Novdec2010-BRAVO ALINA! BRAVO OLGUTZIKA!!"(150)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Neatza, fetelor care folositi dupa nastere tampoane de bumbac Natracare, imi spuneti si mie care din cutiile de prima sau a doua pagina le aveti, le-ati folosit si sunt bune? http://www.bebe-au-naturel.com/hygiene-intime,bebe,rubrique,marque_55_132,3.couche-lavable.html

Eu as zice ca cele de pe pagina 2 ar fi cele bune:
http://www.bebe-au-naturel.com/natracare-serviettes-hygieniques-post-partum,bebe,produit,marque_55_132-880-3190,3.couche-lavable.html

Am vazut ca au si tampoane de san, cred ca tot de la ei iau.

Eva & Luca (08.09.2008) acum 31+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

Buna ziua,

iertati faptul a intru in odiseea voastra. sunt o mamica de sept-oct, si azi am primit un mail care pe mine m-a ingrozit. daca l-as fi primit ceva mai devreme(2 saptamani) as fi luat o decizie importanta.
va transmit acest link si sper sa-l cititi cu inimile si mintile deschise si sa faceti ce e mai bine pentru copilul vostru. (scoateti pauzele)

http:// articles.mercola.com /sites/articles/archive/2010/11/03/hepatitis-b-vaccines-at-birth.aspx

va doresc sarcini usoare si copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Diana, tu iei fier? Oricum, e normal la varsta asta de sarcina. Vorbeste cu dr pt supliment.

Fetelor, ce ecografie se face acum? Vreau sa-mi fac si eu programare la inca una, in principal sa vad daca este vreo circulara si cum stam cu evolutia, lichidul, de-astea.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui Joy21
Eva, ma bucur ca ai scapat de-o grija. Imi imaginez ca nasterea intr-o tara straina cu alte protocoale iti da ceva emotii. Oricum sunt sanse mari sa fie mai profesionisti si civilizati decat aici. Martin ma intreba de ce nu se poate naste si in Romania acasa cu o moasa, ca-n Olanda. Nici n-am stiut ce sa-i raspund

Joy, hehehe, cum sa nu se poata? Stii bine ca o parte din populatia Ro naste acasa cu mama, "moasa", whatever.

Nu doar in Olanda e moda asta, si in Franta se naste asa, acasa. Bashka s-au facut acum niste "case de nasteri". Efectiv case, cu camere normale, nu au nimic de spital, au doar jacuzzi sa nasti in apa, sau paturi comode ca acasa, muzica, si nasti cu moasa. Fiecare poate naste in Franta cum vrea, acasa, in case de nasteri, clinici sau spitale. Eu, personal, nu as accepta sa nasc acasa. Ma simt mult mult mai in siguranta la spital, tine de mentalitate, de fire, de multe...Nu sunt dispusa sa imi asum riscul. Ca daca e ceva in neregula si copilul nu respira, de exemplu, tot la spital ajungem. Sau daca nasterea se prelungeste, trebuie oxitocina ca se opresc contractiile si bebe e blocat, sau e nevoie de ecograf/ monitorizare fetala...etc etc.

Mult succes la ecografie!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

'Neatza burtici si proaspete mamici!

Ma alatur fetelor care schimba astazi semnatura! Mai avem putin...

Am reusit sa recuperez, intr-adevar se vede ca avem multe mamici printre noi, caci activitatea e mai redusa, dar ne bucuram de fiecare gand de la voi!

Miruna, suntem alaturi de tine. Dupa cum spuneau fetele, o alternativa la cezariana ar fi provocarea...dar speram sa fie doar o alarma falsa. Chiar si asa bebe Iustin are deja greutatea ft buna pt nastere, asadar cere pareri obiective dr si vedeti ce cale gasiti! Si eu sunt ft speriata de faptul ca fetita mea nu a crescut decat 250g in 3 saptamani,avea 1900g, asa imi zicea ultima oara la control... Si peste o saptamana am control, si daca la fel se vede ca nu creste...se ia in calcul scoaterea ei... Sunt cu inima cat un purice...iti inteleg temerile... Sper sa vii azi cu vesti bune de la control!

Corina Esti o mama strong, si important este ca ati depasit momentul si bebe Patrick este bine! Sper sa se cuminteasca putin Arriana si sa poti sa te echilibrezi putin!!!

