mil. ajunge brusc la 18 mil ... io m-am dus cu 5 mil. si mi-era teama ca nu fac comanda minima si am lasat 6,1 mil. ... bine ca aveam ca si radeam cu fetele ca nu e ATM pe acolo si nici cu cardul nu se poate achita - ne-a spus dl. Octavian ca sunt a 3-a persoana care intreaba in 3 ani de asta.

Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexalorena

Abia astept sa le vad. Imi pare rau ca a fost stresant si obositor.
alex_andra, ar fi mai comod pentru tine sa trec maine sa le iau (imi spui pe pm exact zona)? Sau daca vrei le pui colet cand poti, iti dau adresa.
Inca o data multumesc mult,mult,mult pentru ajutor.

SIncer, mi-ar fi mai usor sa ne vedem, daca tot esti din bucuresti:)

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexalorena spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

Citat:
citat din mesajul lui alexalorena

Abia astept sa le vad. Imi pare rau ca a fost stresant si obositor.
alex_andra, ar fi mai comod pentru tine sa trec maine sa le iau (imi spui pe pm exact zona)? Sau daca vrei le pui colet cand poti, iti dau adresa.
Inca o data multumesc mult,mult,mult pentru ajutor.

SIncer, mi-ar fi mai usor sa ne vedem, daca tot esti din bucuresti:)

BAZAR UMANITAR

As putea sa trec maine daca ai liber un minut cat sa le iau. Dar scrie-mi pe PM adresa si un numar de telef, si eventual orele intre care pot veni. Sau daca nu poti maine, trec luni.

Mergi la inceput

alexa, ai pm.

Am facut pachetele, a fost un haos la mine in sufragerie, pentru ca s-au amestecat intre ele si le-am luat pe rand, cu coduri, pe laptop, bla, bla...
sper ca nu le-am incurcat

bebelusi si alexa, imi aduc aminte ca la voi, parca, la un set sau doua, nu a gasit exact ce vroiati si a pus ceva asemantor, dar foarte asemanator.

bun, am facut pachetele, cu alexa ma intalnesc personal, am sa-i returnez 35 de lei, luni pleaca pachetele pentru selene si bebelusi, daca imi trimite adresa, daca nu, va mai astepta
Selene, tie am sa-ti returnez 24 de lei si lui bebelusi 50 de lei.

DAca am omis ceva, urecheati-ma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexalorena spune:

Citat:

alexa, ai pm.

Am facut pachetele, a fost un haos la mine in sufragerie, pentru ca s-au amestecat intre ele si le-am luat pe rand, cu coduri, pe laptop, bla, bla...
sper ca nu le-am incurcat

bebelusi si alexa, imi aduc aminte ca la voi, parca, la un set sau doua, nu a gasit exact ce vroiati si a pus ceva asemantor, dar foarte asemanator.

bun, am facut pachetele, cu alexa ma intalnesc personal, am sa-i returnez 35 de lei, luni pleaca pachetele pentru selene si bebelusi, daca imi trimite adresa, daca nu, va mai astepta
Selene, tie am sa-ti returnez 24 de lei si lui bebelusi 50 de lei.

DAca am omis ceva, urecheati-ma

BAZAR UMANITAR

Dupa cate ai patimit noi sa te urechem? In nici un caz....
Poate noi meritam urecheala ca trebuia sa comandam cate un produs-doua, nu asa - fara numar, fara numar, fara numar....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

alex_andra, trimit eu acum adresa lui bebelusi, e la Caracal si nu este Net bun.

Iti multumim mult de tot pentru eforturi!

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

fetelor, vreau sa va zic, ca eu deja m-am pus pe facut alta comanda
bineinteles, doar mi-o salvez, ca oricum nu am bani, dar prin ianuarie, februarie, sigur ma instalez iar acolo, ca vreau sa cumpar lucruri de vara

fetele care stati in bucuresti, credeti-ma pe cuvant ca e pacat sa nu trageti o fuga pana acolo, chiar merita.

e altfel cand le vezi la fata locului, sunt mult mai dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:

fetelor, vreau sa va zic, ca eu deja m-am pus pe facut alta comanda
bineinteles, doar mi-o salvez, ca oricum nu am bani, dar prin ianuarie, februarie, sigur ma instalez iar acolo, ca vreau sa cumpar lucruri de vara

fetele care stati in bucuresti, credeti-ma pe cuvant ca e pacat sa nu trageti o fuga pana acolo, chiar merita.

e altfel cand le vezi la fata locului, sunt mult mai dragute

BAZAR UMANITAR

Piei, ispita!

Si cand baga iar marfa, prin mai, asa, ce te faci? :P

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput