Copilul vostru crede in Mos Craciun?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_OR spune:

Nelia, ce frumos ai scris, ca de obicei
si ce familie minunata ai.si eu incerc la fel, sa il fac sa creada in mosi, in iepurasi,sa ramana asa inocent, pana cand se va putea

de aceea imi si doresc foarte mult sa merg acasa de sarbatori, caci mi se pare ca vom putea intertine mai bine magia sarbatorilor daca vom fi impreuna , toti trei
abia astept

Cristina, mamica lui Denis Mare(17 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena spune:

Si copila mea mai crede, desi e maricica, are aproape 11 ani . Si crede pentru ca vrea sa creada, pentru ca toti colegii i-au spus ca nu exista, insa ea se incapatineaza sa se bucure ca exista Mos Craciun. Ah, si ce bine face! :)

_
spune-mi ceva bun
perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns padurar1978 spune:

Fata mea spune ca inca crede dar nu mai cred eu. Stie ca daca nu crede poate nu mai primeste cadou. Si din aceasta cauza spune ca mosul este real. Si mai este si sora ei care crede pt. ca are doar 3 ani.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_OR spune:

la multi ani

am reusit si anul acesta sa il "aducem" pe mos in casa, insa doar dupa ce au adormit copiii(a fost si nepotelul la noi,care are 5 ani), caci nu a vrut sa fie vazut de data asta.ideea e ca am reusit sa mai prelungim cu un an magia naivitatii, caci eu chiar sunt convinsa de naivitatea lui Denis, nu se preface, cum zicea padurar1978.dar la anul nu cred ca va mai tine figura, va avea 7 ani jumate.

insa eu sper ca macar sa ne prefacem cu totii ca inca mai credem in Mos Craciun, e asa frumos sa visezi si sa primesti, chiar si un cadou simbolic

un an nou fericit va doresc tuturor

Cristina, mamica lui Denis Mare(17 iunie 2004)

Mergi la inceput