Pufi iubiti de ian-feb 2010 (158)
Raspunsuri - Pagina 20
danyelana spune:
Noi suntem mai bine, tot muciosi dar mult mai bine.
Azi am fost cu baietii la gara ca sa o luam pe prietena celui mare. Chiar in fata garii, eu rulam cu 5-10 km/h si un mos a iesit din parching fara sa se asigure si zbang in mine. Am franat dar nu s-a putut evita, el nici gand sa franeze, doar a accelerat si am auzit cu a facut "shsshh" cand s-a busit Arthur s-a speriat tare si a inceput sa planga iar mie imi venea sa-l iau la palme ca mi-a speriat copilul asa. Am coborat nervoasa si l-am intrebat daca nu ne-a vazut si el tare calm, "nu" Avea 83 de ani
A venit sotul, am facut constat si acum masina a plecat in service pt 2 saptamani
Bine ca e numai atat si nu are nimeni nimic ca fiarele se indreapta. Ce ma enerveaza astia batrani care nu mai pot conduce si totusi se incapataneaza sa continue. Dupa 80 de ani ar trebui sa dea un test de aptitudini. Il reusesc bine, nu pa carnetul. Aici sunt o gramada asa si sunt pericole publice. Stiu o batrana, tot peste 80 de ani, care atipea la volan. Pai unul din asta intra in tine si te omara nevinovat, si cu copilul in masina.
Gata m-am racorit. Scuze
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
simplicity spune:
FAC CAPITOL NOU....
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Omul intelligent e acela care nu confunda niciodata punctele de vedere. "
Stiati ca:
...In lume nu exista 2 persoane cu scrisuri identice?O anumita explicatie psihologica se regaseste in fiecare scris
mamidepuiuti spune:
simplicity,foarte fain a raspuns lillo sunt perfect de acord cu ea,de asta,am auzit de la radu si replica:dar cand o sa vina postasul cu pensia,o sa avem bani?(ca radu a fost la parintii mei de la 2 la 4ani jumate,si el stia de pensie,nu de salar)si jucariile am incercat sa i le iau de ziua lui,sau cu o anumita ocazie,dar...pt ca are multe zile:30 iulie,30 nov,mos nicolae,mos craciun,iepuras,1iunie si multi "daruitori"mami,bunici,matusi,prieteni etc listele erau cam lungi si jucariile cat pt 3-4 copii...si acum au ramas in oradea,ca nu am avut loc decat pt o cutie mare cu jucarii sa aducem...si au inceput sa apara si ale lui alex...
micki_mica...bietii parinti,bietul andrei......doamne-ajuta sa fie bine!
danyelana,bine ca nu ati patit voi cevadin pacate si aici gasesti octogenari la volan...se dau jos si umbla cu cadrul metalic!da,ati citit bine! dar ei conduc masinapupici lui arthur sa-i treaca sperietura
mami de Alex si Radu
simplicity spune:
va invit la un nou capitol
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Omul intelligent e acela care nu confunda niciodata punctele de vedere. "
Stiati ca:
...In lume nu exista 2 persoane cu scrisuri identice?O anumita explicatie psihologica se regaseste in fiecare scris