Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (33)
Raspunsuri - Pagina 11
arturicii spune:
Intrebare:
Cum selectati jucariile ptr daruit altor copilasi?
Daca e sa ma iau dupa baieti ei nu ar da nimic
Insa am sacose intregi puse prin dulapuri, sacose la care ei nu se mai uita (ca au uitat de ele); insa si camera e plina; in plus, incep cadourile acusi si iar ne umplem
Ce stiu sigur e ca nu dau Lego. In rest insa imi e nu stiu cum sa le dau fara sa stie ei....
voi cum faceti?
Ioana & Arturicii'S
lenabum spune:
DA CRISTI A AVUT LA 5 SAPTAMANI DE LA NASTERE
SAMBATA AM FOST LA UN BOTEZ IAR FETITA CARE SA BOTEZAT A FOST CU BUBITE PE PIELE DAR PARINTII AU SPUS CA ERA DE LA CALDURA,EU AM BANUIT DAR PT CA EI ERAU ASA SIGURI IAM CREZUT
ACUM AM TRASO,DAR AM SCAPAT PT MAI TARZIU
VA PUPAM
fericita mamica cu mica, BIANCA MARIA
09.06.2010
http://family.webshots.com/album/578091226pChrLJ?vhost=family
n_a_n_a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arturicii Nana, e luna noiembrie! Unde-i albumul din aceasta luna al Adelinei? Te rog sa iei masuri, ok? Ioana & Arturicii'S |
pai ultimul cu a sasea lunitza e oct-nov, ultimele sunt din 31 oct, oricum mai adaug cateva; din 11 nov facem alt album ca intram in a saptea lunitza
tre sa intru sa ma uit si la voi
am fost afara cu slingul - pe sold - (nu o mai pot cara in brate ca mor de durere de spate) si surprize-surprize a stat cumintica o jumatate de ora - ar mai fi stat ea saracuta, dar n-am mai putut eu (spatele again )
Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
pozici si filmulete
Vivela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arturicii Intrebare: Cum selectati jucariile ptr daruit altor copilasi? Daca e sa ma iau dupa baieti ei nu ar da nimic Insa am sacose intregi puse prin dulapuri, sacose la care ei nu se mai uita (ca au uitat de ele); insa si camera e plina; in plus, incep cadourile acusi si iar ne umplem Ce stiu sigur e ca nu dau Lego. In rest insa imi e nu stiu cum sa le dau fara sa stie ei.... voi cum faceti? Ioana & Arturicii'S |
artu, eu nu le-as da daca copii nu vor. as discuta mai intainte cu ei cum ca sunt multi copii care sunt saraci si nu au posibilitatea sa cumpere jucarii, etc (stii tu teoria) si daca se indura asa, bine, daca nu, mie mi se pare aiurea sa iei lucrurile copilului sa le dai. e ca si cum cineva (sa zicem mama ta sau o alta persoana apropiata) sa vina la tine in casa sa-ti faca ordine si sa decida ce lucruri sa mai pastrezi si ce nu.
(la gradinita baiatului cica au facut anul trecut o campanie de daruire a jucariilor catre un camin de copii din apropiere. la fel, copiii nu prea vroiau sa-si dea jucariile, insa dupa ce i-au cunoscut pe copilasii aceia au fost de acord sa le dea. poate ca pusul fata in fata cu viitorul posesor al jucariei e secretul, nu stiu inca).
si uite si pe-aici ceva despre foto, am gasit acum:
http://www.photocourse.com/multimedia.htm
(sunt in engleza, dar banuiesc ca nu-i bai ).
Traiesc in Orasul Alandala
arturicii spune:
eu inteleg ce zici tu Vivela insa ei vor si mai multe si mai multe si mai multe; si le si primesc ptr ocazii sunt.
daca ai stii cate jucarii au lasate in casa din Romania...
In plus, cele despre care vorbesc eu habar nu mai au de ele.
Eu, cu simt responsabil ce sunt , fac curat la hainele mele si dau si la vasele din bucatarie si la decoratiuni, etc. Nu am bai cu asta;
E clar ca trebe sa incep cu a le ordona eu jucariile cu pricina apoi sa vedem ce si cum.
Nana, am avut si eu cateva zile cu dureri de spate insa din fericire au disparut, ptr moment cel putin. E tare rau sa nu poti tine cat vrei tu pe bebe in brate
Ioana & Arturicii'S
corinasmile spune:
Fetili, orice carte interesanta gasiti pe amazon (eu tot acolo sap), cautatii apoi si pe ebay. Eu am cateva zeci de carti comandate in felul asta, unele le-am luat cu 2-3$ (si cu livrare f ieftina gasiti), in stare foarte buna sau aproape noua.
Am si cativa vanzatori favoriti pe ebay deja. Din UK mi-au ajuns cartile si in 2-3 zile, nu mi-a venit sa cred.
Corina, mami de Maria (14.06.2010)
corinasmile spune:
Maria mea chiuie de zor si ii place
Apoi se avanta spre fatza mea si se lipeste cu gura deschisa de obraz, barba, nas, gat, depinde ce nimereste. Am inceput sa o numesc "mica lipitoare" Cred ca ma imita pe mine, care o pup toata ziua
corinasmile spune:
Eu va citesc zilnic si cu mare atentie, sa stiti!
Sunt alaturi de voi, dar nu prea am ce povesti.
Parca-parca as vrea sa zic ca a trecut furtuna marnaitoare si plangacioasa, si s-a intors copila mea fericita si zambitoare.
Dar inca nu indraznesc sa zic cu voce tare
cris_09 spune:
Multumesc de raspunsuri cu privire la lapte.Nu cred ca voi merge sa-l schimb,l-am luat din carrfour si sunt patita,odata pt ca au gresit ei codul la niste iaurturi(in loc sa i-a codul pe bucata,l-a luat pe setul de 4),m-au pus sa fac proces verbal,declaratie pe propria raspundere,drumuri de la informatii la casa,la garantie,mi-am bagat picioarele va dati seama...asa ca o sa incerc sa il dau asa;sunt optimista ca il va bea,nu a refuzat nimic pana acum,din ce i-am dat
Azi:*piure de brocolli
*pepene galben
*lapte la discretie
Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
cris_09 spune:
PS:Nico nu mai "vorbesti" cu noi?
Gabitza1977 ,Ancutzicab?Restul fetelor!!!!!!!!!
Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)