Sezatoarea canadiana (197)
Raspunsuri - Pagina 16
nelia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iselin Ia uitati ce zice baiatul: zice de Cafe creme,Boutique Westmount 357, Avenue Victoria,Westmount. Asta e aproape de tine Anka. poti sa-l incerci, nu stiu care o fi pretul, dar probabil merita. |
Nu e pe linga Anka, e mai degraba pe linga mine... Sint tot felul de cafenele micute, pe care nu le stie nimeni, alea fac o cafea de n-o mai uiti. De curind am gasit una pe bulevardul Monk, nu stiu cit de buna a fost cafeaua, dar atmosfera super!
Ailed, incet-incet se vor rezolva toate.
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
Dragaica spune:
citat din mesajul lui Doloress Dragaica eu vreau! galactogil si garmastan. Ginipral ce e? pentru ce? le poti aduce la intalnirea de Craciun? (daca nu nasc pana atunci!) Multumesc mult! Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 26+ Kevin Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
E pentru stoparea contractiilor.
Pai ti le pot aduce eu daca vrei, sau ne putem intalni undeva.
Cu Garmastanul e indicat sa te dai cu 2-3 saptamani inainte de a naste.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010
Dragaica spune:
citat din mesajul lui ailed15 Dar asta nu a fost tot, cireasa de pe tort a fost pusa azi, pentru ca noi ne dorim un bebe si mi-am facut toate analizele la Ovo si urma acuma pe 29 sa aflu ce am de ce nu vine si la noi minunea. Am sunat dis de dimineata sa intreb la ce ora , mi se confirma ora si imi zice sa astept cateva secunde apoi operatoare sau ce-o fi ea imi zice stiti ne cerem scuze dar clinica se inchide pana in luna ianuarie incepand cu data de 27( e o sambata ). Eram programta lunea, sincer m-am infuriat de numai pentru ca era programata in prima zi de cand au anulat ei toate rdv-urile si nici nu s-au sinchisit sa inceapa sa sune clientii. Acuma sa nu va zic ce dezamagita am fost, ca na ca tot omul vreau sa stiu si eu ce problema am. Am primit rdv pe 10 ianurie asta inseamna inca 2 luni de asteptare, nici nu stiu ce sa fac, medic de familie nu avem, sa merg la ginecoloaga mea sa cer dosarul prin ea si sa incep cu ea un tratament sau sa am rabdare si sa vedem ce o mai fi in ianuarie. |
Vroiam sa-ti dau cateva sfaturi in legatura cu subiectul pe PM ca sa nu le plictisim pe fete dar vad ca nu il ai activat.
Aici ginecologul nu o sa-ti dea tratament de fertilitate.....mai bine activeaza PM-ul ca eu sunt experta in domeniu.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010
Ione81 spune:
Da, Cristina CGE, daca iti place ceaiul, David`s Tea is za best. E cam scumpisor, dar merita!!!
PT FANELE DE PORTUGEHZA
este festival de film brazilian la sfarsitul lunii; veniti? eu sunt voluntara, asa ca ne vedem pe acolo:
http://www.brazilfilmfest.net/montreal/eng/films.htm
ailed15 spune:
Buna fetele,
Dragaica ai mesaj privat de la mine, ca sa nu obosim fetele cu problema mea.
Cge, eu locuiesc la Longueuil de fapt si nu in St-Lambert insa e foarte aproape de noi, si e drept ca mai fug uneori la Starbucks-ul de pe Taschereau, cred ca e singurul. Insa in alta ordine de idei mi-ar place sa beau si un ceai bun, asa ca fetele daca stiti pe unde se poate bea un ceai bun nu ezitati sa scrieti adrese sa putem alege.
Mi-aduc aminte ca pe cand lucram in Germania avea sefa mea o masina care facea o cafea tare buna, macina cafeaua pe loc si ma rog o prepara, era super buna. Era draguta si venea tot timpul si imi aducea mai ales diminetile si chiar si pe timpul zilei. Uite ca mi-am adus aminte am tot cumprata vederi postale si mi-am zis sa le trimit trebuie sa-mi fac timp si sa le trimit, le tin in sertar de vre-un an de zile. Ca sa nu mai zic de felcitari de Pasti si Craciun , ca de , de cand cu internetul asta si telefoanele e mult mai usor sa suni.
Insa imi aduc aminte cu placere de vremea cand eram mai mica, in tara si trimeteam bunicilor, prietenelor de la vremea respectiva. Ce ma vremuri. Acum sincer astept Craciunul, pentru ca vreau sa ma relaxez, o sa fie firma inchisa pana pe 3 ianuarie, bucurie mare pe capul meu.
