FIV 284

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns broscuta7 spune:

Draga mea Indruta,
Ma bucur din suflet pentru tine. Ce veste minunata!!!Parca mi s-a intamplat mie. Doamne ce ma bucur!!!Ai grija de tine si de pui/puiuti. Sarcina usoara iti doresc, copilasi sanatosi si la termen.
Dumnezeu sa va ocroteasca pana la capat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_lolutza spune:

Fetelor, va rog, lamuriti-ma si pe mine. Ati avut vreuna la punctie chisturi sau foliculi goi si sa ramineti pina la ET cu un embrion sau 2 si sa fiti insarcinate? Ca eu nu stiu ce sa mai zic. Am ramas la primul fiv insarcinata, dar am pierdut de la efort, iar la celelalte n-am mai ramas, desi stam bine si eu si sotul din toate punctele de vedere.Va pup si va multumesc din suflet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Mari, eu la primul FIV (de fapt am inceput stimularea in ideea unei inseminari, dar am facut 10 foliculi si medicul a zis ca nu-mi poate face inseminare cu atatia, trebuie facuta punctie si FIV), din cei 10 foliculi punctionati mi-au scos doar un ovocit! acela insa s-a fecundat l-am transferat la 3 zile si am ramas insarcinata! din pacate am pierdut sarcina la 6 sapt.... de atunci am mai facut 2 Fiv-uri si nimic... am obtinut embrioni mai prosti ca atunci cu punctia oarba.. nu inteleg de ce. Dar asta e viata, mergem inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaAndrei spune:

Buna seara si bine v-am gasit !
Sunt noua pe forum, si sunt disperata, am mare nevoie de parerea voastra, dr nu imi raspunde la telefon.
Sincer nu am avut net de mai bine de 2 luni, perioada in care am facut un FIV. Recunosc ca nu am citit mult inainte. Printre altele la tratament mi s-a dat si carpicon pe care l-am luat...intravaginal
(2 cutii, ultima o termin azi). Acum cand s-a rez pb cu netul am ntrat sa caut si m-a luat groaza :(((((
spuneti-mi cat de grav e...
va multumesc mult si va doresc numai bine.
Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

indra,felicitari,sarcina usoara si bebe la termen

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanutz spune:

samira felicitari pt productie sigur se lasa cu gemelasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

din cate stiu eu carpiconul se introduce rectalacum nu-mi dau seama ce repercursiuni ar putea avea..ai facut echo?nu ne-ai zis daca esti graviduta...totusi intreaba orice medic ginecolog daca e grav sau nu..nush ce sa zic..bafta multa

Citat:
citat din mesajul lui IoanaAndrei

Sunt noua pe forum, si sunt disperata, am mare nevoie de parerea voastra, dr nu imi raspunde la telefon.
Sincer nu am avut net de mai bine de 2 luni, perioada in care am facut un FIV. Recunosc ca nu am citit mult inainte. Printre altele la tratament mi s-a dat si carpicon pe care l-am luat...intravaginal
(2 cutii, ultima o termin azi). Acum cand s-a rez pb cu netul am ntrat sa caut si m-a luat groaza :(((((
Ioana

Angie +31

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui IoanaAndrei

Ioana

la fel stiu si eu ca se introduce carpiconul rectal nu intravaginal ... dar tu nu ai citit prospectul inainte? nu ai intrebat la o farmacie undeva? Esti insarcinata? Eu pe sarcina desi aveam reteta, intrebam la farmacie si citeam si prospectul inainte de a lua ceva, mi-era asa teamaaa.

Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaAndrei spune:

Amzulica Angiangie :), am citit prospectul si are indicatie si...si... :( ..acum ce sa zictinand cont ca e pentru posibilele inflamatii de dupa tratament m-am gandit ca se pune pe partea asta...
Nu stiu inca rezultatul mai am de asteptat...

Felicitari celor care au reusit si le tin punmii sa fie bine celor care asteapta rezultatetle dar celor care urmeaza sa.. ;)

aa..si o intrebare, stiu ca nu se aplica la toata lumea dar va rog spuneti-mi voi ce simptome ati avut in primele 2 saptamani?

Multumesc mult si va pup!
Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redramy spune:

adijo stiu ca esti o colega de suferinta cu PCOS! Tu ti-ai facut vreodata AMH si Inhibina B inainte de FIV? Daca da ce valori ai avut?
Sanatate multa tuturor!

Mergi la inceput