PCOS (20)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Fetelor va multumesc tuturor pt. raspunsuri si sugestii,voi mai cerceta si va tin la curent.

Alina 5+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aryjul spune:

Felicitari AlinaOprea, sa ai o sarcina usoara si sa dea Domnul sa treci cu bine prin ea.O sa fie bine ai sa vezi.Eu am intrerupt imediat sforul, asa mi-a zis doctorita mea,Dr.Bajenaru Magda, e o femeie deosebita,super draguta si un super medic,daca vrei o poti gasi la Medlife dar nu stiu sa-ti spun daca s-a intors din concediul prenatal.
Te pup si ai grija de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aryjul spune:

Buna getik1, ce faci?Am vazut ca ai intrebat de mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Fetelor, care luati sau ati luat metformin: nu ati sesizat o subtiere a firului de par , chiar o accentuare a caderii parului in timpul tratamentului cu metformin? eu am incepu sa iau metf. acum 7 luni si in ultima perioada am observat ca parul mi se subtiaza cam tare, e fara"viata" si imi cade mai mult ca inainte. poate fi de la metformin? de asemenea , imi amortesc maiinile si picioarele, si alte portiuni ale corpului mult mai frecvent ca inainte- poate fii si asta de la met?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redramy spune:

ALINAOPREA sanatate multa!
adijo din nefericire caderea parului si subtierea firului de par are legatura cu PCOS-ul si cu nivelul nostru ridicat de testosteron, si nu cu metforminul. Metforminul ar trebui sa ne ajute! Iar amortirea mainilor si picioarelor cred ca are alte cauze.
pup pe toata lumea!

Mergi la inceput

REDRAMY, stiu ca testosteronul marit duce la caderea accentuata a parului. intotdeauna am avut aceasta problema. ma lupt cu pcos -ul din adolescenta iar acum am 34... problema e ca acum s-a accentuat. m-am gandit ca ar putea avea o legatura cu metforminul, in sensul ca , de la metformin iti poate scadea nivelul vit b12- poate fii asta o explicatie pt parul meu lipsit de viata? sa am deficit de vit b12? am inceput sa iau polivitamine....ufff , parca nu se mai termina problemele astea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriancic spune:

Stie cineva cum trebuie de luat corect viatmina e si aspirina 100 mg pentru ingrosarea endometriului? am citit pe acest forum, intr-un subiect inchis ca asta e solutia, dar nu stiu daca trebuie sa o beau zilnic sau doar din ziua 1 cm pina in ziua 10 (asa am gasit pe undeva)... merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aryjul

Buna getik1, ce faci?Am vazut ca ai intrebat de mine.

aryjul

buna da am intrebat de tine, da ca sa iti spun ca am reusit sa tin sarcina pana la aproape e termen si am o fetita pe care o cheama ariana-ioana, m-ia placut ff mult numele tau, sper ca nu te superii pe mine

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Adriancic, eu am luat pt inseminari si vit e si aspirina: le-am luat toata perioada ciclului- din ziua 1 pana la test.( asa mi-a recomandat medicul).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2you4ever spune:

Iau metformin de 3 saptamani la recomandarea medicului in urma analizelor si imi este din ce in ce mai rau cefalee, greturi, ameteli, dureri de stomac. Este normal? s-a mai confruntat cineva cu reactii adverse? nu este doza optima? Ma puteti lamuri si pe mine

Mergi la inceput