Iepurasi Mar-Apr 2010 (81)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

IRINA eu n-as duce copilul la dr pentru ca inca nu face nu stiu ce lucru. Il va face la momentul in care el va fi pregatit. Unii bebelusi/copii sunt precoce, altii nu, insa sunt la fel de sanatosi si de voiosi si unii si ceilalti.
Am gasit asta, cautand pe net despre dezvoltarea bebelusilor de 8 luni:
Multi bebelusi de 8 luni se tarasc pe burta, ajutandu-se de maini si de picioare. Tararea este modul prin care reuseste sa se deplaseze, sa se miste, sa ajunga in locul dorit, la jucaria ravnita. Aceste miscari ii sunt de mare folos deoarece ii intaresc musculatura, care, in curand, il va ajuta sa mearga singur in picioare. Indiferent ce modalitate de deplasare gaseste micutul tau, este fascinant sa descoperi cat de ingenios si ambitios devine atunci cand isi doreste sa ajunga intr-un anume loc.

P.S. stai sa vezi ca in maxim 2 luni vom avea "mergaciosi" printre iepurasi! :D

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Rebiana am gasit si eu articolul respectiv, dupa ce zic ei acolo e ok, dar vad pe aici ca toti merg, se ridica etc si al meu e printre cei mai mari...bine m-a si mancat undeva si am citit subiectul de la bebelusi cu probleme ala cu hipotonia...ca inainte de al citi ziceam ca e doar lenes si dolofan...da acu incep sa imi fac griji...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elba spune:

Cristina30 bine ai revenit din concediu. Ce iaurt si branzica folosesti pentru Ingrid? Si de la cate luni ii dai produse ce contin gluten?

Oana sanatate lui Eric.Sper sa fie bine. Si sanatate sotului.

mamica lui Filip(30.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Oana - si Nati a facut rozeola la 8 luni. Temperatura - vreo 39+, dupa care in 2 zile a aparut eruptia. Eu m-am speriat ca e vreo alergie, si am intoxicat copilul.
In fine, cum zicea si Yaia, trece ok, numai ca mie mi-a si slabit vreo 400g, de ramasese fara falci. 400g la varsta lor e destul de mult, dar a recuperat apoi.

Sanatate!

Rox - ricotta e ca o branza de vaci, mie imi place f mult. Ies niste cheescake-uri din ea....
Ai incercat sa faci branzica din lapte si suc de lamaie?
Pui putin lapte la fiert, si cand e aproape sa fiarba, torni niste suc de lamaie. Se face branzica imediat.
Cum crezi si cum ti-e mai usor!

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elba spune:

Alina multa,multa sanatate!
Sa treaca repede!

mamica lui Filip(30.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

andira multumesc, am sa incerc, asa cum mi.ai explicate simplu, si pt mine e important sa fie simplu si usor :))

am pus in albumul de la diverse cam ce face ivan, nu e mult si nu e bine, dar eu sunt multumita pt ca el a sarit un an de gradinita si a intrat brusc in al doilea, cartile se cumpara si se lasa la gradinita, se aduc acasa dupa ce se termina de studiat, sunt fascinante pt el , in primele imagini sunt diverse teme de colorat de lipit, apoi fiecare carte vine cu altele micute unde doar se uita pe ele si li se explica locuri, orase, plante indieni etc , apoi fiecare carticica, la sfarsit are o tema de facut impreuna cu parintii, un coif ca indienii si altele, am pus la sfarsit, imagini cu programa de asa zisa scoala, cam ce ii invata si la fel, la sfarsit pagini adresate familiei, ca sa ma explic cumva, cartile de pe 1 an vin insotite de altele adresate parintilor unde ni se spune dezvoltarea copilului de 3 sau 4, 5 ani depinde, sanatate, alimentatie, dezvoltare afectiva, cum trebuie sa le explicam lucrurile si altele
nu pun sa ma laud cu scoala, ca e una de stat nu e privata , dar sunt si eu mandra de ivan, ca pana sa ajunga aici eu n.am fost in stare sa.l invat nimic si el e inebunit dupa gradinita si ce.l invata acolo
http://picasaweb.google.com/roxana1777/Altele#

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Irina lasa frumuselul in pace ca n-are nimic, in afara de o mama putin panicata daca se tareste, sta in fund este ok, asta cu ridicatul nu-i musai sa o faca la varsta de 8 luni , nici chiar daca era nascut la termen. ca sa nu mai spun ca il poti considera precoce ca el are 7 luni varsta corectata - nu vazusi ca abia la 8 se tarasc altii nu e cazul sa intri in fibrilatii comparandu-l pe rares cu alti iepurasi, sunt niste fete precoce pe aici, de zici ca-s nascute la 50 de saptamani

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

andra sper ca nu te.ai referit la a mea cu precoce, ca spusei mai sus ca nu baga cercurile alea din stiinta buna ci din greseala, adica ia unul in mana, se balangane si cade cu el in sulul ala :)) na mai detaliat
dar mi.as dori din suflet ca in loc sa se ridice sau sa bage cercurile alea, sa fie in stare sa.si faca o portie de branza :)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Bun gasit mamicutze vorbarete!

M-am intors de prin doctori dar nu am inca nici un raspuns ptr ca am reusit sa fac programare ptr ginecolog abia ptr luni 8 nov. Medicul de familie mi-a zis ca din cate i-am povestit eu asa ...ar putea fi vorba de un prolaps. el nu parea asa ingrijorat dar eu deja citisem despre asta si m-a cam speriat ceea ce am citit. voi stiti pe cineva care a trecut prin asta? offf...asta imi mai lipsea acum! sper sa nu fie nimic f greu de "reparat". Nici pofta de mancare nu mai am! acuma mi-e frica si de "portacala" Ellei! Era una din putinile placeri ramase

Gata...nu ma mai lamentez. o iau pas cu pas ca altfel cu cate am pe cap o iau pe campii curand!

Multa sanatate si Alinei!sper sa fie totul bine!

O zi buna fetelor!

de Riccardo

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

dar mi.as dori din suflet ca in loc sa se ridice sau sa bage cercurile alea, sa fie in stare sa.si faca o portie de branza :)

POZE

fata esti de coma, dar asta stim toate de pe aici

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput