Ghiocei de martie-aprilie 2009 *** 272 ***
Raspunsuri - Pagina 8
Gianina34 spune:
chatonel - daca tot mai bantui pe aici, ia spune-mi te rog pentru ce cantitate de paste e sosul cu gorgonzola care ni l-ai dat?
am facut dimineata flanul tau si cred ca ar fi trebuit ceva mai multa faina; tu respecti intocmai reteta?
edit:- ca-s ametita de aburii de sarmale![]()
ce-as manca acum cu dimineata-n cap , cu mamaliguta fierbinte si smantana pe de-asupra
am mancat ieri o farfurie cu praju de casa suuuuper-bune cu creme bune cu unt su nuci caramelizate... de m-am indulcit pentru toata saptamana; daca va vine sa credeti ca nu vreau sa mai vad nimic dulce in fata ochilor
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni
chatonel spune:
ia sa pun si io meniul, ca geanina (merci pt aprecierile pogonicii, gia!
)
_ biberon cu lapte bio si infuzie de musetel (apropo de asta, a murit de ris matusi-mea de la bailesti cind a vazut ce ii dau copilei sa bea, cica asta e pt sugari
de parca pogo e altceva
)
_ tartina cu unt
_ la prinz nu stiu, ca papa la nanny si cum stiu ca gateste bine, nu o chinui sa imi dea meniul saptaminal
_ iaurt
_ ciorba de urzici (culese din dordogne, luni, inainte sa venim acasa)
_ piure de gutui cu mere
_ iaurt sau brinza de vaci
chatonel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 chatonel - daca tot mai bantui pe aici, ia spune-mi te rog pentru ce cantitate de paste e sosul cu gorconzola care ni l-ai dat? am facut dimineata flanul tau si cred ca ar fi trebuit ceva mai multa faina; tu respecti intocmai reteta? ![]() Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor si sase luni |
hihihhi, io pun si mai putina faina la flan, citeodata, ca pun oo mai multe
la paste nu stiu ce sa zic, e ochiometric... sa zicem ca e pt patru persoane.
Gianina34 spune:
chatonel - inca se mai gasesc urzici?
si dupa ce veniti acasa ce mai mananca pogonicea?
saby spune:
Monique, ne gandim la voi, sa treceti cat mai usor peste operatii
.
Chatonel frumos peisaj aveti si la bloc, fata de betoanele din Romanica
.
Apropo de meniu, ieri seara i-am dat la pitica sa manance dovleac copt impreuna cu un mar copt, putina scortisoara si 2 biscuiti, toate amestecate facute asa ca un piure si a avut mare succes
.
chatonel spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 chatonel - inca se mai gasesc urzici? si dupa ce veniti acasa ce mai mananca pogonicea? ![]() Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor si sase luni |
au aparut ultimele urzici, cele de toamna. Puteti sa mergeti la cules :)
ciorba e meniul de seara, asta o mincam acasa.
Gianina34 spune:
saby - asta a fost ultima masa?
noi la 16 mancam doar iaurt si ma gandesc ca i s-ar face foame peste noapte doar cu dovleac+mar+bisc
chatonel spune:
Ilinca, io nu m-as duce in Elvetia, sint prea rasisti pentru noi (vezi aici http://blog.lefigaro.fr/suisse/2010/07/le-retour-du-mouton-noir.html). Si prea reci ca sa te integrezi.
Poate la englezi, cu o aplecare insa spre irlanda, scotia.
Da poti sa emigrezi de-adevaratelea, in canada, ca si ei au o parte engleza si una franceza.
Multumim pentru vizionari la pozele din dordogne, ii facem trafic pe site lu socru-meu ![]()
chatonel spune:
| citat din mesajul lui Anaan Chatonel, merci ca m-ai innebunit cu hanul ala: acum numai calatorii prin France . Si facusi sarmale, madam, sa "bichonezi" fotograful?![]() Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
termina tu cu doctoratu ala, c-apoi ai sa ai timp de plimbari berechet.Io-s in spagat de admiratie cind vad ca puteti lucra acasa cu copiii, pai io nu pot nici sa scriu un mail cu pogo, ca ma deconcentreaza
saby spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 saby - asta a fost ultima masa? noi la 16 mancam doar iaurt si ma gandesc ca i s-ar face foame peste noapte doar cu dovleac+mar+bisc Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor si sase luni |
A nuuuu, asta a fost ca un fel de desert, pt. ca pe la 6 cand am mancat noi a stat si ea cu noi la masa si a servit cartofi la cuptor cu rozmarin
, iar desertul dupa. Mai sti cand ma plangeam eu ca Maia nu mananca nimic, ei acum nu o mai pot opri 
. Si facusi sarmale, madam, sa "bichonezi" fotograful?