Aspirante cu vechime "medie" (58)
Raspunsuri - Pagina 13
vrmoana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anchusa Ce norocoase ! Eu trebuie sa prestez zilnic.Doar sambata si duminica sunt libera Oana spor la curatenie sa termini cat mai repede! |
Aproape am terminat. Acum iau o pauza ca am programare la cosmetica.
Pup
oana
"Where there's a will, there's a way."
arde2010 spune:
citat din mesajul lui baby_r7 Buna dimineata si din partea noastra!!!!!!!!!! eu sunt din Bucuresti..............dar imi place Pitesti-ul, ca oras... azi nu am chef de nimic, as vrea sa stau in pat si sa ma uit la tv, toata ziua.........dar trebuie sa imi misc fundul si sa ii pun piticutei sa pape si ea are chef de joaca, asa ca imi incarc bateriile cu un pahar de cacao cu lapte, pt. ca nu sunt bautoare de cafea si ma scol..... arde........., pai am inceput sa intru eu mai des si ai disparut tu? vino inapoi..............., fiti mai optimiste, ca poate anul este anul bebelusilor vostrii!!!!!!!!!! ai auzit oana, e valabil si pt.tine!!!!!!!!!!!! Roxana mami de Bianca Maria 2 ani www.flickr.com/photos/11432933@N08/" target="_blank"> poze cu printesa mea poze octombrie 2010!!!!! |
Off.. Baby, de cati ani tot numaram "anii bebelusilor nostri"... eram convinsa ca 2010 este (a se citi nickul ) si uite...2011...
Lili
arde2010 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui vrmoana
Cu zahar sau fara? oana "Where there's a will, there's a way." |
Cu, ca sunt eu destul de amara fara...
Lili
arde2010 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui vrmoana
Si eu si Arde. Pitesti rules !!!! oana "Where there's a will, there's a way." |
Lili
vrmoana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui arde2010
Lili |
oana
baby_r7 spune:
ASA E arde2010, DAR NU TREBUIE SA ITI PIERZI SPERANTA.
ITI SPUN DIN EXPERIENTA.
LA NOI SI PRIMA SARCINA, CEA CU GEMENI PE CARE AM PIERDUT-O A VENIT DUPA MULTI ANI DE ASTEPTARE.....
si e fost foarte greu si dupa ce i-am pierdut pe copilasii mei, dar uite ca mi-am revenit si am reusit sa o avem pe Bianca, de aceea va tot spun sa nu va pierdeti speranta.
Roxana mami de Bianca Maria 2 ani
www.flickr.com/photos/11432933@N08/" target="_blank"> poze cu printesa mea
poze octombrie 2010!!!!!
vrmoana spune:
Ce faci fey? Aparusi? Nu-mi lasasi si tu un mesaj pe masina? Arde a fost pe aici!
oana
vrmoana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui arde2010
Cu, ca sunt eu destul de amara fara... Lili |
Aici ai dreptate.
oana
vrmoana spune:
citat din mesajul lui Arianna_M Hello , Merci zuzi pt ceai 5 + http://ariannam.sunphoto.ro/Desene_pe_pereti |
Si-ti dau si azi unul.
Restul treceti la cafea.
oana