FIV 284
Raspunsuri - Pagina 14
Gabi_B spune:
nu ar trebui sa dea dureri mai mari fata de alte forme de administrare. pe mine m-au durut sanii pana prin sapt 10 destul de tare, erau umflati si sensibili. Acum sint mari in continuare, dar nu mai dor asa, desi iau si acum progesteron (Arefam) 400mg/zi.
mi-a zis dr mea ca progesteronul se absoarbe cel mai bine vaginal.
Gabi+19
placenta previa centrala WISH ME LUCK
violab spune:
Multumesc GabiB. Si eu la primele doua am avut intravaginal dar clinica la care sunt acum da numai injectabil. Nu pot sa-ti spun ce dureri am de la el dar...sufera baba, ce sa faca? Cit despre durerile la sani azi s-au mai micsorat. abia daca simt putin daca-i ating. Dar pina ieri Z7 dupa ET ma dureau ingrozitor. Ma speriasem.
Good luck.
cristy1977 spune:
ela, draga mea, imi pare tare rau, nici nu am cuvinte, suntem alaturi de tine...
and the miracle happened... 6 +
crystyna75 spune:
Buna fetelor! Saptamana trecuta vineri, pe 12 nov, am transferat 1 blstocit decongelat! Cand pot sa fac -cel mai devreme- beta?? Dr mi-a spus sa-l fac luni, pe 22! Daca-l fac sapt asta, vineri-sambata- e prea devreme?? Multumesc.
violab spune:
cristina bafta multa. Sper sa fie lipicios si sa stea in burtica 9 luni. Eu cred ca vineri e prea devreme dar eu nu am avut niciodata blasto asa ca nu stiu sigur. Sunt sigura ca fetele te vor ajuta.
cati_magureanu spune:
Buna fetelor!
Am facut acum aproape 3 saptamani un FIV cu embrioni congelati. Este al doilea FIV pentru mine si reusit. Acum astept ecografia de confirmare a sarcinii care va fi vineri insa, pana atunci, ma confrunt cu o problema. Ieri am avut dureri abdominale si de spate, exact ca la menstruatie iar astazi m-am trezit cu o diaree f. severa (practic, scaun f. apos). Am luat, ieri, pentru crampele acelea No-spa si uscosin...Sa fi fost reactie la uscosin? (am luat 2 pe ziua de ieri) sau am mancat eu ceva aiurea? desi nu-mi amintesc sa fi consumat ceva nepreparat ca lumea sau mai stiu eu ce...Nu stiu daca sa o sun pe doctora sa-i spun acum...ma gandesc sa nu o derajez aiurea...
Vroiam sa stiu...a mai patit cineva asa ceva, intr-un stadiu asa de mic al sarcinii, mai ales dupa FIV?
la primul FIV, reusit si el, nu am avut asa ceva...mai degraba am fost constipata....
Gabi_B spune:
m-am luptat si eu cu o diaree rebela sapt trecuta, si dr mea mi-a zis sa o tratez cu regim: ceai de menta, paine prajita, branza de vaci, orez fiert cu putina sare,morcovi cruzi si atat! sa te hidratezi bine (cu ceaiul de menta, face minuni in cazul asta).
No-Spa nu e de vina, daca ai crampe, poti sa mai iei.
daca trece, incepi treptat sa introduci paste, piept de pui fiert si alte fierturi, in general grija la alimentatie, cateva zile.
daca nu trece, suna dr sa-ti spuna ce medicamente ai voie sa iei in situatia asta!
Multa sanatate!
Gabi+20
placenta previa centrala
catalina2307 spune:
crystyna - tot blasto, am facut beta in z7 cand de fapt s-a pozitivat si testul de urina.Bafta.
cati - sarcina usoara si la termen, se mai intampla, merge si smecta.