Novdec2010-BRAVO ALINA! BRAVO OLGUTZIKA!!"(150)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Fetelor am trimis pe mailurile comune o lista despre care nu cred ca e cazul sa postez aici detalii. O sa va spun insa povestea la inceputul e-mailului... daca sunt doritoare intru in detalii

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 39 + : AMR 7 ZILE ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Eva, tare faza cu cicatricea de la epiziotomie . Chiar ca nu ma gandisem. EU am 10 pe piciorul drept, de sus pana jos si sa mor daca ma intereseaza pe unde sunt. Da, se vad, dar nici ca-mi pasa. Dar asta cu cicatricea de la epiziotomie m-a dat gata!

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Citat:
citat din mesajul lui paticut

Buna ziua,

iertati faptul a intru in odiseea voastra. sunt o mamica de sept-oct, si azi am primit un mail care pe mine m-a ingrozit. daca l-as fi primit ceva mai devreme(2 saptamani) as fi luat o decizie importanta.
va transmit acest link si sper sa-l cititi cu inimile si mintile deschise si sa faceti ce e mai bine pentru copilul vostru. (scoateti pauzele)

http:// articles.mercola.com /sites/articles/archive/2010/11/03/hepatitis-b-vaccines-at-birth.aspx

va doresc sarcini usoare si copii sanatosi!

paticut fericita mamica de doi baieti - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si Victor Stefan

Scuze, dar articolul ala se incadreaza in categoria "pericolele medicinei moderne", categorie atat de draga aici in US.
"But hepatitis B is a primarily blood-transmitted disease associated with risky lifestyle choices such as unprotected sex with multiple partners and intravenous drug use involving sharing needles—it is NOT primarily a "children's disease.""
Hmm, sa-ti povestesc ca eu am aceasta "sexually transmited disease" de la varsta la care nici nu auzisem de sex? Sora mea o are de la 3 ani, asa ca smecheria cu not a child disease este o prostie.
In perioada in care s-a manifestat la mine boala in sine (ca microbul il poti lua si duce fara probleme o perioada), spitalu era plin de copii cu hepatita, eram 2-3 in pat, si cel putin 30% aveau HepB.
Sa-ti povestesc ca poti lua virusul dintr-o simpla vizita la un cabinet stomatologic? Sau sa-ti spun ca mi-a luat 4 ani sa-mi refac ficatul, si monitorizare permanenta pana la 18 ani cand am fost declarata purtator sanatos? Sa-ti zic cat poate sa fie de afectat un copil care nu are voie sa faca efort fizic si trebuie tinut la regim strict?
Ai idee cat e de mare incidenta bolii asteia in Ro?

Ca sa inchei, nu sunt "by default" provaccin. Nu fac antigripale sau alte chestii care previn probleme minore insa gasesc ca e chiar aiurea sa te isterizezi ca ti se ofera un vaccin care te scapa de ceva cu adevarat grav. Daca ar fi vorba de vaccin anti HIV te-ai mai opune?
Sau te-ai opus sa-l faca pe cel de TBC?
Toate vaccinele au riscuri, absolut toate. Insa de cele mai multe ori riscurile sunt infime, iar beneficiile sunt majore. Eu mi-am dorit de cand ma stiu ca vaccinul asta sa fi existat si pe vremea mea.

Madalina
mami de Isabella Andreea si 38+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo

AMR 10 zile, dar bebe nu se grabeste
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui Madanic

Citat:
citat din mesajul lui paticut

Buna ziua,

iertati faptul a intru in odiseea voastra. sunt o mamica de sept-oct, si azi am primit un mail care pe mine m-a ingrozit. daca l-as fi primit ceva mai devreme(2 saptamani) as fi luat o decizie importanta.
va transmit acest link si sper sa-l cititi cu inimile si mintile deschise si sa faceti ce e mai bine pentru copilul vostru. (scoateti pauzele)

http:// articles.mercola.com /sites/articles/archive/2010/11/03/hepatitis-b-vaccines-at-birth.aspx

va doresc sarcini usoare si copii sanatosi!

paticut fericita mamica de doi baieti - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru si Victor Stefan

