Ghiocei de martie-aprilie 2009 *** 272 ***
Raspunsuri - Pagina 8
Gianina34 spune:
chatonel - daca tot mai bantui pe aici, ia spune-mi te rog pentru ce cantitate de paste e sosul cu gorgonzola care ni l-ai dat?
am facut dimineata flanul tau si cred ca ar fi trebuit ceva mai multa faina; tu respecti intocmai reteta?
edit:- ca-s ametita de aburii de sarmale
ce-as manca acum cu dimineata-n cap , cu mamaliguta fierbinte si smantana pe de-asupra
am mancat ieri o farfurie cu praju de casa suuuuper-bune cu creme bune cu unt su nuci caramelizate... de m-am indulcit pentru toata saptamana; daca va vine sa credeti ca nu vreau sa mai vad nimic dulce in fata ochilor
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni
chatonel spune:
ia sa pun si io meniul, ca geanina (merci pt aprecierile pogonicii, gia! )
_ biberon cu lapte bio si infuzie de musetel (apropo de asta, a murit de ris matusi-mea de la bailesti cind a vazut ce ii dau copilei sa bea, cica asta e pt sugari de parca pogo e altceva )
_ tartina cu unt
_ la prinz nu stiu, ca papa la nanny si cum stiu ca gateste bine, nu o chinui sa imi dea meniul saptaminal
_ iaurt
_ ciorba de urzici (culese din dordogne, luni, inainte sa venim acasa)
_ piure de gutui cu mere
_ iaurt sau brinza de vaci
chatonel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gianina34 chatonel - daca tot mai bantui pe aici, ia spune-mi te rog pentru ce cantitate de paste e sosul cu gorconzola care ni l-ai dat? am facut dimineata flanul tau si cred ca ar fi trebuit ceva mai multa faina; tu respecti intocmai reteta? Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor si sase luni |
hihihhi, io pun si mai putina faina la flan, citeodata, ca pun oo mai multe da nimic nu te impiedica sa "remodelezi" cantitatile, pe gustul tau.
la paste nu stiu ce sa zic, e ochiometric... sa zicem ca e pt patru persoane.
Gianina34 spune:
chatonel - inca se mai gasesc urzici?
si dupa ce veniti acasa ce mai mananca pogonicea?
saby spune:
Monique, ne gandim la voi, sa treceti cat mai usor peste operatii .
Chatonel frumos peisaj aveti si la bloc, fata de betoanele din Romanica .
Apropo de meniu, ieri seara i-am dat la pitica sa manance dovleac copt impreuna cu un mar copt, putina scortisoara si 2 biscuiti, toate amestecate facute asa ca un piure si a avut mare succes .
chatonel spune:
citat din mesajul lui Gianina34 chatonel - inca se mai gasesc urzici? si dupa ce veniti acasa ce mai mananca pogonicea? Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor si sase luni |
au aparut ultimele urzici, cele de toamna. Puteti sa mergeti la cules :)
ciorba e meniul de seara, asta o mincam acasa.
Gianina34 spune:
saby - asta a fost ultima masa?
noi la 16 mancam doar iaurt si ma gandesc ca i s-ar face foame peste noapte doar cu dovleac+mar+bisc
chatonel spune:
Ilinca, io nu m-as duce in Elvetia, sint prea rasisti pentru noi (vezi aici http://blog.lefigaro.fr/suisse/2010/07/le-retour-du-mouton-noir.html). Si prea reci ca sa te integrezi.
Poate la englezi, cu o aplecare insa spre irlanda, scotia.
Da poti sa emigrezi de-adevaratelea, in canada, ca si ei au o parte engleza si una franceza.
Multumim pentru vizionari la pozele din dordogne, ii facem trafic pe site lu socru-meu
chatonel spune:
citat din mesajul lui Anaan Chatonel, merci ca m-ai innebunit cu hanul ala: acum numai calatorii prin France visez. Las' ca si la voi la bloc e fain, cu vegetatie de jur imprejur; eu remarcasem asta mai demult, in pozele cu Dragoana la plaja. Si facusi sarmale, madam, sa "bichonezi" fotograful? Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
termina tu cu doctoratu ala, c-apoi ai sa ai timp de plimbari berechet.Io-s in spagat de admiratie cind vad ca puteti lucra acasa cu copiii, pai io nu pot nici sa scriu un mail cu pogo, ca ma deconcentreaza
saby spune:
citat din mesajul lui Gianina34 saby - asta a fost ultima masa? noi la 16 mancam doar iaurt si ma gandesc ca i s-ar face foame peste noapte doar cu dovleac+mar+bisc Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor si sase luni |
A nuuuu, asta a fost ca un fel de desert, pt. ca pe la 6 cand am mancat noi a stat si ea cu noi la masa si a servit cartofi la cuptor cu rozmarin , iar desertul dupa. Mai sti cand ma plangeam eu ca Maia nu mananca nimic, ei acum nu o mai pot opri , singurele care le refuza cu desavarsire sunt ficatelul si brocoli, in rest, fara numar, fara numar