hi

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Revenit pe fuga."asa o fi el" nu te incalzeste cu nimic!!! Al prietenei mele,intr-una a sustinut ca el nu se vede casatorit sau indragostit vreodata.Si ea l-a crezut.Gasea alinare in faptul ca tipul era placut,ieseau in lume impreuna...desi el facea de 10 ori pe an venitul ei...(ea pe 50,el 500k)...vacantele le plateau jumi-juma,deci nu era galanton deloc;cand el s-a fost operat,scumpa de ea si-a luat liber de la servici sa fie acasa cu el o saptamana;n fine...si hodoronc tronc...se insoara...si afla prietena mea ca nu mai e zgarcit,...caci poate da 28000 pe rochia de mireasa,si 7 mii pe o noapte la cel mai scump hotel din Vegas (au stat 7 zile)...si astea chiar din gurita lui...caci a venit cu poze la ea....si cu nunta trasa pe video...ca sa impartaseasca fericirea lui cu prietena mea.Marea concluzie ;realizarile lui sunt ale lui...si daca intuitia iti spune ca el nu e topit dupa tine...lasa-l!!! Caci nu de recunostinta pentru fapte bune ai tu nevoie,tu ai nevoie sa fi iubita si sa te simti dorita ca femeie,nu sora iubitului si nici zana cea buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balerrina spune:

Eu cred ca Moonchild pune problema corect. Foarte multe femei cauta relatii
si se casatoresc pentru ca vor copii. Din pacate timpul nu este de partea noastra.

-- C.

Citat:
citat din mesajul lui mirela0521

Citat:
citat din mesajul lui moonchild

amelisa, am fost si eu in situatia ta, 10 ani, am iesit de acolo si acum vad "the whole picture" asa ca imi permit niste sugestii: daca iti doresti un copil (lucru foarte legitim la varsta ta) fa/adopta unul mic, astia asa mari nu aduc fericire si implinire in viata unei femei ci din contra. Si in nici un caz sa nu faci un copil mic cu unu din asta mare ca ala mare o sa se supere rau si toata viata o sa se razbune pe cel mic pentru ca e nevoit sa "te imparta"..

Cel mai bine faci/adopti copii cu un adult, iti garantez eu ca exista..

eu nu am inteles, din povestea ei, cum ca si-ar dori vre-un copil cu acest individ sau cu altul. din contra... altele sunt intrebarile ei la care asteapta raspunsuri de la noi!
citez: "Intrebarea mea(in sfarsit) de ce se comporta atat de bizar?(cand il intreb spune ca e totul ok)
Fac eu prea multe si il sufoc?(el imi cere ajutorul de cele mai multe ori)...De ce nu isi arata recunostinta ? Nu ma iubeste ? Asa o fi el?"

Eu + Rares (19 aug 2006) + Rebeca (4 iun 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Amelisa, eu asa face asa: data viitoare cand imi solicita ajutorul, as spune ca nu pot (evident, cu lista de motive si justificari).
Mai mult, i-as solicita eu ajutorul intr-o problema oarecare. Ceva imi spune ca m-as lamuri pe loc.

Edit: cumparaturile alea, pe care spui ca le faci cand te duci in vizita la el, cum se intampla de le faci? Ti se sugereaza subtil sau te uiti tu la ce lipseste de prin frigider?

Lucrarile Ioanei si terapia lui Pinkutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Poate ca tipul e un Asperger inalt functional? De obicei, ei nu prea stiu sa relationeze, dar... se pricep sa mimeze de minune multe, multe alte lucruri...
Recunosc, sunt subiectiva.

www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">(PHOTO)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moonchild spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela0521
eu nu am inteles, din povestea ei, cum ca si-ar dori vre-un copil cu acest individ sau cu altul. din contra... altele sunt intrebarile ei la care asteapta raspunsuri de la noi!
citez: "Intrebarea mea(in sfarsit) de ce se comporta atat de bizar?(cand il intreb spune ca e totul ok)
Fac eu prea multe si il sufoc?(el imi cere ajutorul de cele mai multe ori)...De ce nu isi arata recunostinta ? Nu ma iubeste ? Asa o fi el?"

Pai, mirela, daca nu si-ar dori copil de ce ar avea o relatie cu unul? Pentru ca sa fim sinceri..ceea ce a descris ea este o relatie mama-copil(mai mare e adevarat, dar tot copil) nu una adult-adult...Genul asta de relatii se intampla cand partenera isi doreste un copil iar partenerul o mamica (sau invers)...Asta am vrut sa spun..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelisa30 spune:

thx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

amelisa ma bucur ca ti-au fost de folos sfaturile primite. te admir ca ai atata vointa sa lupti pt rel ta si cauti raspunsuri si explicatii pt comportamentul lui. probabil ca eu il lasam balta demult, asa cum am zis, mie imi place sa fiu curtata, sa il vad ca se da peste cap pt mine, pt nevoile mele, pt poftele mele... ca ma pune pe mine mai presus de orice.
sunt sigura ca esti o femeie inteligenta, muncitoare si sigura pe ea, asa ca daca el nu se schimba chiar nu merita sa faci in continuare sacrificii si compromisuri. nu cobori stacheta mai jos, pt ca si asa ai lasat multe de la tine. sa nu te trezesti intr-o zi ca tot ce ai facut a fost in zadar, ca toate eforturile tale de a fi bine si de a mentine aceasta relatie au fost acceptate ca gesturi gratuite fara sa fie valorizate la justa valoare, si sa dea importanta alteia care nu face nici pe sfert din cate ai facut tu pt el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Marius, cum sa nu fie nimic anormal in relatia asta? De data asta mi-e chiar greu sa te inteleg. Te vedem ce relatie si familie minunata si "normala" ai si totodata relatia asta ti se pare normala???
Amelisa, eu zic lasa-l si cauta-l pe cel care te apreciaza si te iubeste si face tot ce-ar trebui sa faca un barbat intr-o relatie normala.

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Aradencele alaturi de maria_rubi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Cand vad, aud, traiesc pe propria-mi piele situatii anormale incerc sa trec de cealalta parte a baricadei si sa ma intreb care ar fi sentimentele mele intr-o situatie asemanatoare, ce ar insemna un comportament al meu de acel gen.

Concret la subiect: evident ca se profita de situatie fara un minim de implicare sentimentala! Merge cat merge si cand s-o rupe, duca-se!

Adica amelisa, omul tau te foloseste pentru ca-i pui totul pe tava. Fii sigura ca stie sa bata cuie, sa faca piata, sa iasa la restaurante, dar nu o face cu tine. Dureros, dar adevarat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns She spune:

arunca-l draga la gunoi...sau ma rog..intro gradina de roze daca suna mai bine, dar descotoreseste-te de el:)

Mergi la inceput