Aspirante cu vechime "medie" (58)
Raspunsuri - Pagina 18
baby_r7 spune:
buna dimineata , eu ma pregatesc sa plec cu Bianca iar la ultimele cumparaturi.de cadouri ca mi-au mai venit niste ideii pt. diseara...
anca sa stii ca asa sunt majoritatea dr. cu renume.
fetele mai vechi de pe forum stiu asa din patania mea.
eu am fost prima data la dr. Horhoianu de la municipal.
cu el am pierdut sarcina de gemeni in sapt. 19 si nici nu vreau sa intru prea mult in detalii, ca azi e ajunul si nu vreau sa ma intristez prea mult.
in fiecare an pe data de 13 februarie imi aduc aminte prin ce am trecut in 2007 , dar intr-adevar acum cu Bianca langa mine e mai usor de suportat.
cu dr. asta am facut tratament de fertilizare, degeaba pt. ca nu aveam deloc probleme si de la tratament era sa dau in cancer si cu el mi-am pierdut copilasii, asa ca aintelegi ce iti spun despre dr. laudati.
nu sunt toti la fel, dar majoritatea au uitat de unde au plecat.
acest "dr.", nu a avenit in sala de nasteri cand am pierdut sarcina si nici in salon dupa...........
hai ca inchei acest episod ca -incep sa dau la boboci si Bianca nu are nici o vina si nici nu intelege la varsta asta.
va pe toate si va urez inca de pe acum:
UN CRACIUN FERICIT!!!!!!!!!!!
sper sa mai pot intra pana diseara, daca am timp, daca nu revin maine.......
spor la ultimele treburi si va rog sa fiti vesele diseara si pline de speranta!!!!!
in caz ca nu merge netul maine, mai am un mesaj pt. cineva, CARE ISI SERBEAZA MAINE ZIUA............STIE EA CINE E :
LA MULTI ANI!!!
SA NE TRAIESTI, SA FII FERICITA SI ANUL 2011 SA FIE INTR-ADEVAR ANUL BEBELUSULUI TAU, ITI DORESC ASTA DIN TOATA INIMA
Roxana mami de Bianca Maria 2 ani
www.flickr.com/photos/11432933@N08/" target="_blank"> poze cu printesa mea
poze octombrie 2010!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=1" target="_blank">poza de la concursul chic bebe-Klorane baby
Arianna_M spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vrmoana Da' la anu' cine o sa stea cu bebe in brate si Marius la cratita? oana "Where there's a will, there's a way." |
Vom vedea ......da tare imi este k o sa fie invers !!!
Oricum iti doresc acelasi lucru
5 +
Arianna_M spune:
Eu va spun de pe acum : Craciun Fericit !!!Sa fiti sanatoase si sa vi se indeplineasca cea mai arzatoare dorinta
Oana ......LA MULTI ANI !!!.........si tot ce mi-am dorit mie iti doresc din suflet si tie , si sunt sigura ca D-zeu o sa aiba grija de tine si o sa te rasplateasca cu bb.....zuza mea
6 +
vrmoana spune:
citat din mesajul lui baby_r7 buna dimineata , eu ma pregatesc sa plec cu Bianca iar la ultimele cumparaturi.de cadouri ca mi-au mai venit niste ideii pt. diseara... anca sa stii ca asa sunt majoritatea dr. cu renume. fetele mai vechi de pe forum stiu asa din patania mea. eu am fost prima data la dr. Horhoiani de la municipal. cu el am pierdut sarcina de gemeni in sapt. 19 si nici nu vreau sa intru prea mult in detalii, ca azi e ajunul si nu vreau sa ma intristez prea mult. in fiecare an pe data de 13 februarie imi aduc aminte prin ce am trecut in 2007 , dar intr-adevar acum cu Bianca langa mine e mai usor de suportat. cu dr. asta am facut tratament de fertilizare, degeaba pt. ca nu aveam deloc probleme si de la tratament era sa dau in cancer si cu el mi-am pierdut copilasii, asa ca aintelegi ce iti spun despre dr. laudati. nu sunt toti la fel, dar majoritatea au uitat de unde au plecat. acest "dr.", nu a avenit in sala de nasteri cand am pierdut sarcina si nici in salon dupa........... hai ca inchei acest episod ca -incep sa dau la boboci si Bianca nu are nici o vina si nici nu intelege la varsta asta. va pe toate si va urez inca de pe acum: UN CRACIUN FERICIT!!!!!!!!!!! sper sa mai pot intra pana diseara, daca am timp, daca nu revin maine....... spor la ultimele treburi si va rog sa fiti vesele diseara si pline de speranta!!!!! in caz ca nu merge netul maine, mai am un mesaj pt. cineva, CARE ISI SERBEAZA MAINE ZIUA............STIE EA CINE E : LA MULTI ANI!!! SA NE TRAIESTI, SA FII FERICITA SI ANUL 2011 SA FIE INTR-ADEVAR ANUL BEBELUSULUI TAU, ITI DORESC ASTA DIN TOATA INIMA Roxana mami de Bianca Maria 2 ani www.flickr.com/photos/11432933@N08/" target="_blank"> poze cu printesa mea poze octombrie 2010!!!!! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=1" target="_blank">poza de la concursul chic bebe-Klorane baby |
Roxana spor la cumparaturi.
