Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (459)
Raspunsuri - Pagina 22
aliceionescu spune:
Pai dc eram in tara, eram si noi tot acolo, nu Nico?![]()
Cu privire la ingeras...si noi spunem seara rugaciunea inainte de culcare si Thea ma face mereu sa rad ca ea asa stie (asa a inteles ea si asa a invatat si acum nu poate sa schimbe): ''Inger ingerasul meu/ ce mi te-a dat Dumnezeu/ toata ziua fii cuminte...'' E haioasa rau!:)
Nicoleta spune:
Alice, as vrea si eu la Olga, daaa!
Cu privire la cum invata ei poezii... eu toata copilaria am crezit ca "Trei Doamne si toti trei..." se refera la 3 doamne (foste domnisoare) si toti trei (domnii, sotii lor). Si daca fiii nu ar fi murit, s-ar fi casatorit si ar fi existat si 3 sotii... 
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
mimonix spune:
No, ca ati atins coarda sensibila 
Eu am vrut azi la pranz sa vad Olguseii dar m-am gandit sa nu dau buzna, ca poate o fi plin acolo ca deh ...e sambata
Si am sunat dar n-a auzit , am ezitat...nici nu stiam unde e exact
, am facut cumparaturi, am ajuns inapoi acasa si cand am intrat pe usa, cine suna??? Olgu
Totala desincronizare dar macar stiu unde e, maine ma duc la fix
Sper sa ma lase dimineata sa intru ca in orarul civilizat de vizite nu ma incadrez ...asta-i vizita cu bazdaci, se pare
Da' nu ma las pana nu o vad pe Olga in pijama si pe Alehangu atarnat de tzatza 
Simona,mamica de Teo
(17 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
mimonix spune:
Ca veni vorba de poezii, pe mine m-a lamurit Olga acu' la batranete cum sta treaba cu "mustacioara lui/pana corbului" 
Muream si nu stiam ca exista un asemenea barbier priceput in folclorul romanesc 
Simona,mamica de Teo
(17 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
Olgutzika spune:
Hello again (acu's de-al casei, nuuuu?) 
ummm... Mimo... pe Olga in pijama o puteai vedea si la munte... trebuia doar sa-mi spui ca asta iti doresti si iti deschideam usa - nu era nevoie sa astepti atat![]()
In rest, asteptam cu nerabdare cu totii venirea lor acasa... 
M-a rugat Olga sa va transmit salutari si pupici tuturor, ceea ce am si executat prin prezenta epistola care este 
RADU
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia
Nicoleta spune:
Radu, nu ne deschizi tu un capitol nou? (glumesc)
Multumim pentru salutarile trasmise!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!