Ghiocei de martie-aprilie 2009 *** 272 ***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

kea- multumesc ca m-ai luminat din confuziunile facute - simona- imi cer scuze le-am incurcat un pic (dar asta nu inseamna ca am gresit cu mult)

cred ca-i tare scump keutu in pantofi cu toc -deci voua nu va trebuie sirop de tuse ci incalzire in pardoseala cum ne-a explicat bianca (chiar asa, de-abia astept sa-l vad iarasi pe vladimir in piciorutele goale prin casa, ca tare-s dulci degetelele lui in vant)

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Tuuu, n-am activitati DE-ALEA intelectuale, ca H. e la serviciu, nu de alta

Ceva dulce n-am facut si nici nu fac, ca nu ma pricep deloc

si ce daca n-ai experienta (la praji) alegi o reteta simpla, din tot ce au postat fetele pe aici, prestezi praji, chemi domnul sot acasa si... gata preocupari intelectuale

Mergi la inceput

... cam bat campii, nu?
e asa frumos afara ca parca miroase a zi de vineri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui aditapop
Pentru TUSE, noi am incercat si au avut succes SIROP DIN MUGURI DE BRAD, MIERE CU CEAI DE CEAPA (destul de cahhh, dar am mai pus lamaie, glucoza, iar lamaie, etc.) si picaturi AMBROXOL (daca era tuse productiva). Totusi, aerosolii cred ca sunt calea sfanta, acc cu ser. Pisik, Anamariame, Oli, incercati si variantele astea, desi cred ca v-ati saturat... sa treaca tusea cat mai rapid! VOTATI, VA ROG, adi-1 adi-2 MULTUMIM!
Aditapop, aerosolii cu Acc sunt pentru fluidizarea secretiilor, deci nu sunt recomandati la tuse seaca, asa cum are Eva. Am venit acum cu ea de la dr si cica e o alta viroza, are rosu-n gat si asteptam sa se transforme tusea in productiva.Eu despre Cughend nu ma pronunt inca, are abia 3 zile luate. Ii dau in continuare pentru ca e pt toate tipurile de tuse.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34
e asa frumos afara ca parca miroase a zi de vineri

mare dreptate ai, de dimi si eu am aceesi senzatie

Mergi la inceput

adita - aerosolii cu acc sunt recomandati si in tusea seaca
tusea seaca nu "trebuie" sa evolueze spre tuse productiva
inghitim siropul recomandat in tusea seaca si ... trece tusea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Asa, n-am mai apucat sa fac mancare decat pentru bebelache si sa curat legumele pt noi, mi-e ca ma cheama sa ma odihnesc si eu si mi se arde mancarea.

Sa va intreb ceva ca pe mine ma tot framanta: ce inseamna un prieten la varsta asta? Am vazut poze cu Luana de ex in care e cu acelasi baietel (probabil baiatul prietenei). Inseamna ca se bucura cand se intalnesc, ca nu se lupta pe jucarii, ca nu se lovesc? Sau ce anume?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Asa, n-am mai apucat sa fac mancare decat pentru bebelache si sa curat legumele pt noi, mi-e ca ma cheama sa ma odihnesc si eu si mi se arde mancarea.

Sa va intreb ceva ca pe mine ma tot framanta: ce inseamna un prieten la varsta asta? Am vazut poze cu Luana de ex in care e cu acelasi baietel (probabil baiatul prietenei). Inseamna ca se bucura cand se intalnesc, ca nu se lupta pe jucarii, ca nu se lovesc? Sau ce anume?

Keutu cheliutu

Vladimir are un prieten. Pe Serban care este mai mic cu 2 luni.

Se bucura cand se vad, nu se cearta pe jucarii (decat foarte rar), mananca impreuna cateodata, daca mananca unul ceva ii da si celuilalt, sunt ca maimutele adica. Ce face unul face si celalalt.

Dar sunt foarte fericiti cand sunt impreuna. Chiar se joaca amandoi fara sa stea un adult intre ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Gianina, eu i-am facut Evei aerosoli la tuse seaca, si nu am facut decat sa i-o inrautatesc.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

anamariame - nu stiu ce sa zic
noua ne-a ajutat si asa am mai citit ci pe aici
cine stie ce s-o fi intamplat

Mergi la inceput