Novdec2010-BRAVO ALINA! BRAVO OLGUTZIKA!!"(150)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Symo chiar acum m-am uitat pe site la natracare si am vazut tampoanele speciale maternity....zici ca tu le-ai folosit?....si au facut fata fluxului primelor zile?.....chiar m-ar salva aceste tampoane!!!! suna mult mai safe decat vata si tifon

Kitty

34+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria !!!

AMR 5 sau 6 SAPTAMANI!!!....sau cel putin asa sper....

Mergi la inceput

miruna..... Doamne ajuta sa fie bine!

Kitty

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Miruna, fii barbata !!! Bebelul tau trebuie sa fie bine.
Iris, felicitari ! Sa-ti traiasca bebelina si sa fie sanatoasa si papacioasa !
Fetele cu anestezia, vreu si eu sa stiu care e rezultatul final al dezbaterii: ce anestezie e buna la cezariana ?
seara linistita va doresc

Andreea, mamica de Anastasia si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

ALLEXXIA, IRIS, felicitari ! Sa va traiasca ursuletele !

Alexa, bine ai venit acasa!

Miruna multa bafta maine!!! Pregatesc pt tine si ursuletul tau.

Azi am facut o sedinta noua de acupunctura, reactionez bine la ele, am contractii, am avut si aseara din alea dureroase rau de mai era sa va anunt sa fluturati pompoanele pt mine, dar alarma falsa, am facut o baie calda, m-am bagat in pat, am adormit si s-a facut dimineata

39+

Mergi la inceput

Symo am gasit pe net de unde sa fac comanda.....si ma bate gandul sa imi cumpar si servetele umede si tampoane ultra super si tampoane zilnice........si de san....

Huggies mi-am luat tot de la gama Pure(am luat la oferta de la baby expo.....3 pachete +1 gratis.....) am luat 4 pachete de servetele umede Pure una cu ceva aroma de castravete si una din cauza ca mi-a placut cutia! Acum vreau sa vad daca Eva le va tolera !

Kitty

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Miruna, linisteste-te si incearca sa te pregatesti pentru maine. Gandeste pozitiv si o sa fie totul bine . Sunt sigura. Bafta multa maine si daca te opreste sa ne dai de stire.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

helloo gagici!!!

Felicitari Iris pt beblina!!! sa va bucurati de ea si sa fie sanatoasa

MIruna incearca sa te linistesti k totu va fi bine. miane iti vei tine bebele in brate. Bafta multa si sti k suntem alaturi de tine

ma bag si eu in seama cu trusa de epidurala
sunt 2 feluri de truse. una pt nastere naturala - cateter pt anestezie peridurala de tip b Braun (perfix).
si una pt cezariana - cateter pt anestezie rahidiana+peridurala tip B Braun
nu stiu dc alt model sau alta firma are altfel. farmacistele nu au zis nimic?

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 31+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Crisuletz unde ai facut comanda pentru tampoane? Ca eu am tot cautat si bag sama Dona de langa mine n-are din astea. Probabil e mai micuta, de-aia, si cea mai apropiata (care are) e pe Mihai Bravu sau Mosilor.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

ALLEXXIA, IRIS, felicitari ! Sa va traiasca ursuletele !

mirunam curaj. totul va fi bine. tebuie sa fi pozitiva pt bb.

Fetelor m-am panicat.
Mi-e teama ca cei de la munca (unitate de invatamant de stat) nu vor sa-mi acorde diferenta de 15%.
Azi am dus prenatalul de la med.de fam.(apropo va trebui la inceputul fiecarei luni, pana se implinesc cele 126 zile de CM, sa duc hartia aia). I-am spus d-nei de la salarizare sa imi arate cum suna o cerere pentru acordarea diferentei de 15%, pe o perioada de 6 sapt. din CM (ca sa o depun si pe aia) si a zis ca stie despre ce e vorba, dar sa nu ma deranjez nici pentru asta, nici dupa nasterea copilului, pentru un salariu mediu pe unitate, intrucat aceste drepturi nu se mai acorda, de cand cu noile reglementari.
Am ramas interzisa. I-am spus totusi ca ma voi interesa. A dat din umeri si s-a facut ca are treaba prin niste hartii.
Spuneti-mi si mie va rog cum pot proceda.
Va rog, unde gasesc ceva cu care sa ma duc sa vada ca aceste drepturi sunt inca in vigoare?

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisuletzul

Symo chiar acum m-am uitat pe site la natracare si am vazut tampoanele speciale maternity....zici ca tu le-ai folosit?....si au facut fata fluxului primelor zile?.....chiar m-ar salva aceste tampoane!!!! suna mult mai safe decat vata si tifon

Kitty

34+

Da, eu folosesc tampoane din astea inca din prima zi, sunt ok.

Symo - mami de Diana Nicole

Mergi la inceput