Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (33)
Raspunsuri - Pagina 9
Reallaura spune:
Neata fetele
Ce tot scrieti voi acolo de sex Frate! Nici nu mai stiu ce e aia
Vivela ms de carte!Acum, sa vad cum fac sa o citesc!
Dienutza le-am spalat si congelat ca atare, in pungute. Asa am facut si la Mirci si mi-a fost foarte util. e o idee buna sa caut si eu canuta, poate bea din ea
Sorana ce misto ca ai fost la teatru...sufar dupa o iesire la teatru, iar pe Dan Puric il iubesc.
Sabinaoof, ce probleme si cu Alex. Mirci e invers, daca o vede pe Ilinca cum papa, vrea si el, exact ce papa ea. Azi am acut branza cu banaba si avocado. A mancat vreo 100 ml, dar era f obosita. poate daca o culcam intai papa mai bine. Nu stiu. e foarte nelinistita si agitata in ultimul timp. Azi le-am facut iar aerosoli ca nu mai rezistam cu tusea. sper sa mearga bine. voi cum sunteti
Carla ce frumoase filmuletele cu mazarichile la masa si la joaca...cred ca ar trebui sa o mai filmez si eu pe Ilinca.
lenabum spune:
avem pojarel=rubeola
ia erupt astazi
gingia de sus tot foarte umflata
bia maraita mai putin,a inceput sa zambeasca
tztz ioc
fericita mamica cu mica, BIANCA MARIA
09.06.2010
http://family.webshots.com/album/578091226pChrLJ?vhost=family
aleesicoo spune:
lena, rubeola a facut bia? atat de mica?
ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!
arturicii spune:
hello tuturor
revin cu cateva raspunsuri pe care nu m-a lasat reteaua sa le trimit aseara
Diana, independenta nu vine din nedormitul cu mama; sunt multi alti factori.
Te rog nu compara plansul unui bebe de 2 luni cu rugamintile unui copil de 2-3 ani. Eu stiu bine ce zice Vivela. Vei vedea si tu
Sabina nu se taraste; exerseaza statul in 4 labute insa va mai dura. Baietii au mers de-a busilea pe la 9 luni cred si in picioare la un an si o luna.
Carla, ahaaaaaa; tu poti sa apesi pe tetina aia asa au inteles fetele cum sta treaba. La noi e c un cioc tare imbracat in silicon.
Ffffff faine mazarichile la joaca.
Sabina – relatia se formeaza in timp. Sigur, au ele ceva special al lor insa e doar fundatia. Eu zic sa nu iti faci griji. Daca ai vedea ce momente de cearta si de batai au baietii… insa in momentele cheie sunt f uniti.
Sorana, acu depinde si de concentratie; eu
ceaiul verde nu il pot bea concentrat rau ca nu e bun. Oricum pun si niste lamaie. Ptr antiadipos vezi ca trebe sa ai toaleta in zona.
Tatyana, ce fain cu scoala de dans. Suuuuuper. Bravo voua.
Piciorul meu revine la forma initiala cand pun gheata si il tin ridicat pe perna insa raman cu super durere si se umfla dar nu doare rau cand merg. Ca urmare am mers mult si s-a umflat rau; parca vad ca dimineata o sa doara tare dupa o noapte de stat. As putea incerca sa dorm in picioare….
Ioana & Arturicii'S
Alinutzaa spune:
Salutare
Scriu doua vorbe inainte sa imi scot spiridusii cu nasul la soare
artu imi pare tare rau de piciorul tau. Da-te cu gel cu arnica. Ar trebui sa te ajute.
Gata, fug
arturicii spune:
Vivela, multam ptr carte. O adaug si eu acum in biblioteca mea digitala
Sabina, iti mai arat eu doi mofturosi; cand o vad pe Sabina ce mananca, daca sunt si ei la masa (eu cica le fac program comun la masa de dupa amiaza) le vine efectiv sa vomite.
In plus si tati a zis ca la unele mese ale Sabinei (gen spanac) o sa stea in alta camera.
Bia, de la noi e soarele in Bucuresti! Am avut 2 zile suuuuper insorite. Si eu am reusit sa-mi stric piciorul la plimbare..
Maribell, va asteptam, macar in vizita. Aici e mult lemn si multa apa; si o sa iti duduie semineul eventual ca sobe clasice eu nu am vazut inca aici.
Laurita, sanatate multa celor mici; ce bine ca iti mananca ok
Lena, cine are pojar? Micuta??? Mai are cineva in casa sau cum ati reusit?
Alinuta, de unde sa scot eu oare gelul cu arnica? Hmm, sa caut o denumire in engleza sau franceza. Multam de sfat. Acum, dupa noapte, e tot umflat si e rosu inchis in zona umflaturii. Macar ca nu mai doare asa.
Ioana & Arturicii'S
Vivela spune:
Lena, sanatate micutei .
si sa stii ca exita o parte FOARTE buna a lucrurilor, n-o sa mai fie nevoie sa faceti mult-controversatul vaccin ROR .
eu acum vreo jumate de ora am vazut la david o eruptie pe mijloc, in partea din spate, are vreo 15-20 de bubite. nu-l mananca, nu le simte, sper sa nu faca vreo boala a copilariei acum.
Traiesc in Orasul Alandala
arturicii spune:
a inceput votarea pozelor la Clipe de Vara; treceti si voi pe acolo sa vedeti poze absolut minunate si sa le votati pe cele care va plac
p.s. eu am crezut ca pot sa dau doar o data 5 puncte, o data 4, o data 3, etc. Si dupa ce mi-am terminat clasamentul am vazut ca pot sa dau cate puncte maxime vreau eu
Ioana & Arturicii'S
arturicii spune:
Fetelor "fotografiste" recomandati-mi si mie va rog niste carti bune ptr a invata sa fac poze faine. Am vazut acu niste poze de-mi dau lacrimile. Vreau si eu sa pot sa fac asa....
Virgi, da-mi te rog si un link la ce ai luat tu ca sa inveti sa faci poze la bebei/copii.
Vivela, auleu, se ia pe net??? Glumesc. Sper sa fiti ok.
Ioana & Arturicii'S
n_a_n_a spune:
Ioana, eu am gasit asta ; au si sectiune where to buy; sa te faci bine!
Lena, imi pare rau de pojarel, sper sa treaca repede! Cristi l-a facut?
Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
pozici si filmulete