Scuze, dar articolul ala se incadreaza in categoria "pericolele medicinei moderne", categorie atat de draga aici in US.
"But hepatitis B is a primarily blood-transmitted disease associated with risky lifestyle choices such as unprotected sex with multiple partners and intravenous drug use involving sharing needles—it is NOT primarily a "children's disease.""
Hmm, sa-ti povestesc ca eu am aceasta "sexually transmited disease" de la varsta la care nici nu auzisem de sex? Sora mea o are de la 3 ani, asa ca smecheria cu not a child disease este o prostie.
In perioada in care s-a manifestat la mine boala in sine (ca microbul il poti lua si duce fara probleme o perioada), spitalu era plin de copii cu hepatita, eram 2-3 in pat, si cel putin 30% aveau HepB.
Sa-ti povestesc ca poti lua virusul dintr-o simpla vizita la un cabinet stomatologic? Sau sa-ti spun ca mi-a luat 4 ani sa-mi refac ficatul, si monitorizare permanenta pana la 18 ani cand am fost declarata purtator sanatos? Sa-ti zic cat poate sa fie de afectat un copil care nu are voie sa faca efort fizic si trebuie tinut la regim strict?
Ai idee cat e de mare incidenta bolii asteia in Ro?

Ca sa inchei, nu sunt "by default" provaccin. Nu fac antigripale sau alte chestii care previn probleme minore insa gasesc ca e chiar aiurea sa te isterizezi ca ti se ofera un vaccin care te scapa de ceva cu adevarat grav. Daca ar fi vorba de vaccin anti HIV te-ai mai opune?
Sau te-ai opus sa-l faca pe cel de TBC?
Toate vaccinele au riscuri, absolut toate. Insa de cele mai multe ori riscurile sunt infime, iar beneficiile sunt majore. Eu mi-am dorit de cand ma stiu ca vaccinul asta sa fi existat si pe vremea mea.

Madalina
mami de Isabella Andreea si 38+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo

AMR 10 zile, dar bebe nu se grabeste
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Madanic, luv u. Imi place maxim ce ai zis si eu sunt satula pana peste cap de articole spam care imi intra in mail de cand sunt mamica sau de alarmisti care intrau pe forum cand am nascut si spuneau sa nu facem vaccinuri ca ne mor copiii. Teorii ale conspiratiei, ca se cauta decimarea populatiei lumii prin vaccinuri si alte tampenii. Sunt satula de panicarzi care speculeaza ceva f delicat: iubirea materna.

Te-ai exprimat cum nu se poate mai bine, eu nu am intervenit ca ma tot gandeam cum sa formulez sa nu dau cu bata in balta sa para ca militez pentru vaccinuri aiurea asa, dar tu, nota 10!!!!

Imi pare rau de problemele tale, insa!

Eva & Luca (08.09.2008) acum 31+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Ma duc sa mai fac niste treaba prin bucatarie ca azi am avut limbarita, nu gluma. Imi vine curand barbatul acasa si ii pun pe masa palavre

Va pup, seara frumoasa!

Eva & Luca (08.09.2008) acum 31+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

FELICITARI, OLGA !!! SA VA TRAIASCA VOINICUL !!!

Raluca cu Ioanna , Georgios si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Fetelor, aruncandu-mi un ochi la randunici am vazut detalii despre nasterea Olgai si am ramas socata. Bine ca Dumnezeu a vegheat asupra lor. Eu nu am mai putut sta prea mult la calc. in ultimul timp si am citit pe diagonala si nu am stiut ca Olga avea probleme. Poate ca voi ati stiut.
Copiez aici mesajul de la randunici:

"fetele scriu rapid de pe tel,habar nu am ce stiti deja.I-am lasat bine pe Olga si pe frumosul voinic de 3550 g si 52 cm,identic Sophiei la nastere,identic Radu.Sunt bine far am fost cu emotii mari,operatia a durat peste 2 ore din care mult timp am pazit intrarea alaturi de Radu care era livid si f speriat. infectia aia urata se propagase tare,lichidul era...mai mult decat verde,fara sa o lungesc daca nu ii facea azi ceza...dar Doamne multumim,s-a terminat cu bine.Pe bebe l-am vazut prin usa de sticla la 5 min dupa nastere,inaintea lui Radu,e un dolofan si zbiera de se auzea pana in capatu holului.
tinand cont de complicatii,dra a zis ca mai devreme de luni nu o va externa."

Raluca cu Ioanna , Georgios si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

CAPITOL NOU: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=158038

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 39 + : AMR 7 ZILE ...

Mergi la inceput