Aspirante cu vechime "medie" (58)
Raspunsuri - Pagina 4
claudela spune:
Salutare!Scumpe mai sunteti la ...vedere...Eu servesc un 3 in 1 si bantui pe forum...
Fetelor, eu sunt aproape decisa ... imi doresc cel de-al doilea copilas si ma rog din tot sufletul ca si de data aceasta Dumnezeu si Maicuta Sfanta sa fie alaturi de mine...Al meu mi-a zis sa il mai las sa se mai gandeasca putin...E vorba tot de vremurile astea si cum ne vom descurca cu doi copilasi, dar eu am incredere ca nu poate fi decat bine!
POVESTEA MIRUNEI
arde2010 spune:
Clau, ma bucur pentru tine ca esti hotarata. Bani suficienti nu vom avea niciodata, dar consider ca ii oferi copilului atat cat se poate, lui nu ii trebuie luxul de pe lume, doar sa il iubesti si sa ii porti de grija. Stiu ca or sa spuna fetele cu copii ca sunt scumpe trebuintele acestora, dar eu nu visez decat sa ajung si eu sa le cunosc si sa le "satisfac" hihi... si sunt dispusa sa muncesc pana cad lata pentru asta...
Lili
http://www.fertilityfriend.com/ticker/1c412e/ttc.png
baby_r7 spune:
ramonella felicitarii pentru cele 11 saptamani si pentru bb2 zglobiu va pe voi si si pe Bea.
arde sa stii ca intradevar sunt scumpe toate in ziua de azi, dar iti spun din propria experienta ca merita tot un copil.
bucuria pe cati-o aduce si implinirea sufleteasca nu se compara cu nimic.
sper sa reusesti sa devii mamica cat mai curand
clau te
eu am reusit sa imi depun dosarul la somaj.....deprimant ...dar pana nu merge Bianca la gradinita nu am ce face, asta e situatia pentru ca nu am cu cine o lasa.
va pe toate!!!!!!!!!
Roxana mami de Bianca Maria 2 ani
www.flickr.com/photos/11432933@N08/" target="_blank"> poze cu printesa mea
poze octombrie 2010!!!!!
arde2010 spune:
Saru`mana, BABY, sa dea Doamne Doamne sa simtim si noi bucuria sta cat de curand, ca de asteptare suntm satule...
Lili
baby_r7 spune:
Stiu ca cel mai greu e sa astepti sa vina bb, mai ales cand nu depinde de tine sa vina, dar nu trebuie sa va pierdeti speranta.
va pe toate!!!!!!!!!
Roxana mami de Bianca Maria 2 ani
www.flickr.com/photos/11432933@N08/" target="_blank"> poze cu printesa mea
poze octombrie 2010!!!!!
RAMONELLA spune:
Salutare!Ce fac fetele???
Noi suntem bine,cel putin asa eram saptamana trecuta la eco.Ma mai duc luni sa vad ce face bebe.Sunt paranoica cu ecografiile,vreau sa vad ca e ok...De abia astept sa miste,ca sa stiu ca e ok in fiecare zi.
V-am pupat si va astept cu testul pozitiv!
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007) si 11+
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
arde2010 spune:
Buna seara
Eu sunt in preajma Z1...
Lili
claudela spune:
Salutare!Nu am mai fost deloc activa pe aici in ultimele zile...Astazi nu ma bag la nici o cafea, ca sunt pe ceaiuri...Nu stiu ce am mancat ca sunt "deranjata" de tot la stomac...Toata noaptea m-am perpelit...
POVESTEA MIRUNEI
claudela spune:
Eu am cam terminat programul la servici...in sfarsit!Tare lunga mi s-a parut saptamana asta...
Eu va doresc un weekend frumos si linistit!
POVESTEA MIRUNEI