Aspirante cu vechime "medie" (58)
Raspunsuri - Pagina 16
vrmoana spune:
Da' la anu' cine o sa stea cu bebe in brate si Marius la cratita?
oana
"Where there's a will, there's a way."
vrmoana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui arde2010
Pai nu stiam daca preferi cu cuiu` sau cu "surumendrita"... Lili |
oana
arde2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vrmoana Hai ca m-am adunat si eu de pe drumuri. Arde azi daca treceai iar pe acolo ma gaseai din nou. Ca am fost pt partea a 2 a: tuns. Asta ca sa mai consum niste motorina. oana "Where there's a will, there's a way." |
Pai am trecut, dar nu m-am mai uitat de masina. De ce naibii nu le faci si tu pe toate o data??
Lili
arde2010 spune:
citat din mesajul lui Arianna_M Fataaaaaa.....da ce va mai plimbati .......si eu stau numai in bucatarie ....uratelor !!!! 5 + http://ariannam.sunphoto.ro/Desene_pe_pereti |
Da, da` tu esti gravida!!!!!
Lili
baby_r7 spune:
oana, arde ma bucur sa va vad mai vesele!!!!!
anca pe mine sigur nu m-ai plictisit cu povestea ta.
imi pare rau ca ai trecut prin atatea, in mare parte pt. ca nu ai nimerit la un dr. bun de la inceput.
sper la "treaba" si sper sa isi faca efestul tratamentul naturist.
si eu mi-am facut la inceput toate analizele si erau perfecte si ale sotului inclusiv si cand nu mai speram am ramas gravida.
va pupam pe toate.
noi adica eu si Bianca am fost pana la posta sa luam primul somaj.....deprimant.........dar am facut o cura mica de shoping....si ne-a trecut depresia
ne asezam la masa ca ne e foame.......
intram maine...
sa aveti o seara cat mai frumoasa!!!!
Roxana mami de Bianca Maria 2 ani
www.flickr.com/photos/11432933@N08/" target="_blank"> poze cu printesa mea
poze octombrie 2010!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=1" target="_blank">poza de la concursul chic bebe-Klorane baby
vrmoana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui arde2010
Pai am trecut, dar nu m-am mai uitat de masina. De ce naibii nu le faci si tu pe toate o data?? Lili |
De....zuza?
oana
vrmoana spune:
citat din mesajul lui baby_r7 oana, arde ma bucur sa va vad mai vesele!!!!! anca pe mine sigur nu m-ai plictisit cu povestea ta. imi pare rau ca ai trecut prin atatea, in mare parte pt. ca nu ai nimerit la un dr. bun de la inceput. sper la "treaba" si sper sa isi faca efestul tratamentul naturist. si eu mi-am facut la inceput toate analizele si erau perfecte si ale sotului inclusiv si cand nu mai speram am ramas gravida. va pupam pe toate. noi adica eu si Bianca am fost pana la posta sa luam primul somaj.....deprimant.........dar am facut o cura mica de shoping....si ne-a trecut depresia ne asezam la masa ca ne e foame....... intram maine... sa aveti o seara cat mai frumoasa!!!! Roxana mami de Bianca Maria 2 ani www.flickr.com/photos/11432933@N08/" target="_blank"> poze cu printesa mea poze octombrie 2010!!!!! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=1" target="_blank">poza de la concursul chic bebe-Klorane baby |
Shoppingul e cel mai bun remediu impotriva depresiei.
oana