Sezatoarea canadiana (197)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

A venit siwww.dropshots.com/zoom.html?large=http://media6.dropshots.com/photos/774857/20101106/b_101646.jpg" target="_blank">Mos Craciunla Montreal in elicopter.

Cellia multa sanatate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Cellia, sanatate multa !!
Recuperare usoara !!

Avea dreptate Mihaela, sa vedeti ce usoara o sa vi se para emigrarea pe lg. experientele cu fetita !!

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Cellia, sanatate multa si recuperare rapida.

Ati vazut asta?

Si asta:

http://loj.protv.ro/video-nemuriciul-batalia-de-la-podul-inalt/28181

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmençita spune:

Sanatate, Cellia, cel mai rau e cand iti e copilul bolnav, dar inteleg ca sunt sanse de recuperare.
Apropo de Mos Craciun, eu mi-am comandat un costum de pe e bay , e super, o rochitica rosie cu blanita alba pe margine si caciulita din acelasi material cu blanita alba. Rochita are si jupon.
Voi pe unde mai iesiti, Mihaela, unde a fost Mos Craciun, am inteles ca in Montreal, dar nu mi-am dat seama unde anume din poza.
Toate cele bune,
Carmençita
Cristian 3ani jumatate si Alex 14ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

carmencita - da-mi si mie link sa iti vad rochita pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

M-am intors si eu ieri din Romania...Impresii va scriu mai tirziu, dupa ce mai recuperez din cele 2 saptamini de absenta de acasa si de la job...O duminica frumoasa va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Place Versailles. Acolo sunt si reni( de fapt caprioare) in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmençita spune:

Uite ankalaura, http://cgi.ebay.com/Sexy-Red-Long-sleeve-Lingerie-Santa-Costume-Puff-skirt-/300489607023?pt=AU_Womens_Clothing_2&hash=item45f693876f#ht_1697wt_922 ce am comandat eu, dar poti sa dai cautare dupa costume santa si filtrezi women.
O zi buna,
Carmençita,
Cristian 3 ani si jumatate si Alex, 14ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Carme - ce misto! sa o porti sanatoasa.
Ce nu pricep - vad ca e one size? Am citit ca are siret la spate, dar cum o fi la bust?
Am zis ca la anu' iau si eu costumele de Halloween tot de pe ebay, anul asta m-am gandit tarziu, nu mai aveam timp sa le primesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Pupu fetili!

Iaca vin si sarbatorile...vine Mosu...fain!

SIMO am ramas datoare cu un raspuns. Imi doresc sa-mi dau copii la o scoala internationala cand voi ajunge acolo, adica in anul imediat urmator caci nu ma vad ducand copii la examene in luna octombrie, inainte de data teoretica a aterizarii noastre. Ca va fii cea din Laval, sau cea de pe platou sau in Quebec ville inca nu stiu, dar cert e ca o astfel de scoala vreau pt. ei. Voila!

Mergi la inceput