Sezatoarea canadiana (197)
Raspunsuri - Pagina 7
nelia spune:
Io v-am vazuuut!
Si eu cu zacusca, dar nu prea am ce da la schimb, ca nu mai fac nimic, iau totul de-a gata.
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
nelia spune:
Ei, uite oameni care au gresit epoca. Asa ceva nu se face...
http://ca.news.yahoo.com/s/capress/101104/national/lotto_millions_gone
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
Simonna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Podeanu Cristina si eu maninc zacusca (da' nu mi-a iesit in primul an si nu am mai repetat figura)Facem troc, eu dau vinul sotului facut de el din struguri. Simo realizez ca am uitat sa te/va felicit.Bravo voua! Dar ce te tine sa te muti? (in acelasi cartier) Weekend placut tuturor. Cind se da ora inapoi? Born to shop, forced to work. |
1. Tre sa dai cantitate dubla, cred ca e cea mai buna zacusca pe care-am mincat-o vreodata! Pe cuvint!
2. Multumim frumos! Si m-as muta eu, da' divorteaza Colegu'. Cica am voie sa ma mut cel mai devreme cnd termina R. secondaire... :)
3. Simbata spre duminica. E noapte de facut chef... o ora mai mult de dantzuit...
4. Vine si FB. Miine, daca am noroc si n-are copilul nimic mai bun de facut, ca e pedago.
S.
Podeanu spune:
Deci simbata asta se da ora inapoi?
Nelia,acu' la virsta lor ce doamne sa mai faci cu atitia bani?
nelia spune:
Da, stiu, dar pe mine tot m-au impresionat:
"We never had that money, we never went without anything but we wasn't born with silver spoons in our mouths, so we knew we had to work for what we got," she said.
"We have each other — that's the main thing. We don't live in a modern house or have new cars, no fandangle things. You're born with nothing, you're going to die the same way."
columbiana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Podeanu Deci simbata asta se da ora inapoi? Nelia,acu' la virsta lor ce doamne sa mai faci cu atitia bani? Born to shop, forced to work. |
adica ?
pai sa donezi jumate la cei in necaz, dar cu restul sa traiesti juma de ani in Bahamas sa-ti scalzi oasele batrine in jacuzzi, sa te impacheteze si maseze in ciocolata un june de 40, sa maninci raritatile alea de la Antony Bourdain unde ghiata din coktail e taiata din ghetari de Antarctica, si mai ales sa calatoresti...daca nu ai risc de infarct:))
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
cge spune:
Dana, Nelia, s-a notat !!
Dimineata, mancam eu o felie de paine cu zacusca, si M. imi zice:
"Opreste-te, ca ramanem fara vin !!"
In rest, nu gasiti ca e mai bine fiindca ca e vineri ?
Sambata spre duminica, dormim mai mult cu o ora.
Ce chef, ce dantuiala !! Numai la somn ma gandesc
O zi buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
casandra spune:
Ana, ce mai face Tudor?
Pe tine te-am auzit (citit mai bine zis) ca regreti ca nu ai ales o scoala englezeasca. Oare de ce?
Calin e la o scoala englezeasca si simt ca inebunesc.
Are 3 integration aids, le tot schimba, e "inclus" in clasa, dar nu integrat.
Sunt ata de suparata, nici nu stiu ce sa fac.
Pe langa faptul ca are 2 limbi de asimilat.
Iar in high school orice progra mai de Doamne ajuta, presupune predare intensiva in franceza, iar examenele de admitere la secundar au proba de engleza, matematica si franceza.
ankalaura spune:
Casandra - Calin la ce fel de gradinita a fost?
La colegii, si Vanier si Dawson au un pachet super complet de programe, in engleza, iar franceza n-are nici o treaba, atata doar ca au de facut doua cursuri obligatorii de franceza, dar ii plaseaza in functie de un test de clasament, poate sa fie la orice nivel de la 1 la 4. Ar mai fi inca 2 colegii pe langa astea, dar ceva mai departe. Voi parca stateati in vest? Drept sa spun, J Abbott nu mi-a placut deloc. Prea mult tupeu si prea multi de bani gata. Si academic, la cursul meu, varza. Dawson nici nu se compara, dar nici nu se compara!
Drept sa spun, franceza celor din colegiile anglofone e mult, dar mult, mult mai buna decat este engleza celor din colegiile francofone.
Eu personal, fara sa cunosc multe despre sistemul de aici, daca insa copilul ar trece cu bine peste integrarea de la inceput, as continua pe sistem anglofon clar.