O sa hranim la barza , cine stie.
Nu am scris nicaieri unde lucrez pentru ca ati zis voi la un moment dat ca mai sunt care citesc pe langa si cum lumea e mica
, mai stii. Ce am incercat sa fac este sa-mi schimb meseria de la cea actuala vroiam sa fac un dec intensiv de 2 ani la colegiul Maisonneuve. Acuma azi am aflat ca testele nu e pot repeta decat peste 6 luni adica ratez examenele din martie ca nu au trecut 6 luni.Am picat la franceza scris.
Una peste alta, imi doresc ceva care sa-ma aduca oarecum la un program normal pentru ca de obicei in meseria mea se incepe cu tura de noapte, apoi de seara si urmeaza de zi, iar ca salariu lasa de dorit si mai ales simt ca acuma unde sunt o sa ma plafonez, nu o sa mai am ce face.
Sper ca timpul care vine sa-mi netezeasca gandurile.
Vroiam sa va intreb daca ati fost la Plattsburg in state, am inteles ca e aproape, am vrea sa facem o iesire cat de curand si sa nu ne indepartam prea tare. Aveti ceva idei de magazine de haine bineinteles ca tot ma pomenit acum cateva capitole de geci de iarna.
Fetelor as mai fi avut de scris dar las si pe data viitoare
.
O zi frumoasa tuturor.
_carmen spune:
Ankalaura, n-am fost in Bucuresti, ca am baut intai in Vancouver, si eram convnsa ca aici nu va fi la fel.
Dolores, aveam o colega de facultate care primea cafea din Germania, ii faceam vizite dese ca ma servea cu Iacobs (buuun) - eu imi luam Arabica...
Dragaica, sa pasterzi pe undeva informatiile tale, ca te voi asalta si eu la un moment dat legat de subiectul asta.
carmençita spune:
Doloress, am vazut ca ai trimis deja hartia, eu stiu ca poti sa ceri concediu incepand de la 20 saptamani, adica daca sarcina are 20 saptamani, eu stiu ca am citit pe situl lor oficial, dar era acum vreo 4 ani nu stiu daca mai e valabil.
Ailed, cu cumparaturile in state eu am inteles ca sunt reduceri dupa thanksgivingul lor, Platrsburg nu e asa mare cauti pe GPS ce vrei, au chiar si Costco, Walmart iar preturile sunt mult mai mici. Alte genuri ded magazine sunt PJ, Target, dar sunt sigura ca gasesti si tu, depinde ce vrei sa cumperi.
Ozi buna la toata lumea si nu uitati, maine e vineri, yupiiii
Carmençita
Cristian 3 ani jumatate si Alex, 14 ani
Ione81 spune:
Maia Morgenstern, pentru prima data intr-un spectacol la Montreal. Tango Final - duminica, 28 noiembrie, ora 18.00
http://www.librariaromanilor.com/
cge spune:
"La Multi Ani" pentru Victor si Victoria !!
Mentiuni speciale pentru:
Victor de Diana
Victor de Maru
Victor si Anca Victoria ai nostri
Sa ne traiasca si sa ne aduca numai bucurii!!
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
cellia78 spune:
Bonjour!
Simi, Mikiion, Cge, Nelia, Carmencita, Pitilache, Podeanu, Ione, Carmen si daca mi-a scapat careva, imi cer scuze, un brat de pentru voi! Multam mult de urari si de ganduri bune pt puiul meu!
Am stat in stres, ca duminica se juca ea si a cascat gura si mi s-a parut ceva desfacut; si am fost pana aseara, la control, cu stres maxim pe suflet; nu e desfacuta, dar nu e toata zona operata neteda, mai dureaza ceva; riscuri mai sunt; dar a depasit cu bine perioada de 10 zile post-operatie de risc mare; uuuooofffff!!!!
Parca nu mai am eu rabdare sa mi se spuna ca a scapat si e bine! Ca le-a tot tras si asta era ultimul hop sa aiba si ea alte griji decat controale si doctori si medicamente.....
Aseara am realizat ca nu mai stiam data trimiterii dosarului! Parca a fost acum multe luni! Nu, au trecut numai doua saptamani si ceva; evident, inca nici o veste; am rabdare, ca am cu ce sa-mi ocup mintile; de-acuma incep sa ma urnesc catre invatat, cautat info si "mesterit" "dosarel" pt interviu.
Gata! Inapoi la franceza! A! Culmea culmilor! Incepe sa-mi placa limba asta! Si e o chestie!
si sa aveti o zi senina si calda!
www.ajutopedenisa.ro