Prietene - 71 - LMA Tudor! LMA Radu!
Raspunsuri - Pagina 10
Cory_B spune:
Miany - bravooooooooo pt Davidelul mergaretLyly - au iesit prost analizele? adica? ce are puiul scump? Eu i-am facut hemoleucograma odata cu vaccinul(Infanrix penta) ca sa ma linistesc ca nu-i facusem niciodata. In 15 min m-am calmat(mi-au dat rezultatul), au iesit bune doar fierul un pic la limita drept pt care luam picaturi o luna. Sanatate maxima lui Alex si tu mamico, relax totul va fi bine.Ancutza - party fain va doresc pt sambata&duminicaedit: Many - bv ca a scapat Vladut de vaccin si tu de "pitici" Cea mai fericita mamica de Andrei Nicolas (21.10.2009)
smaranditza spune:
Intrebare: Cum dati faina de roscove? Retete? Idei?
Am tot citit ca e ff buna dar nu stiu ce sa fac cu ea.
Revin mai pe seara cu urarile, ca acum sunt in viteza
raluci_b spune:
Miany felicitari Davidelului mergacios
Many - sa-l pup eu pe firicel de 10kile bine ca ati scapat de vaccinoase
Ralu - legat de stangacie/dreptacie, eu zic ca esta muuult prea devreme sa te stresezi, ca sa nu mai zic ca de fapt, care-i stresu si problema? conteaza prea putin, nu mai suntem pe vremea aceea cand la scoala le lega o mana la spate doar ca sa scrie cu dreapta ca asa este "corect"
De meniu ma abtin sa scriu, bubu este in greva foamei, abia abia baga cateva lingurite, noroc ca are masa tzitzi. Acum la pranz a mancat piure de cartof dulce cu galbenus, branzica, oregano, a mancat mai bine. In rest urca scarile asa ca mai rarutz momente de respiro
Am luat de la carrefour carticele Capra cu trei iezi si Punguta cu doi bani de la Teora, foarte dragutze (Monis)
Pregatiri intense pt motz petreceri chestii. SE INCALZESTE VREMEAAAAAAA
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
hai cu bb2
coquelicot spune:
hello,
Tina da'crezi ca eu stiu cum a procedat mama? m-ai incuiat cu intrebarea. Eu zic sa il adaugi la temperatura camerei, nu topit pe foc.Ce mare e Geo.
Lilimaai, cred ca vin perioadele alea tantrumistice.Si Matei comunica numai prin racnete. L-am invatat sa dea inapoi un ou d-ala de la kinder (plasticul in care se tine jucaria) dupa ce il desface iar noi il inchidem si tot asa. De aici, a inceput sa racnesca pentru orice chestie doreste, si a extins nevoile si la chestii pe care le poate face singur. Zic ca e o perioada cand observa ca obtine ceva in felul asta. Toata masa este un racnet permanet ca sa-mi indice diverse lucruri din bucatarie pe care le vrea ( de obicei, bateria de apa, buretele de vase, detergentul, cutitele...) Ma doare capul, efectiv si incerc cu tot calmul de care sunt in stare sa nu ma ostilizez. Nu-mi iese mereu.
Samara sa ii fie lui Timi de bine biscuitii. Ma bucur ca va plac.
Lyl cum asa? dar de ce au iesit iar proaste?
bag si eu meniu
ieri:
nectarina/mar/ para/ pruna cu branza si gutuie si muesli bucatele
Legume (stevie/spanac/fenicul/telina/ morcov/ praz)cu smantana si cu peste
spanac cu branza cateva lingurite/ iaurt/cateva lingurite/ 2 guri de banana
Azi:
fructe cateva lingurite/ stafide/ branza bucatele
A mancat aproape pe nerasuflate aproape un borcan de paste integrale bologneze de la Organix. Eu ma cruceam in timpul asta.Cateva paste fierte
Nota: eu trebuie sa ii pun ceva pe tavita mereu si sa-i si placa, altfel incepe racnetul, care oricum incepe.
Altfel, pe post de cra-cra, eu tot descopar cate chestii ar trebui sa-l intreb si el stie: ieri si-a dus mana la scutec cand i-am zis : hai sa schimbam pamperul.
Totu'e sa-mi treaca prin cap.
mami de MATEI -TUDOR (10.11.2009)
Andrecluj spune:
Miany Felicitari!Crema pentru nari e speciala pentru bebei.Multumesc de intrebare, tot fornaita, dar in rest nu dam semn ca ar avea ceva, in timp ce toata familia e gripata. Many Per total e bine, inteleg? Sau sunt toanta si nu citesc bine?Avem si noi premiera: pentru prima data de la diversificare a refuzat mancarea. No ca de asta nu am mai avut. Dovleac cu mei, cah, la mami in moaca, haine, brate, etc. M-a socat, nu a mai facut asa ceva veci. Ce n-o fi fost in regula? ii place dovleacul tare, mei i-am dat prima data. Hm. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrecluj Many Per total e bine, inteleg? Sau sunt toanta si nu citesc bine? |
Este multumitor si au mai plecat piticii.
Urata premiera si la voi
mami de Vlad (29.10.2009)
smaranditza spune:
Tina, eu nu am topit untul; l-am scos pe masa in bucatarie cu o ora inainte sa ma apuc de biscuiti. Era destul de moale, asa ca am blenduit totul si apoi am adaugat faina amestecata cu scortisoara si bicarbonat.
Dozz spune:
La multi ani, Amalia, Sabina si Mihai! Sa cresteti mari si sanatosi!
Cory, legat de dilema c=ta cu laptele de sambata seara, vezi ca s-ar putea sa isi fi redus portiile de lapte, poate acum nu mai rade chiar 3*130 ml pe noapte. Succes!
Lyly, imi pare tare rau de analizele proaste. Ce a iesit in neregula?
Lavi, esti mai bine?
Multumesc pt gandurile bune tuturor! Abia astept we-ul, poate ma vad cu niscaiva fulgusori
miany75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui many_bani Am vazut ca sunt fulgusori care au la pranz cate 2 feluri de mancare, David de Miany, mami ii gatesti zilnic 2 feluri si David mananca? Vlad abia se screme ptr. un fel Felicitari David mergaret. mami de Vlad (29.10.2009) |
many,de obicei supa-ciorba avem pe 2,maxim 3 zile,felul doi ii fac de regula zilnic...de mancat ,mananca cand cum...adica uneori mananca si una si alta ,alteori numai un fel (el oricum nu mananca mult cantitativ,de accea am si renuntat sa mai cantaresc,ca simteam ca o iau razna),in general i le dau in ordine inversa...deci eu ma straduiesc si pe urma vad eu ce se alege de straduinta mea...multu de felicitari!!!
miany75 spune:
Andre ms de info ; si noi tot fornaiti, nu are altceva nimik ,dar ma intriga rau faza asta...ma gandesc sa nu fie legatura intre treaba asta si mancatul lui aiurea (in ultimele zile)..anyway,imi pare rau de asa premiera(dar esti o fericita daca e doar prima data)...
P.S crema ai gasit-o acolo la voi?!
multumim de felicitari,fetele cochetele!!!
ma duc sa mai fac cate ceva pana se intoarce puiul...azi am avut 'bona' full time