Fluturasi de martie-aprilie 2011 (61)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mada, asa sunt si eu cu mama mea, cele mai bune prietene, dar dc e sa stam impreuna....

laura si eu tot cu cana de 400 ml ceai....

mami x2 , de printesica si printisor s 24

Mergi la inceput

ce vreme frumoasa......20 grade ziua!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

lalely, nici eu nu stiu ce sa mai cred cu kgmele...ma gindesc ca e doar din cauza serviciului ca-s imobilizata aici pe scaun si nu fac miscare. Prea se pun kg. de 2 zile maninc doar legume si mere. AM pacatuit cu un covrig cald dintr-ala mare...si totusi nu vad vreo diferenta..

Simona, mami de baieti David, Matei si 22+ Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

simo, +6 ar fi bine..tare mi-e frica ca le-am depasit si p'astea..simo, dar cate ai luat pana acum ? sau nici tu nu mai dai detalii aici?
eu ma bazez pe experienta din prima sarcina..sper sa fie la fel, ca eu ma luat constant pana la final, adica n-am sarit calul la kg dupa luna a sasea..sper sa fie la fel si acum ca altfel.. daca mai pun inca pe atat ma declar multumita

mami de Vlad 09.04.2009 si s23 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

bb_yasmi crdedeam ca numai eu sunt cu ceiutul ca am vazut ca celelalkte fete sunt cu cafeaua

Mergi la inceput

laura eu nu beau cafea, nici nu am baut vreodata, decat derivate frappe, latte machiato capucino.

miki, oooohoooo ce frumos +12 kg.....cifra magica pt mine... nici nu visez la asa putin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

fetelor apropo de kg,eu am slabit in loc sa ma ingras asta din cauzaaveam 76 cand am ramas gravida si am slabit 3 kg

Mergi la inceput

laura tu cate sapt ai?? de ce nu pui la semnatura??

ia uitati aici: http://www.cancan.ro/actualitate/international/a-cantarit-340-de-grame-la-nastere-131949.html

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui djlaura01

fetelor apropo de kg,eu am slabit in loc sa ma ingras asta din cauzaaveam 76 cand am ramas gravida si am slabit 3 kg

laura, stai linistita ca astea se recupereaza cel mai repede

Mergi la inceput

fetele colostrul meu care pana acum era transparent, incepe sa devina galbui spre alb....banuiesc ca e de bine nu (mamici de bb2,3) ????

Mergi la inceput

madutza, imi pare rau de problemele cu prietena ta ..oare mai sunt sanse sa stea bb la caldurica sau o pregatesc de nastere? s-a declansat totul pe fond emotional ? of, sper sa-i ajute Dumnezeu!

Mergi la inceput