Corina, Ana_O, Danaint, Ioana-mami, Doura, Symo Multumim pt impresiile de proaspete mamici! Ne transpuneti intr-o stare minunata, dar si de nerabdare de a ne intalni ursuletii/ursuletele!

Eva, sunt bucuroasa ca intalnirea cu moasa a decurs bine si ati pus la punct detalii legate de nastere.Te-ai eliberat de un stress!

Joy Multa bafta maine la echo! Sa ne vii cu vesti bune!

Diana Nu te panica, e des intalnita anemia in sarcina, bebe consuma multe de la noi! Consulta dr, fara emotii si sunt sigura ca o sa fiti ok!

Lore76 Bafta multa astazi la primirea rezultatelor! Sper sa nu fie cazul de diabet gestational! Oricum e bine ca bebelinele au o evolutie buna, greutate ok, din cate am inteles, tot timpul o sa fie diferenta de greutate la gemeni! Tine-ne la curent!

Anya Multumim ca ai preluat din sarcina grea de a avea grija de forumul nostru, modificari si updatari! Poate o sa invat si eu sa ajut, caci tu in curand...o sa schimbi statutul! bebe Gabriel mai are 2 zile si faca 40 de saptamani!

Crisuletul Inteleg ce ai nevoie, gasesti cutii de agatat la IKEA, o gramada, chiar in wk am fost si am vazut multe tipuri, iei cutia si carlige si agati unde vrei tu. Am vazut si pe site-uri din astea de bebe, insa nu era o gama variata cum era la ikea, aveau cate o cutie acolo, maxim!

M-am intins, cred ca am omis totusi cate ceva! Nici o problema, sunt in zona sa va spamez!

Va pup cu drag si sa dea Domnul sa primim vesti bune azi!

Madalina35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

Citat:
citat din mesajul lui EvaF

Neatza, fetelor care folositi dupa nastere tampoane de bumbac Natracare, imi spuneti si mie care din cutiile de prima sau a doua pagina le aveti, le-ati folosit si sunt bune? http://www.bebe-au-naturel.com/hygiene-intime,bebe,rubrique,marque_55_132,3.couche-lavable.html

Eu as zice ca cele de pe pagina 2 ar fi cele bune:
http://www.bebe-au-naturel.com/natracare-serviettes-hygieniques-post-partum,bebe,produit,marque_55_132-880-3190,3.couche-lavable.html

Am vazut ca au si tampoane de san, cred ca tot de la ei iau.

eu zic ca cele de pe prima pagina speciale pentru "new mother"!!!

EvaF te-am intrebat si eu ce stii de pastilutele homeopate colocynthis pentru colici?!?!? nu stiu daca ai vazut mesajul
mi-a adus o prietene din Fr, dar nu-si mai aminteste cum si cate se dau... tu stii ceva de ele?!?!?

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Azi am facut 35 s!!! uraaaaa

Noaptea am cam dormit...m-am culcat dupa ce am citit vreo ora si cre ca a contat. DImi m-am trezit cu o durere oribila pe burta dreapta jos inghinal.SIncer nu cre ca e conttractie da imi daia rasuflarea si nu puteam merge. Ce o fi?? voi ce credeti?

Apai Corina e bine ca ai ajutor..ca din descriere pricepusem ca esti tu singurica cu ambii si era cam crunt!

Vasari merci de urari! sa fie bine si sa ajung la cat mai multeee

diana.b e normal in sarcina..si mie mi-a iesit de fiecare data anemie. Iau vitamine prenatale si fier. Deci dont worry.

sugubina 35+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

ce credeti ca fac eu acum?!?!? gatesc spanac contine fier, nu?!?!?

diseara ma duc la dr si poate imi da sa iau supliment de fier, pana acum nu am luat

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

NASTE OLGUTA! acum o baga in sala!! Scuateti motatele sau ce mai o fi!!!

sugubina 35+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Bineinteles ca am uitat, ceva ft important!!!

Am uitat sa o felicit pe Bb_Alinush pt minunea ei!

FELICITARI BB_ALINUSH!!bebelina ALESSIA CLARA SA FIE SANATOASA si MANCACIOASA!!!

Ramonik si Pissi78 felicitari pt vestile bune de la echo! Sa ne tineti la curent!

Va las, ma duc sa ma apuc de o ciorbita de vacuta! Nu am mai facut demult si mi-e pofta! Va pup cu drag!

Madalina36+

Mergi la inceput