Ghiocei de martie-aprilie 2009 *** 272 ***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

simply, daca tu crezi ca copilul are cistita, ai incercat sa ii pui ceva cald pe burtica si sa ii dai multe ceaiuri sau lichide, printre care si ceai de coada de cirese?

anca, tu chiar te-ai suparat pe noi? sa-ti treaca. asa se intimpla daca ne povestesti cite-n luna si-n stele, comentam si noi de toate orbite de-atita stralucire

pisicuta mea a fost decalata cu ora asta care s-a schimbat, ieri a vrut la nani de la 7 seara, da a trebuit sa ii fac si baie, asa ca a aterizat pe la 19.30 la nani si a dormit neintoarsa, nu am auzit nici "mîr".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Buna dimineata!Din cauza unor probleme dureroase pentru mine, cu multa parere de rau va spun ca noi nu venim la Moeciu...O zi buna sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Neata,

SIMPLY, nu m-am suparat pe tine. Nu tiu cum s-a inteles "amestecul" Veronicai de la mine dar ma refeream strict la faptul ca eu cred ca Vero e la varsta la care isi creeaza modele de barbati. Iarasi vorbesc aici din experienta mea-relatia mea cu tata. Dar nu are rost sa vorbesc despre asta aici. O sa le povestesc fetelor pe scurt la \moeciu daca o fi vreme.

NOVUS, cu cadoul nu ma bag...ce decide makoritatea si ne conformam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Chatonel, merci ca m-ai innebunit cu hanul ala: acum numai calatorii prin France visez. Las' ca si la voi la bloc e fain, cu vegetatie de jur imprejur; eu remarcasem asta mai demult, in pozele cu Dragoana la plaja. Si facusi sarmale, madam, sa "bichonezi" fotograful?

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

Buna dimineata!

Din cauza unor probleme dureroase pentru mine, cu multa parere de rau va spun ca noi nu venim la Moeciu...

O zi buna sa aveti

Cati, imi pare tare rau ca nu o sa va ajung sa va cunosc.Sa se rezolve problemele si sa nu mai fii trista!

Mergi la inceput

Tufete, eu nu stiu ce-i cu vantul asta de suparari si tristeti care mai de care pe aici. Cred ca trebuie sa facem o mantra sau cum i-o zice, sa scapam de nefericiri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Simply, eu cand am citit avertizarile legate de Vero ma gandeam ca fetele se refera la faptul ca daca-i tot prezinta "figuri paterne" de care ea (si de altfel si Tudor) s-ar putea atasha, va fi rau ca ii vor produce suferintza eventualele despartiri. Nu despre asta era vorba? Bine, copiii stiu bine care e tatal lor, dar ma gandesc ca la varsta asta a pre- si pubertatii, isi mai fac si iluzii, mai ales daca e vorba de un barbat simpatic si grijuliu cu ei...
Of, bietul Luca, musai sa ajungi la doctor cu el, saracutul, cum se vaita de shale. Am uitat sa zic ca daca Mimi se gandeste la Londra ca la o "destinatie finala", bine face, aia as alege si eu in locul vostru, ce bine ar fi sa reusiti!!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pikka spune:

Neatza,
Simplyana, imi place tare mult cum scrii
Mi-ar fi placut si mie sa va cunosc live, la Moeciu

Mergi la inceput

Monique, sa mearga totul bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dimineata si buna cafeaua de la anamariame

m-monique - suntem alaturi de tine cu ganduri bune si tinem pumnii stransi-stransi sa treceti cu bine din cele operatii si andrei sa se refaca repede

gazulina noastra draga-

cativ - tinem pumnii sa treaca repede necazul

simply - nu vreau sa stiu ce-i in sufletul tau mamico. Pe mine ma ajuta sa stau cu fundul deasupra unui lighean in care puneam ceai de pelin clocotit; ma infasuram intr-un prosop/patura si stateam sa ma "aburesc" bine-bine. Mai faceam urmatoarele: din jumatate in jumatate de ora beam cate 1/2 l de ceai, suc de fructe, apa cu bicarbonat, ceai - se spalau rinichii si se mai atenua infectia. Tin pumnii sa reusiti sa ajungeti la un dr astazi ca vad ca se tot agraveaza. oooof, dragul nostru luca

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni

Mergi la inceput