Iepurasi Mar-Apr 2010 (81)
Raspunsuri - Pagina 14
dayanara spune:
castelana multa putere
sanzi multumim
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
miria_cristina spune:
STANUCEL - Esti ultima persoana pe care m-as supara.
Si nu mai baga la inaintare bunatati, ca eu nu mai am ambitii de cand am nascut si acus dau iama in ele dupa care ma legan prin casa si ma plang c-am fundu' mare.
miria_cristina spune:
CASTELANA - Fa-ti curaj cum stii tu, ca doar esti o optimista si gandeste-te ca toate trec pe lumea asta, deci profita din plin de lucrurile frumoase care te pot mobiliza mai ales in momentele astea.
iliraluca spune:
Noi suntem ok. Kira nu a mai facut febra ieri deloc nu I-am mai dat nicio pastila. Cred insa ca ma ia pe mine. Ma doare capul si ma ustura in gat. Am vb cu doctorita la telef si mi-a recomandat sa facem o tura de probiotice pt intarirea sistemului imunitar. Cica sunt singurele care nu interfereaza cu vaccinurile.
Ericutu, sanatate!! Poate nu e nimic.
Roxana, ai doi copii superbi. Mor dupa ei cum par acum asa diferiti.
Am vazut toate pozele, lasat comentarii acolo
Miria, sanatate si puilor si tu da sfaturi asa neintrebata ca eu le citesc interesata. Daca nu e altceva, sper, la noi se pare ca a fost un episod febril si atat asa cum ai tot repetat pe aici.
Castelana, bine ca ai inceput sa iei ceva vitamine, in rest iti doresc putere sa treci peste perioadele astea mai grele.
carmickey spune:
briza_marii se impaca relativ bine...merge in el cam 10-15 min...mai mult nu vrea,ea vine cu premergatorul la mine(daca sunt cu ea in camera) sa o iau in brate...ea este cea care nu prea vrea sa stea,eu o pun tot pe acelasi motiv sa oboseasca putin...cel mai rau este ca a invatat sa ajunga la cartile lui frate-sau si trage de ele...cred ca este cel mai frumos moment al ei...
miria_cristina ok ok mersi mult eu am slabit rau de tot de cand am nascut,cei drept ma si abtin la multe si nu sunt o fire pofticioasa...cei care ma cunosc mi-au spus ca nici nu se cunoaste ca am nascut...
azi am zi de bucatareala...fac sarmale,vine mama sa stea cu adelina,eu am observat ca de cand o am pe adelina si stau cu ea la bucat.sa fac mancare nu imi iese mancarea buna...astfel prefer sa stea mama cu ea iar eu sa imi fac treaba bine....
FILMULETE
POZE
mamica carmen de Adelina 16.04.2010
oanaiacovita spune:
Fetele multumim de gandurile buna, am vorbit cu dra si mi-a zis ca pana maine sa il tin pe antitermice si maine sa merg la ea. Si ea crede ca e viral, ca are coada mare la usa de pitici. De azi noapte de cand i-am dat Novocalmin nu a mai sarit de 37.5 temperatura, poate scap fara stresul ce l-am avut azi noapte.
Oricum si eu ma simt ca naiba, dar tot am ras la postul Ellei.
Si mai vreau sa ii spun Castelanei ca asa de bine te inteleg. Eu si acum dupa 8 ani am in urechi discutiile cu ea si in general in cazuri de stres maxim ca acum ii simt enorm lipsa.
Imi pare rau ca nu nominalizez, dar e catarat pe mine piciul si nu pot scrie mai mult. Dar va trimit un gand bun la toate.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
child spune:
Buna dimi!
M-am delectat cu pozele iepurasilor, asa, de dimineata, sa-mi inseninez ziua!
Meniul de azi:
- para+jumatate banana+suc portocale+2 lingurite cereale
- piure legume+carnita vita+ulei rapita+iaurt
- cereale cu lapte.
Poate o sa incerc si eu mai pe seara sa-i dau putina banana lui Albert, asa cum zice ELLA.
Paste de care folosesti?
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)
oanka80 spune:
'neata mamici. multumesc tuturor pt vizionarea pozelor, pt commenturile voastre de aici si de pe picassa m-au impresionat profund, sunteti f dragute si apreciez bunatatea sentimentelor voastre ce le-am simtit in spatele cuvintelor.
la postul de aseara a lui Ellanik am cascat ochii de 2, ba nu de 3 ori si m-am pus si eu pe ras, Ella draga esti responsabila din nou pt buna dispozitie adusa multor mamici. mie una, mi-ai innseninat ziua , si te rog din suflet sa iesi din butoi pt ca nu e locul tau acolo. indiferent cine/ce te-a adus in starea asta nu merita. viata e prea frumoasa, iar tu mai ai multe de spus (iertare, ca mi-am permis sa dau sfaturi )
castelana sunt cu gandul alaturi de tine. incerc sa iti ofer o imbratisare virtuala , sa incerci sa ridici capul sus, mama ta e mandra de tine, de undeva de sus te priveste si iti va fi alaturi cand iti va fi greu. iti marturisesc ca atunci cand a fost greu tare pt mine, cand am venit de la maternitate cu fluturasul meu si nu stiam sa pun nici un pampers macar, am visat-o pe mama cum ma incuraja, cum ma sfatuia sa fiu puternica. iti doresc tot binele din lume
sunt cu gandul si la asteropipan si oanaiacovita. alina merge azi la medic si are nevoie de incurajarile noastre. am aprins candeluta in casa pt ea, sa fe totul bine, si totodata am spus o rugaciune mica si pt scumpul de Eric. sa scape repede de febra si sa va bucurati impreuna de clipe minunate. noi pana in prezent nu am avut decat cativa mucisori, inca nu am facut febra si stau ca pe ace, gandindu-ma daca voi avea putere sa ma descurc cu promptitudine.
imi cer scuze in fata mamicilor care au comentat asa frumos la pozicile noastre si eu nu mai apuc sa comentez la toata lumea... imi propun multe cand ma asez la calculator, dar apare imediat Maria si vrea si ea joaca. nu o multumeste nici o jucarie, decat daca se joaca cineva cu ea. dupa cateva zile cu esec total, azi a facut primul kaka la olita, dar in secunda 2 a plecat cu kaka la fund asa ca mi-a dat de furca, nu vreau sa insist, dar macar sa vad ce ma asteapta.
oanaiacovita trimit o cafea strong virtuala sa iti revii dupa noaptea nedormita. ai timp si de curatenie, numai sa se faca bine puiul.
Joy de Gabyhila cum se simte??
stanucel tu nu pui poze pe picassa? daca tu iti ceri scuze ca ai creat divergente aici, iti dai seama cum ma simt eu?? , s-au umplut pagini intregi pt mine, si am facut lumea sa piarda timp pretios, dar trecem peste toate in viata. ai toata stima din partea mea pt hotararea de care dai dovada, desi sunt de acord cu propunerile lui dayanara ...laxativ in cafea, gauri in chiloti
Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
dayanara spune:
ieri
mango+para+mar+cereale
cartof, dovlecel, dovleac, morcov, telina, avocado
azi
papaya+banana+mar
legume+jumate de borcan, am de gand sa dau la pranz
POZE
dayanara spune:
oanka
ce-a patit asteropiż
POZE