Iepurasi Mar-Apr 2010 (81)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leea111 spune:

Buna dimineata!
Freedelia multumesc. Felicitari pentru dintisori. Sunt in Shanghai de un an de zile. Stam langa Carrefour Liang Yang si mi-ar face placere sa ne intalnim.

Edward Gabriel 01.04.2010
http://picasaweb.google.com/113401445616573978357

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna dimineata!

mai fetelor dau o cafea, ba nu dau doua, noua cate trebuie sa ne trezim, poate cu zambetul pe buze!

noi suntem bine, castelan mic mananca, creste, se joaca, doarme, deci mergem inainte.
eu sunt cred ca bine, obosita moarta, mi-am facut analizele si au iesit prost, mi-a dat vitamine si minerale, Ca sa iau, etc, sper sa-mi treaca, asa nu ma suport ca sunt jos cu moralul... saracul meu sot incearca sa ma scoata din pasa.

ca tot vb de jucarii eu doar una singura i-am cumparat, una care canta, lumineaza, are ceva cercuri ce se baga si o face sa vb, am luat-o cand a facut 6 luni si ear normal la reducere. La varsta asta el se joaca mai bine cu mine, cu telecomenzi decat cu jucariile primite. mai este interesat inca de paturica distractiva.
nu-mi mai spun parerea mea despre lucrul asta, deja s-au spus destule.

in rest...pot sa mai adaug tot citind la ce s-a scris:

TONUL FACE MUZICA!

pareri avem toata lumea, conteaza si ambalajul in care le prezentam!
experienta la fel, uneori ni se pare ca noi le-am trait si stiut pe toate, eu sunt pro discutie, chiar daca uneori poate fi din alt unghi la care poate nu ma gandisem, altii denumind-o critica.
albul nu e intotdeauna alb, negrul pentru mine nu exista decat la haine si masini, griul persista fiind chiar la moda daca ne uitam la Armani ce propune!
Eu, ca sa vb totusi la obiect, din exemplul de familie si educatie ( multumesc mama acolo unde esti!) cred ca as tolera multe si marunte pentru relatie, pentru copii, pentru noi, pentru mine.

in cuplu nu exista reguli, fiecare si le face si le incalca totodata.

nu imi este usor sa ma pun in situatia lui Stanucel( jos palaria in fata ta), nu ma pot pune nici in situatia sotului tau.
de fapt nu pot ma pot imagina deocamdata in alta situatie decat in ceea in care sunt.
eu mereu am batut apa-n piua cu dialogul real in familie, deocamdata il aplic si mergem mai departe impreuna, mai mult ce sa mai zic...

va pup si va urez o zi excelenta!

ps nu ma cititi azi, nu-s in pasa buna! de asta nici nu mai continui!

va pup si sa va inveseleasca!

castelana mami fericita

Mergi la inceput

Pentru cele care inca alapteaza, mai aveti restrictii la mancare?
Mi s-a facut pofta de varza la cuptor si nu as vrea sa ii fac rau bebelului. Pana acum nu am mancat.
Referitor la subiectul discutat eu zic ca nu avem cum sa stim ce o sa facem decat in momentul in care suntem pusi in fata faptului. Acum asta e parerea mea.
Stanucel trebuie sa faca ce simte ca e mai bine pentru ea si pentru copii ei.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Leea111

Pentru cele care inca alapteaza, mai aveti restrictii la mancare?
Mi s-a facut pofta de varza la cuptor si nu as vrea sa ii fac rau bebelului. Pana acum nu am mancat.

buna leea,
eu alaptez, pana la 6 luni a fost exclusiv, acum oricum este de baza laptele meu.
de acuma cred ca poti manca, poate nu asa o portie intreaga, eu am mancat chiar duminica la o petrecere organizata de niste romani si n-a avut copilul meu nici-o schimbare in comportament.
la inceput vezi si tu cum reactioneaza, parerea mea
te pup
oricum duminica m-am tinut sa nu ma bag in varza omului

castelana mami fericita

Mergi la inceput

Mersi Castelana.
Asa ma gandeam si eu dar vroiam sa mai stiu din experientele celorlalte mamici. Si la noi tot exclusiv a fost pana la 6 luni.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Leea111

Mersi Castelana.
Asa ma gandeam si eu dar vroiam sa mai stiu din experientele celorlalte mamici. Si la noi tot exclusiv a fost pana la 6 luni.

cu placere
eu acum mananc cam de toate, chiar mancare asiatica spice, tot e sa vezi cum e reactia sa.
oricum el de acuma a inceput sa manance si altceva, asa ca stomacelul e mai pregatit, daca ma pot exprima asa.

castelana mami fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata! Uite ca ultima disputa m-a scos din silenzio stampa.

Stanucel, esti o femeie foarte puternica. Nu vreau sa iti bag ginduri aiurea in cap (sorry Vladi dar nu ma pot abtine) dar eu nu as putea ierta. Tu esti o adevarata altruista, te gindesti in primul rind la zimbetele copiilor cind el este in preajma lor dar eu as fi vindicativa si nu l-as lasa pe el sa simta dragostea lor (in definitiv daca stai sa te gindesti el are mai mult de cistigat ca sentimente din relatia cu ei-nu am timp sa dezvolt sper sa intelegi ce vreau sa spun).

Ce spunea Ella e adevarat e mai greu de indurat altfel de tradare dar din cite inteleg la voi el "greseste" sistematic, sau ma insel?

Sper sa fie totul bine pentru tine si copii.

si...un P.S. foarte mic...Sper ca nu ii speli sau gatesti.

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Tocmai vroiam sa scriu un mesaj...ca tot ma aflam intr-o pasa foarte franca dar imi e sa nu fiu acuzata de erezie...

Suntem bine, copiii tot cu nasucuri curgatoare...ne bucuram de toamna insorita.

Mi-a placut sa vad feed back-ul despre economii. Oana.

Eu am decis doar sa fiu mai atenta cu produsele alimentare si cu cheltuielile in general. Criza la noi s-a manifetat cu reducerea programului de lucru a sotului, proportional si a remuneratiei (dar plusul se regaseste in timpul petrecut cu familia) asa ca nu pot spune ca asta a fost declansatorul.
S-a nimerit sa imi doresc sa ma organizez mai bine acum...

In rest...citesc Barbati care urasc femeile si imi place foarte mult.

L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Multumiri pentru comentariile frumoase la poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Buna!
Leea, si la noi laptele e baza, dar eu nu tin regim. In prima luna am evitat fasole, varza, mazare, ceapa, dar apoi am inceput sa mananc treptat din toate. Acum chiar nu mai tin cont ce mananc si nu am avut probleme cu Mara.
Incearca si vezi cum reactioneaza, depinde si de copil.

Mergi la inceput