FIV 284
Raspunsuri - Pagina 5
gheveronica spune:
dandanutz sa te ajute dd.sigur vor fi lipiciosi..stai cumintica si ai grija de ei
monaramona sigur esti gravida si pe mine ma dor sanii dar nu sunt umflati..ai grija de tine si sigur o sa vi cu beta mare
ella draga eu sunt ca un balon si acum la 5 sapt si am fost din z2 dupa et..la mine balonul si sani durerosi au fost semne bune..ai incredere ca vor fi si la tine semne bune ..sigur esti gravida
cristy ce mai faci??cum te simti?
pup toate fetele
mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 3sapt 3IA nereusite
dandanutz spune:
buna dimineata fetelor multumesc ca sunteti alaturi de mine ,sper din tot sufletul macar unu sa fie lipicios
va pup pe toate si va doresc tot ce e mai frumos pe lume bebelusi....
acuma sa va zis cine e interesat prietena mea mi- a dat niste medicamente le donez:ORGALUTRAN 0,25 MG 4 FIOLE
MENOGON 5FIOLE
DECAPEPTYL 0,1 MG 4 FIOLE
astept PM si sa va poarte noroc
indra03 spune:
BUNA FETELE!
Angieangie, ti-am trimis un PM!
Broscuta, iti doresc recuperare grabnica!
Honeys, TREBUIE SA CREZI CA VA FI BINE!
Monaramona, Ella72, Gheveronica, Dandanutz, si celelalte fete pe care le rog sa ma ierte ca nu sunt mentionate, SUNT ALATURI DE VOI, SA FITI "CUMINTI" SI RABDATOARE! Nu este deloc usor, insa ESTE NECESAR!
VA ASTEPT CU VESTI BUNE SI VA DORESC MULTA SANATATE!
Ralu_mv spune:
Am si eu o intrebare, nu stiu dca am nimerit bine...daca dintre voi a fost cineva la clinica genesys fertility center - pe str. Sanatescu - pentru a face spermograma/ spermocultura, cat a durat pana au primit rezultatul la spermocultura ?
monaramona spune:
veronica , sper sa ai dreptate
indra ..incerc cu rabdarea ,sper sa imi iese ca nu prea am ,,dar ma straduiesc
indra03 spune:
Angieangie, iti multumesc pentru raspuns si ganduri!Tu imi vei purta noroc, esti o fata buna, iar urarile tale stiu ca sunt din tot sufletul si imi vor aduce si mie impliniri si bucurii!
Monaramona, trebuie sa-ti focalizezi gandurile spre alte lucruri, sa citesti carti captivante, sa vezi filme si emisiuni interesante care sa te indeparteze de gandul insistent!
Iti urez mult noroc!
VA DORESC MULTA SANATATE!!
cristy1977 spune:
buna seara fetelor ,
vero, cand il vei vedea pe bebita la eco o sa dispara orice fel de urma de nesiguranta si pana vineri nu mai este atat de mult, eu am dureri de burta ca la menstruatie destul de des si intepaturi, sanii sunt unflati si durerosi iar in gura am un gust amar in mare parte din timp de care nu reusesc sa scap nicicum, miercuri mergem la eco pentru ca asa ne-a chemat medicul, a zis ca o sa auzim inimioara lui bebita, am mari emotii, te pup si abia astept vesti de la bebitu tau
ela, monaramona, eu dupa et am avut urmatoarele simptome: dureri de burta ca la cm, balonare si arsuri la stomac, mai tot timpul ma durea ceva, va pup si tin pumnii, pe cand testele
dandanutz, doamne ajuta, ce frumusete de embrionasi ai tu acolo, mai mult ca sigur se va lasa cu bebita
honeys, ai vazut ca nu trebuie sa-ti pierzi speranta, pup si ai incredere in bebitu din burtica ta
angie, fata sufletista
va imbratisez cu drag
and the miracle happened... 5 +
angieangie spune:
Indrama bucur ca ti-am putut fi de folospentru orice iti stau la dispozitie
cristy1977ce dragutz..mai ai putin si ii auzi inimioaraabia astept sa ne povestesti
monaramonapup cu drag si ai grija de bebe..asteptam beta maxim
Angie +28
bebe jucaus
dandanutz spune:
seara buna fetelor
mona cand faci beta?
cristy ce frumos ca mergi sa auzi inimioara sau inimioarele
eu am asa niste emotiiii.....dar fetelor eu nu am niciun semn doar ca am burta mai tare si mai balonata,desi nu cred ca apar semnele asa de repede cred ca sunt mai degraba semne de la tratamentul hormaonal....nu mai stiu ce sa zic....va pup si sa dea DD numai bucurii si bebelusi