Multumesc pentru urari. Cred ca despre mine era vorba, nu? Pe 26 e ziua mea.
Craciun fericit cu sanatate, liniste, bucurii si numai bine.
oana
"Where there's a will, there's a way."
vrmoana spune:
citat din mesajul lui Arianna_M Eu va spun de pe acum : Craciun Fericit !!!Sa fiti sanatoase si sa vi se indeplineasca cea mai arzatoare dorinta Oana ......LA MULTI ANI !!!.........si tot ce mi-am dorit mie iti doresc din suflet si tie , si sunt sigura ca D-zeu o sa aiba grija de tine si o sa te rasplateasca cu bb.....zuza mea 6 + |
Sa te auda Dumnezeu.
Multumesc pentru urari.
Craciun fericit zuzica!
oana
vrmoana spune:
CRACIUN FERICIT TUTUROR FETELOR DRAGI DE AICI, MAI VECHI SI MAI NOI, CELOR PREZENTE SI CELOR CARE DOAR NE CITESC!
ANUL 2011 SA NE ADUCA TUTUROR CE NE DORIM!
LA MULTI ANI1
oana
anchusa spune:
baby_r7 cred ca am citit undeva ce ai patit.Eu fac sapaturi in DC pentru ca imi sunt de folos informatiile postate de fete si, sunt sigura ca una din ele a povestit ce ai patit.M-a marcat povestea incat am tinut-o minte.Cred ca a fost cumplit....o parte din inima ta a plecat cu eiAcum sun 2 ingerasi care au grija de voi si de fetita voastra
anchusa
kitzy spune:
Va urez si eu Craciun fericit, si sa aduca mosul cadoul mult visat, stiti voi
Raluca, mami de Diana (24.04.2008) si 37+ cu Andrei
anchusa spune:
Fetelor va urez un CRACIUN FERICIT! cu multe bucurii si tot ce va doriti
sa luati tot ce e mai bun din aceste zile incat sa incepeti noul cu bateriile incarcate gata de facut bebei
baby_r7 spune:
Familia Iancu: Bogdan, Roxana si Bianca-Maria va ureaza Craciun Fericit si Un an nou plin de bucurii si impliniri !!!!!!!!!!!!!!!
Cu noi anul ce tocmai se incheie a fost bun si am avut parte de incercari si neajunsuri, dar si de multe bucurii si momente de neuitat alaturi de fetitele noatre scumpe, Bianca fetita noastra si Maya finuta si totodata nepotica noastra.
Doua minuni care au aparut in aceasta familie cand nimeni nu mai spera.
Sper ca anul ce vine sa ne aduca macar atat cat ne-a adus acest an!!!!!!!
Sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de cei dragi, pentru ca dragostea familiei conteaza cel mai mult in viata!!!!!!!
La multi ani 2011!!!!!!!!!!!
Roxana mami de Bianca Maria 2 ani
www.flickr.com/photos/11432933@N08/" target="_blank"> poze cu printesa mea
poze octombrie 2010!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=1" target="_blank">poza Concurs chic bebe-Klorane baby:bab.jpg