Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (2)
Raspunsuri - Pagina 15
hadrianae spune:
Buna dimineata si de la noi! Raportam o noapte buna, cu somn de la 9.30 la 3, pauza scurta de papa si iar somnel pana la 7.30. Acum avem program de stat treaz, cu cateva gangureli si ascultat cantecele. Daca am noroc, reusesc si eu sa mananc ceva, dar cred ca Alexandru tine la silueta mea.
Citat: |
citat din mesajul lui nastasie hadrianae, te-am vazut in parcul tabacariei la plimbare.erai cumva cu cornelia? adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010 varsta lui razvan |
Adriana, o cunosti pe Cornelia?
Adriana, mama lui Alexandru (17.09.2010)
nastasie spune:
da, si de la gasca de constanta.si m-a ajutat mai demult cu un premergator pt nepoatele mele.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan
blackpanterro spune:
citat din mesajul lui paticut buna dimineata, ieri m-a furat gagalicea cu totul.. si nu am mai avut timp sa revin.. oana georgescu eu l-am avut pe colic baby, pe sab simplex si pe infacol.. toate au esuat lamentabil.. de ieri la indicatia (nu-mi aduc aminte a cui?!) am luat protectis...si sincer am incredere ca va fi bine.. voi urma si sfatul lui Maitrey si voi merge pe 10 zile apoi pauza.. mi se pare corect si logic...tu decizi! asa.. si revin in forta ca ieri intrasem special sa va asigur ca sunt si eu o mare inversunata impotriva vaccinurilor. va pun imediat un link pe care l-am citit ieri si care m-a ingrozit de-a dreptul.. daca citeam cu 2 saptamani inainte mai luam o decizie privind vaccinul... va las sa cititi si voi: http:// articles. mercola.com/sites/articles/archive/2010/11/03/hepatitis-b-vaccines-at-birth.aspx ah! dupa ce am citit am intrat si am transmis link-ul si la celelalate odisei ...si am observat ca nimeni nu a bagat de seama postarea mea..oare atat de indolente pot fi unele mamici cand e vb de puiul lor...! Vai de capul nostru! paticut fericita mamica de doi baieti - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si Victor Stefan |
Paticut, da-i probiotic mai mult de 10 zile cu incredere, abia dupa cateva zile o sa vezi efecte clare si apoi daca te opresti o iei de la capat cu colicii.Noi am uitat sa ii dam 1 zi si a fost groaznic ziua urmatoare.
Faza cu organismul ce creste bacteriile nu exista.Organismul uman nu produce bacterii, ele sunt introduse in corp imediat ce ne nastem si ele colonizeaza organismul.Daca am putea produce bacterii nu am mai avea nevoie sa luam probiotice cand avem tratament cu antibiotice, care dupa cum stim, distrug bacteriile bune.
Adriana mami de Isabelle Marie - 1 luna si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier
kiti2205 spune:
Buna dimineataaa!!! Azi e o zi tare frumoasa, abia astept sa iesim in parc .
A fost dna dr in vizita, ca sambata facem si noi o lunita si raportam 1kg si 3cm in plus, adica avem 4500g si 57cm.
In rest, totul ok, galushca e bine, mucisorii au trecut aproape de tot. Apropo de mucisori - ai nostri erau grosi si verzi - am pus ophtamesone-n, 3 zile, cate 2 pic si s-a vazut imediat efectul.
Pupam.
Aaa... am uitat sa va spun ultima replica a lui Vlad:
Tati: Ce faci, blondule?
Vlad (sucarit): Eu nu sunt blond, eu sunt FRUMOS
Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006
Vila Sucu
Mari-Mariuk spune:
citat din mesajul lui kiti2205 Buna dimineataaa!!! Azi e o zi tare frumoasa, abia astept sa iesim in parc . A fost dna dr in vizita, ca sambata facem si noi o lunita si raportam 1kg si 3cm in plus, adica avem 4500g si 57cm. In rest, totul ok, galushca e bine, mucisorii au trecut aproape de tot. Apropo de mucisori - ai nostri erau grosi si verzi - am pus ophtamesone-n, 3 zile, cate 2 pic si s-a vazut imediat efectul. Pupam. Aaa... am uitat sa va spun ultima replica a lui Vlad: Tati: Ce faci, blondule? Vlad (sucarit): Eu nu sunt blond, eu sunt FRUMOS Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006 Vila Sucu |
super replica! are dreptate baiatul: este frumos!
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
maitreyi spune:
neata
zoze, adriana argumentele dr erau aceleasi ca pe tot netu' nici ei nu isi vaccinasera copiii is mult prea controversate si pana nu se pun de acord sa si le faca cei care le recomanda
kiti abia astept vara
lora stiu ca si voi avurati hernie ombilicala. a ajutat centurica aia? al meu sta cu banutul de argint si brau de 3 zile si parca se vede.
pati si eu as fi mers probabil doar pe antirujeolic dar nu l-am gasit atunci si n-am mai facut nic
lore baby a luat intr-o luna la un mom dat 100 g 700 is in medie asa ca ZEN
blackpanterro nu e vb ca organismul produce bacterii ca evident ca nu o face insa tocmai cum ai zis - la astere se colonizeaza colonul si ele cresc unele din altele. nu "expira" dupa un anumit tip prezenta lor acolo si devenim iar streili
azi ne vine si noua leaganul electric
-----
O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
zozela spune:
Va salut,si cam atat,ca vreau sa ies si eu afara cu blondul si cafenia din dotare
Am citit tot-pati,am salvat linkul-citesc cand ma intorc,atunci cand -promit-sa fac si scrisorica
Pupici tuturor!
Mamica lui Mihai si a Mariei
Siluan trebuie sa traiasca!!
nastasie spune:
si noi papam pe la 2 si direct afara.
mai3, de care leagan ati luat?
adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan
blackpanterro spune:
Maitrey, :), nu stiu ce sa zic, inainte de probiotic, Belle urla zilnic, toata ziua, apoi i-am dat probioticul si in cateva zile am avut un alt copil.Cum nu am mai auzit de exces de probiotic si pt ca exista lapte praf cu probiotic eu am sa ii dau macar pana la 3 luni cand trec colicii la copii.
10 zile chiar nu fac diferenta, pe bune.
Adriana mami de Isabelle Marie - 1 luna si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier
Mari-Mariuk spune:
Se pare ca toata lumea e la plimbare, doar eu am venit acasa...si asta pentru ca trebuie sa vina ,,tipu' de la cablu" ca am trecut la alta retea tv. si daca tot am venit, m-am apucat de mancare ca sta Vlad cuminte in patut si da cu mana in jucariile ce atarna si zornaie...sa vad cat sta fara sa planga (adica vreau sa vad cat timp ii ia pana se plictiseste)
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186