Iepurasi Mar-Apr 2010 (81)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ANDIRA - Eu nici tigai in cap nu i-as mai da, ca as simti ca le murdaresc.
Si la mine e certitudine cu reactia avuta pentru ca sunt testata anterior. Reactia fizica e atat de puternica de pot sa-mi propun orice mental ca nu fac fata.

Sunt alte chestii nasoale, insa, pe care le tolerez, ba unele chiar nu ma afecteaza deloc.

Fiecare, cu slabiciunile ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

stanucel am avut o zi nasoala azi dar sa stii ca vestea de la tine a transformat-o intr-o zi buna! N-ai idee cit de bucuroasa sint ca ati luat decizia asta!
Voiam de mult sa iti scriu, si chiar o sa-ti scriu mai multe pe PM, povesti reale despre cupluri pe care le cunosc personal si care sint bine acum. Sansele ca totul sa fie bine din nou dupa ce va trece un pic de vreme si va veti linisti sint f f mari!!!
Stiu asta pt ca am avut de luat o decizie similara acum fix 5 ani, si m-am documentat mult, m-am sfatuit cu multe persoane care au trecut prin crize de cuplu si m-am sfatuit si cu un specialist in relatii familiale. Apoi a trecut ceva vreme si, relativ recent, a trebuit din nou sa iau o decizie, si iar am stat si am cumpanit pe indelete (sper sa nu mi se intimple de acum la fiecare cincinal ca nu stiu cit ma mai tin puterile :))

ROG cu toata sinceritatea si buna intentie pe fetele care nu au trecut prin crize serioase de cuplu sa se abtina de la orice fel de comentarii. Credeti-ma, nu-i faceti nici un bine lui Stanucel. Jocul de "ce-as face daca mi s-ar intimpla una ca asta" nu e funny ci e dureros. Nu stiti despre ce vorbiti si va doresc din suflet nici sa nu stiti vreodata pe pielea voastra!
Please no comment, ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Despre bona - iertare, nu mai stiu bine cine m-a intrebat ca am citit azi numai printre picaturi...

In martie-aprilie cind am cautat eu bona salariul obisnuit cerut era de 1000 lei pe luna plus transport plus mincare cit sta "la serviciu" (1 masa), pentru luni-vineri cite 8 ore pe zi. Cu menaj sau fara, tot cam atit se cere.
Bonele care au lucrat in strainatate sau care vorbesc limbi straine cer mai mult, depinde mult si de ce salariu au avut la "ultimul loc de munca".

Cel mai bun loc pt informare e site-ul de anunturi telefonice "anuntul punct ro", citeste atit rubricile de cereri de munca cit si cele de oferte, o sa-ti faci o idee mai clara.

Eu nu am angajat niciodata bone foarte rulate, care au lucrat mult ca bone, pt ca am preferat sa le invat eu meseria asta, adica sa-mi ingrijeasca copilul asa cum cred eu ca e bine si nu cum au invatat pe la altii :)

Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Am trimis pe gmail invitatie pentru filmuletele lui Albert.
Enjoy!

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

ANDRA - Pai, daca ultima masa e la 18.oo laptic intre ele ii mai dai?

Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/


intre ele care?
hai sa-ti spun cum papa:
6.30 - tzitzi
9-10 - fructe
13-14 - pranzul, stii tu cam ce, mi-e lene sa scriu
17-18 - iaurt, branzica, cereale
20-20.30 - tzitzi
plus noaptea tzitzi ...

si ziua aproape mereu il adorm la tzitz, dar nu o pot numi masa, o molfaie ca sa adoarma



Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

VLADIMIRESCU - Eu imi permit sa comentez pentru ca din start sa-mi impui ceva si cu atentionarea de-a nu face comentarii mi se pare o gluma deplasata adresata cuiva pe care nici macar nu-l cunosti.

Imi pare rau de ziua ta proasta, dar am rugamintea, oricat de bine intentionata ai fi in privinta oricui, sa nu ma mai faci pe mine, personal, sa ma simt ca in grupa mica de gradinita unde vine d-na educatoare si striga alinierea.
"Jocul" de-a ce-as face eu in caz de...nu era un joc, ci un mod mai placut de a-mi spune parerea (atata timp cat si subiectul e unul public) vis-a-vis de propria mea experienta de viata similara si am avut bunul simt sa mentionez lucrul asta.

Imi pare rau de situatia ta de familie si cu atat mai mult de a lui STANUCEL, care este suficient de maturizata si de inteleapta incat sa faca alegerile in viata fara ajutorul nimanui.

Sunt sigura ca si ea gaseste aici un grup de sprijin, asa cum fiecare din noi o face si nu intram nici ca sa polemizam, desi uneori se ajunge la asta, nici ca sa ne ierarhizeze cineva si nici sa fim atentionate elegant sau nu. Ma consider suficient de matura, incat sa fac ce simt.
Fiecare intra si vorbeste de sine statator. Eu, una, intru cu toata sinceritatea, vorbesc despre proprile mele ganduri, despre propriile mele frici si necazuri si nu stau nici sa judec si nici sa pun la punct pe nimeni. Si astept si de la ceilalti acelasi lucru.
Nu intru aici sa fiu invatata, ci sa invat daca vreau eu ceva anume.
Nu intru nici sa dau lectii, ci sa vorbesc altora despre pataniile mele bune sau rele.
Nu intru sa ma dau mare afisand un orgoliu al modestie.

