Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (459)
Raspunsuri - Pagina 10
mimonix spune:
Doamneeee, ce efect a avut RedBullu' meu 

Bine ai venit pe lume Alexandru, sa fiti sanatosi si fericiti si norocosi toti patru! Viata lunga si frumoasa va doresc !

Multumesc pentru SMS cui mi l-a dat, ca nu stiu cine era
...m-au trecut toti fiorii 
Simona,mamica de Teo
(17 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea 
Olgutzika spune:
Multumesc mult de urari tuturor!!! Sper ca maine sa revin cu mai multe pozici 
@ursuleata: de obicei problema cu tasta space se rezolva cu doi pumni 
@ralucaspm: spre rusinea mea nu am reusit sa localizez ursuletii in timp util
, asa ca iti multumesc mult pentru initiativa si ca mi-ai luat-o inainte 
Eu ma retrag, multumim mult inca o data pentru urari! ...trebuie sa culc Soful (sau macar sa incerc), maine am o zi de alergaturi (ceaiuri, zeama de supa, acte
, etc-uri)
...aaa... am uitat sa semnez: RADU (ca sa nu creez confuzii) ![]()
natynic spune:
Apropo de ceaiuri si zeama de supa
...doctorita Olga mi-a zis ca maine dimineata oricum va mai fi inca in postoperator apoi, in functie de starea ei, o muta la rezerva. Va voi anunta atunci cand se da liber la vizite
ramo_cata spune:

ce scumpete de baietel am vazut..Radu,Olga sa va traiasca si sa fie sanatos...
clodute radiezi de fericire
ma bucur ca v-am vazut ,ce d-sorica frumoasa ai
cu scorul apgar..hmm m-au trecut toti fiorii,cu lichid verde ..am inchis pentru o secunda ochii si parca am trait nasterea mea
..Andreiul meu a avut scor apgar 5...off ..olgaai scapat ,ma bucur pentru voi....sa fiti fericiti si sanatosi!!!

ma duc la baiatul meu..noapte buna!!!
edit: de la ce naiba se face lichidul verde,placenta imbatraneste?eu am pus aceste intrebari atunci cand a fost momentul dar dr mea nu m-a lamurit..din pacate...poate ma faceti voi sa inteleg ,sa fiu oarecum impacata cu ce s-a intamplat cu Andrei..sunt oarecum confuza![]()
si ingrijorata pentru viitor![]()
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olgutzika Multumesc mult de urari tuturor!!! Sper ca maine sa revin cu mai multe pozici ![]() @ursuleata: de obicei problema cu tasta space se rezolva cu doi pumni ![]() @ralucaspm: spre rusinea mea nu am reusit sa localizez ursuletii in timp util , asa ca iti multumesc mult pentru initiativa si ca mi-ai luat-o inainte ![]() Eu ma retrag, multumim mult inca o data pentru urari! ...trebuie sa culc Soful (sau macar sa incerc), maine am o zi de alergaturi (ceaiuri, zeama de supa, acte , etc-uri)...aaa... am uitat sa semnez: RADU (ca sa nu creez confuzii) |
tare Radul! sa-ti traiasca feciorul, ca-i al tau 100%, semanati ca 2 picaturi de apa!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
...eu sunt epava... am lasat Muful cu febra 39 acasa
..si asta dupa 39,3 si algocalmin dat de mai bine de o ora.. ii pusese sosete cu otet si sper sa scada.. nu mai pot!! mi-e rau de stres, mi-e greata..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bitza037 spune:
Naty, chiar acum in timp ce o culcam pe Antonia ma gandeam daca ar avea nevoie de ceva Olga, si am putea sa-i aducem, cand am putea sa o vizitam...dar m-am lamurit acum daca ne anunti tu
..omul nostru de baza, ce sa mai????
Luny, te cred ca ti-e greata de atata stress, eu zic ca Muff-ul are imunitatea foarte slaba de la cele doua pneumonii, si ca va trebui sa te gandesti la un plan sa ii ridici putin imunitatea....poate te gandesti totusi si te duci la un homeopat....sper sa nu te superi ca mi-am dat cu parerea.....dar nici in stresul asta nu poti sta...ca vine o iarna intreaga si lunga peste noi.
aliceionescu spune:
Luny, of, ce rau imi pare!!!Eu nu am idee ce sfat sa-ti dau, cand am avut pb cu Thea am avut noroc ca am prins-o pe Naty pe mess si m-a ajutat, ca altfel...
Nu stau sa scriu acum, dar va pup si-i ofer un umar prietenos lui Ramo, ca este asa tristuca...
Vali, multumesc inca o data pt PM! Sunt scumpi tare pustii tai, am apucat sa-i vad si eu
Nicoleta spune:
Oaaaaa, ce tare e Radul!! Prima data am avut un soc... Olga bea sampanie? Deja isi recupereaza Sofifiul?? Norocul meu ca m-a tinut putin. Nici secunde, zic! Si daaaaa, Alexandru e LEIT, dar LEIT!! tati.
Naty, m-as baga, dar in alt context decat cel de acum: sa am mama sau soacra aproape si disponibile, sa am si eu un job pe care sa-l pot lasa si "dupa" care sa primesc banuti... sa... sa... Si cu o rectificare "mica": ochii violeti pot sa fie :)), dar sa aiba cu codite! Prea multe, nu? Si sa stii ca poti sta linistita, l-as naste aici :)).
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
mimonix spune:
Ce mi-au placut arondurile lui Iadu
Stil tata, nu gluma ![]()
Si numele lui bebe mai 
Vad Atesantu , carevasazica 
Clodute, SUPERBI , Nota 10
10 si pentru NATY 
Multa sanatate Mufului
Anca 
Felicitari Miha pentru energie