Ghiocei de martie-aprilie 2009 *** 272 ***
Raspunsuri - Pagina 7
Ilinca_M. spune:
Chato, sarmalisto, da, aia era zona, dordonia aia, frate, Doamneee, ce idilic arata!! Dar si apartamentul vostru...zici ca-i intr-o statiune, cu atata verdeatza imprejur...Of, ce-as pleca si io din Romanica, si ieri daca s-ar putea! Mi-ar placea cel mai mult in Franta, Anglia sau Elvetia (partea unde se vorbeste franceza), nu de alta, dar sa stiu si limba!
Olishka, da' ce "desteapta" si farmacia aia cu "cuhendul" ei. De la verbul "to cuh"?! Ar trebui sa mai invetze proverbe gen "rade ciob de oala sparta"...
Dar tufete, pana la urma cum se pronuntza Auschan-ul ala, pe frantzozashte? Cam ca si "cochon"?" Ca noi n-avem, habar n-aveam ca e lantz francez, dar am auzit doi colegi vorbind de el, unul zicea "oshon" iar altul ceva gen nemtzesc:"aushan" Cum e, pana la urma?
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata
Anaan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gianina34 simply - nu vreau sa stiu ce-i in sufletul tau mamico. Pe mine ma ajuta sa stau cu fundul deasupra unui lighean in care puneam ceai de pelin clocotit; ma infasuram intr-un prosop/patura si stateam sa ma "aburesc" bine-bine. Mai faceam urmatoarele: din jumatate in jumatate de ora beam cate 1/2 l de ceai, suc de fructe, apa cu bicarbonat, ceai - se spalau rinichii si se mai atenua infectia. Tin pumnii sa reusiti sa ajungeti la un dr astazi ca vad ca se tot agraveaza. oooof, dragul nostru luca Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor si sase luni |
Gianina,obosita cum sunt, am inteles la o prima citire, ca tu te consolezi cand esti ingrijorata din cauza micsunicii stand cu fundul deasupra unui lighean cu ceai de pelin clocotit si nu intelegeam care-i faza. Dupa aia m-am lamurit ca-i vorba de leacuri pentru infectia urinara
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Ilinca_M. spune:
Cativ, dar ce s-a intamplat dureros pentru tine? Ne sperii
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata
Gianina34 spune:
anaan -
tufata, hai la cafea sa-ti limpezesti creierii
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni
elena.elena spune:
citat din mesajul lui Ela78 Anamariane, Ilinca, m-ati dat gata cu "cughend" si "coix" Asa am patit si eu, noi aici in Bucuresti avem un mare hipermarket francez Auchan, cred ca nu exista cineva sa nu fi macar auzit de el. Ei, si in parc niste mamici - despre care eu aveam o impresie tare buna, pana atunci - pronuntau engl."ocean", ma si gandeam ca o fi aparut vreun magazin de peste prin zona si eu nu stiu Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009) |
Eva
Gianina34 spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Cativ, dar ce s-a intamplat dureros pentru tine? Ne sperii |
of, of si eu m-am facut mica-mica atunci cand am citit postarea lui cativ si-mi trec prin cap numai grozavii
saby spune:
Neata fetele!
Simply, Annan am vazut ca ma certati , asa ca am iesit la raport, si da e greu cu distractiile astea, pt. ca tare greu te recuperezi dupa, deh nu mai suntem asa tineri . Sa stiti ca poze cu Maiuta nu am inca, dar promit ca descarc si postez. Nu stiu daca ati observat dar eu cu Maia nu am mai pus poze de ceva timp, pt. ca dupa ce am pus pozele din concediu din Turcia, pe contul de picasa s-a abonat la vizualizari ca preferat unul din pedofilii despre care se vorbea mai demult, eu pana atunci nu avusesem asa ceva, iar cand am rasfoit pozele imbecilului si am vazut ce poze are si ce comentarii mi s-a facut rau, asa ca am evitat sa mai pun poze.
Il pupam pe Luca sa-i treaca ce-l doare si tinem pumnii sa ajungeti la doctor.
Cativ imi pare rau de Moeciu, acum conteaza sa te simti tu mai bine, sa iti revi, orice s-ar fi intamplat. Te !
Gazza ti-am trimis PM, am virat si noi banii. Te pup , sa-ti teaca starea asta urata si vezi ca te sun mai tarziu.
Si....nu mai stiu ce vroiam sa zic..., revin ma duc sa-mi fac cafeaua, ahhh mi-am amintit, Annan ce matinala ai fost azi, eu nu asi fi putut sa ma dau jos din pat asa devreme.
Gianina34 spune:
chatonel - am re-admirat pogonicea mica (ca de privelisti, peisaje... nu mai spun nimic)
Anaan spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Gianina34
of, of si eu m-am facut mica-mica atunci cand am citit postarea lui cativ si-mi trec prin cap numai grozavii Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor si sase luni |
Da, si mie..Cati, sper ca nu e nimic deosebit de grav!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Gianina34 spune:
meniul de astazi:
9-Lapte cu cereale; Tartine cu unt si miere
11-Fructe asortate
12.30-Ciorbita de vitel; Budinca de cartofi cu pulpa de vitel; Salata de cruditati; Placinta cu mere si foi de morcovi
16-Rulouri cu cascaval