nasterea la arcadia - iasi

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maronik spune:

dragele mele,
imi pun toata speranta in voi...ieri am aflat ca sunt insarcinata (avaem ceva banuiele de mai de multa, insa abia ieri mi-au fost confirmate) si pot sa spun ca sunt total derutata.nu stiu ce sa fac...inca nu m-am stabilit la un medic ginecolog. imi doresc din tot sufletul sa nasc la arcadia (desi e cam mult pentru bugetul meu) si ma gandeam sa programez la un medic de acolo insa nu am deloc referinte despre ei (dr. samoila si dr. cacicovschi). m-am mai gandit si la un medic colaboratoe cum ar fi ciupilan sau grigore...insa nu stiu in ce masura imi vor fi aproape cand mi-o veni sorocul (ele mai au garzi).as vrea sa ma ajutati, sa ma indrumati cumva ca sincera sa fiu sunt cam derutata.as vrae niste referinte despre cele doua dna dr. dau despre un alt medic colaborator care sa-mi fie aproape cand o fi timpul.va multuemsc anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Citat:
citat din mesajul lui maronik

dragele mele,
imi pun toata speranta in voi...ieri am aflat ca sunt insarcinata (avaem ceva banuiele de mai de multa, insa abia ieri mi-au fost confirmate) si pot sa spun ca sunt total derutata.nu stiu ce sa fac...inca nu m-am stabilit la un medic ginecolog. imi doresc din tot sufletul sa nasc la arcadia (desi e cam mult pentru bugetul meu) si ma gandeam sa programez la un medic de acolo insa nu am deloc referinte despre ei (dr. samoila si dr. cacicovschi). m-am mai gandit si la un medic colaboratoe cum ar fi ciupilan sau grigore...insa nu stiu in ce masura imi vor fi aproape cand mi-o veni sorocul (ele mai au garzi).as vrea sa ma ajutati, sa ma indrumati cumva ca sincera sa fiu sunt cam derutata.as vrae niste referinte despre cele doua dna dr. dau despre un alt medic colaborator care sa-mi fie aproape cand o fi timpul.va multuemsc anticipat.

eu sunt insarcinata in 8 saptamani, si am mers la dr Samoila la Arcadia. Sunt f multumita de ea. Am ales un medic angajat tocmai in speranta ca voi naste la Arcadia. Se aud tot felul de zvonuri cum ca exista pericolul de a nu le mai acorda CAS fonduri. In cazul asta, nu stiu daca imi voi permite sa dau 60-80 mil pentru nastere. Chiar si asa nu regret ca merg la Samoila. Este o buna profesionista din ce am reusit sa discut pana acum cu ea, mi-a raspuns la intrebari, ba chiar m-a incurajat sa scriu pe o hartie daca vreau sa mai intreb ceva si sa vin daca viitoare cu hartia dupa mine. Mi-a mai placut de asemenea faptul ca respecta programarile, si ca nu recomanda lucruri care nu sunt necesare - de ex. mi-a zis ca ea nu considera ca am nevoie de Elevit sau alte suplimente (multi doctori ti le prescriu chiar daca nu ai nevoie de ele), nu ma cheama la eco decat la momentele cheie ale sarcinii , etc. Deci din cate am reusit sa imi dau seama la Arcadia nu incearca sa te jupoaie de bani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

a si am uitat sa mai precizez un lucru. am fost prima oara la eco dupa ce a iesit testul pozitiv. atunci era bebe f mic si nu s-a vazut la eco. am mers fara programare si m-a consultat dna doctor Vasilache. e posibil sa fiu subiectiva sau sa ma insel dar personal dumneaei nu mi-a lasat o impresie la fel de buna precum Samoila, in sensul ca Samoila pare sa fie un doctor cu mai multa experienta, mai sigura pe ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlynaB spune:

Citat:
citat din mesajul lui gravidacori

m-au sunat cei de a arcadia seara sa ma anunte ca asistenta ui nemescu i-a sunat si a zis ca dansu nu mai vine ,pur si simpu.m-am enervat si am zis sa ma programeze oricum a cine este. si data trecuta cand am avut programare cu nemescu am asteptat 3 ore sa vina.
e un medic bun dar are niste scapari.......

Mie sincer mi se pare lipsa de profesionalism....sa stai pur si simplu 3 ore sa astepti....
Eu una am inceput sa aud fel si fel de zvonuri legate de arcadia....si-a cam piedut din renume. Sper sa nu raman dezamagita :(
Nu se compara cu Elena D sau Cv dar....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Legat de Nemescu, pe care nici nu-l cunosc.....ganditi-va ca poate avea o nastere naturala la cuza voda, deci nu ceva programat si a preferat sa fie acolo si nu la arcadia...si voi ati prefera sa-si anuleze doctorul consultatiile nu stiu unde ca sa fie cu voi cand v-o veni sorocu...

Sau am citit in ziar ca zilele trecute la Cuza voda a fost un caz mai special....si ca vreo 13 doctori au fost acolo....poate era si nemescu asta printre ei.....

Cam astea-s riscurile cu medicii colaboratori la arcadia...de la cei angajati, intr-adevar, ai alte pretentii...

Alina

31 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

nu este vina ARCADIEI ca nemescu a intarziat sau ca nu a mai venit...el anunta pe ultima suta de metri si e si doar medic colaborator...parerea mea e ca el are de corectat ceva la programul lui...inafara de asta eu sunt multumita de ARCADIA si nu m-as duce in alta parte nicicum.
La fel pot spune si de doctorita mea, d-na Samoila,de care sunt f multumita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_mdm spune:

Dr. mea este Dna Cacicovschi, o bomboana de om si un medic ff bun. Ea mi-a dat mult curaj in sarcina asta si m-a ajutat forte mult neconditionat din toate punctele de vedere...Plus ca nu te jupoaie de bani ci din contra...Nu as mai pleca de la ea chiar de nu s-ar mai deconta. Eu cu medicii de la stat m-am lamurit si am fost la cativa. Si daca se aud vesti proaste la Arcadia e din cauza colaboratorilor care se comporta ca la stat. Sunt lipsiti de orice chestie deontologica si putin le pasa de pacienti! no offence!

...asteptand o minune in viata mea!
23w+
Daria-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanda_baby spune:

si eu sunt tot la D-na Cacicovschi si intr-adevar este o doctorita foarte buna care a stat de vorba cu mine si mi-a explicat multe chestii legate de nastere...iti spune si rele si bune si te indruma dar te lasa sa alegi ce consideri tu ca e mai bine pentru tine, ceea ce nu intalnesti la multi doctori.Eu cred ca cea mai importanta e colaborarea cu doctorul cel putin pentru mine avand in vedere ca sunt la prima sarcina. Ceea ce nu imi place in mod deosebit la Arcadia e felul in care te abordeaza fetele de la contracte care asa cum mai zis fac totul in interesul lor si nu al pacientelor iar asta le aduce un minus.Dar oricum eu tot acolo am sa merg pentru ca nu se compara nici conditiile nici atitudinea doctorilor.
Inca astept un raspuns despre acele analize gratuite daca poate cineva sa ma ajute ii multumesc.
Multa sanatate tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlynaB spune:

Cred ca o sa o aleg si eu pe D-na Cacicovschi ....am auzit numai lucruri bune despre ea....si mai ales dupa ce am citit parerile voastre.Dr mea nu sta niciodata la povesti cu tine, nici macar nu apuc sa o intreb nimic ca gata...urmatoarea pacienta. Am 32 de sapt si inca nu am apucat sa vb cu ea nimic legat de nastere :(
Multumesc ca ati impartasit din experientele voastre !
Pupici si sarcini usoare in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_mdm spune:

O alegere buna vei face! eu am sunat-o si la telefon la ore nepotrivite din cauza problemutelor mele si nu s-a suparat de fel, ci a stat si mi-a zis tot ce aveam nevoie. M-a ajuitat foarte mult medicul acesta. Sa ii dea Dumnezeu sanatate multa sa ajute cat mai multe gravidute.

...asteptand o minune in viata mea!
25w+
Daria-Maria

Mergi la inceput