Spune-ti parerea, cu siguranta e pretioasa, dar nu da sfaturi pentru ca, desi poate unele fete nu simt, mesajele tale au o rezonanta de impunere.

Si ca incheiere, imi permiti sa te citez?
"Please no comment, ok?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Stanucel tot ce am inteles din mesajul tau este ca te sacrifici in totalitate pt copiii tai, te admir f mult pt asta

Si parintii mei au avut probleme in casnicie, lucrurile nu au fost roz intotdeauna, si mama a preferat sa stea in continue alaturi de tata pentru ca a considerat ca nu avea puterea financiara sa ne sustina in liceu, facultate pe mine si pe frati-miu ... iar acum noi suntem fiecare cu familiile lor, iar ei au ramas impreuna, imbatranesc impreuna si se au unul pe altul ... si nici conflicte intre ei nu mai sunt, poate varsta i-a facut mai intelepti, poate au putere mai mare de toleranta ... Si ceea ce am apreciat f mult este ca noi am aflat tarziu ca ei aveau discutii in casnicie, cand am fost destuli de mari sa intelegem si atunci pt mine a fost destul de ciudat sa aflu asta pt ca nu i-am auzit niciodata certandu-se ...



Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Seara buna, n-am somn, e 4 dimineata si eu umblu prin casa... e asa bine cand e liniste...

Corimami -- da, si mie mi se pare super cum creste cu 99% la suta laptic. Ii mai dau sa manance cand mancam si noi, ii dau in mana cate o bucata mare de mar, mandarina, broccoli, paine, dar mai mult le molfaie...

Stanucel -- jos palaria in fata ta. Eu una stiu ca atunci cand te casaotresti este forever, indiferent ce greseli face sotul/sotia. Asta insa doar in teorie, pentru ca multa lume nu poate trece peste unele greseli ale celui cu care s-a casatorit. Acum e adevarat si ca pentru a fi iertat e de preferat sa recunosti ca ai gresit si sa iti ceri iertare, dar din perspectiva crestina, avem datoria sa iertam chiar si cand nu ni se cere iertare... asa ca din nou, jos palaria. Imi dau seama ca iti este foarte greu, sper ca sotul tau sa iti aprecieze sacrificiul si sa ii vina mintea la cap...

Miria -- eu nu sunt de acord sub nici o forma cu rasplatitul faptelor bune. Mi se pare o chestie foarte falsa si cu toate ca eu nu o fac aproape niciodata, simt ca iau foc cand face John cate ceva dragut si apoi vine si ma intreaba ce ii dau ca a facut chestia respectiva. Nu stiu de unde a invatat asa ceva... eu consider ca faptele bune se fac pentru satisfactia spirituala si ca trebuiesc invatati copiii sa simta aceasta satisfactie, iar dandu-le bani sau cadouri pentru asta se transforma totul intr-o mare piata.

Miria (din nou) -- nu cred ca VLADI a meritat mesajul anterior, si mie mi s-a parut nepotrivit ce ai scris tu ca nu l-ai ierta ca una si ca alta. Si stiu cu siguranta, desi nu am avut probleme de fidelitate in cuplu, am avut la inceput, in primii ani, probleme destul de mari si ne-am iertat unul altuia multe pe care altii nu le-ar fi iertat, insa de fiecare data cand cineva imi spunea ca nu ar ierta asa ceva, simteam o mare furie si parca imi venea sa ma duc sa ma iau la cearta cu Coleman din nou. Asa ca mi se pare foarte pertinent ce a spus Vladi...

Child si Irene -- multumesc de parola, incerc acum sa intru daca nu mi se face prea somn...

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

DELIA - Nu e vorba de ce merita cineva sau nu, ca doar nu trebuie sa fie plata si rasplata.
Este doar un punct personal de vedere.
Tu ai iertat, ok.
Eu n-am iertat, e o problema in asta?
Sa nu fi recunoscut, ca in viata n-am trecut peste asa ceva, ca se supara cineva? Nu inteleg?
Eu, in schimb, (si am mentionat asta) sunt super toleranta cu alte chestii care si ele sunt de multe ori motive de divort.
Vorbim aici, nu de cine are dreptate sau nu, ca nu e un concurs. Vorbim de cine, ce si cat rabda.
Mi-am dat propriul exemplu de viata facand afirmatia ca o consider super-femeie pe STANUCEL pentru ca eu in situatia ei, n-am facut fata.

Deci, de ce simtiti voi ca trebuie sa ma judecati?
Mi-am batut joc de cineva?
Eu, personal, v-am judecat?
I-am adus lui STANUCEL vreo jignire in umbra laudelor primite?
Simtiti nevoia unor noi provocari?


Eu am o seara linistita, nu vrei sa o aveti si voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

La mine e deja dimineata :) insa iti doresc o seara linistita :)

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput