nasterea la arcadia - iasi

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

maitreyi felicitari pentru subiect!!!
Cand am aflat ca se face maternitate privata in Iasi ma rugam sa se deschida ana sa nasc eu ca sa pot naste la privat..dar n-a fost sa fie. Acum avem in plan un al doilea copil si deja stau pe ganduri... asa ca o sa urmaresc cu interes subiectul...
Nasteri usoare si fara complicatii va doresc la toate!
copiloi sunt tare curioasa ce decizie ai luat..

Daca va place cum aratam... un www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=9" target="_blank">vot (st.jpg) va rugam...
Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_mdm spune:

fetelor s-au scumpit controalele, consultatiile la arcadia. Si biletul deconteaza jumatate din ceea ce faci. Eu pentru un consult, care s-a scumpit de la 60 la 80 de ron am platit 40 cui bilet de trimitere. De emotii am uitat sa intreb daca se vor scumpi si nasterile. Voi stiti ceva?

...asteptand o minune in viata mea!
23w+
Daria-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

buna fetelor, auzisem si eu de niste schimbari la preturi si am fost la ei si am intrebat si au zis ca preturile la nasteri raman la fel,si intr-adevar consultatiile si alte treburi se deconteaza doar jumatate.eu merg marti la d-l nemescu pt morfo-fetala,initial e 250 lei,voi vedea daca si cat deconteaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

gravidacori mergi cu bilet de trimitere de la medicul de familie?
Cand mergi pt urmarirea sarcinii in fiecare luna tre sa aduci bilet de trimitere de la dr de familie?

Daca va place cum aratam... un www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=9" target="_blank">vot (st.jpg) va rugam...
Mami fericita de strumfita

Mergi la inceput

de obicei imi spune d-na doctor cand trebuie sa aduc bilet de trimitere,nu am fost tot timpul cu bilet,unele chestii le-am platit altele nu.CAS nu deconteaza orice...de exemplu am platit un set de analize care m-au ajuns cam 500lei si retetele prescrise de dansa.
La morfo-fetala si dublu test la d-l nemescu(bine,e medic colaborator)le-am platit integral, si maine am iar morfo-fetala de 22 sapt ,la fel ma costa 250lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monik_03 spune:

Buna mamici,
pentru cele care va duceti zilele acestea la control la Arcadia, sa stiti ca pe langa biletul de trimitere de la dr. de familie mai trebuie si o adeverinta de asigurat de la CAS Iasi, pentru ca acestia din urma au site-ul blocat si nu se poate verifica statutul de asigurat! Eu am fost zilele acestea si mi-a zis ca pt controlul din februarie trebuie sa vin cu ambele, daca nu se rezolva problema celor de la CAS.
Multa sanatate!

Mergi la inceput

eu am fost ieri la arcadia pentru morfo-fetala plus 4D ,nu am mai facut-o la d-l nemescu pt ca nu a mai binevoit sa vina ,am facut-o cu o alta doamna doctor ,si m-a costat 300lei,nu se deconteaza .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlynaB spune:

Citat:
citat din mesajul lui gravidacori

eu am fost ieri la arcadia pentru morfo-fetala plus 4D ,nu am mai facut-o la d-l nemescu pt ca nu a mai binevoit sa vina ,am facut-o cu o alta doamna doctor ,si m-a costat 300lei,nu se deconteaza .

Buna , scuza-ma ca intervin, dar cum adica nemescu nu a venit??? Aveai programare la el si nu a venit???

Mergi la inceput

m-au sunat cei de a arcadia seara sa ma anunte ca asistenta ui nemescu i-a sunat si a zis ca dansu nu mai vine ,pur si simpu.m-am enervat si am zis sa ma programeze oricum a cine este. si data trecuta cand am avut programare cu nemescu am asteptat 3 ore sa vina.
e un medic bun dar are niste scapari.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanda_baby spune:

buna tuturor, poate sa-mi spuna si mie vreuna dintre mamicile care au nascut la arcadia la cate saptamani au facut setul de analize gratuite incluse in contract si care sunt mai exact aceste analize? eu sunt in 35 de saptamani acum si as fi vrut sa le fac dar fetele de la receptie mi-au zis sa mai astept, insa am o cunostinta careia au omis sa-i spuna ca are dreptul la aceste analize gratuit.sper ca nu ma amana ca sa vada daca nasc pana atunci.

Mergi la inceput