Sezatoarea canadiana (197)
Raspunsuri - Pagina 14
Dragaica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui delphin A la bonheur si sunt pretina si cu 2 lei! Pup ca tare's frumosi! |
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010
Dragaica spune:
Am de donat 2 cutii Galctogil nedesfacute, 1 tub de Garmastan nedesfacut, No-Spa si Ginipral daca stiti mamici sau viitoare mamici care au nevoie de asa ceva va rog sa-mi dati de stire.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010
cris1511 spune:
La Multi Ani de Sf. Mihail si Gavril!
Noua singura cafea care ne place e Starbucks. Bineinteles ca in fiecare zi beau acasa facuta de mine, dar cand mai ies cateodata in oras, asta am baut si e pe gustul nostru.
Ce mi se pare aici ciudat, e ca toata lumea bea cafea, nu conteaza ora, dimineata, pranz sau seara, din pahare mari cat o carafa. Pai, daca as bea eu asa, m-ar lua cu palpitatii. Chiar si aia de la Starbucks, doza cea mai mica, mi se pare mare, asa ca o fac pe jumatate cu barbata-meu.
ankalaura spune:
Citat: |
citat din mesajul lui delphin Anka, Nelia...am prins curaj! |
Bine ca ai zis, ca tocmai ce te ignorasem! Da' acum confirma-mi daca te-am nimerit, ca mai am o igoratiune in pending
Ione81 spune:
Diana, Pitilache, Nelia, Doloress,
Mama dar ce crowd avem aici la fani pt limba asta!
M-am inscris pe o lista de asteptare la un centru pe St Cath.
Care sunt cele ma bune centre de limbi la Montreal? Tin sa mentionez ca nu vreau curs la facultate. Obrigado!
Nelia,
I LOVE Love Actually!
Simo, Diana,
Merci de recomandari pt resto... urma sa se delibereze... nu am mai avut timp sa vad ce e...
Dana,
Si eu ma intrebam acelasi lucru de NS couple... apoi m-am gandit ca jucau sa se distreze? Sau din inertie?
Cellia,
Multa sanatate!
Si eu vin la cafenea Neliaaa! Au expresso?
Ah, Delphin,
Cand vii, te duc sa incerci cele mai bune ceaiuri din lume - David's Tea!
Nelia, si pe tine... si cine mai vrea :) Eu de fapt sunt o mare bautoare de ceai!!! Cafea beau o data pe luna, but tea... 3 at least pe zi. Mmmmm!!!!
Eu umblu in cautarea sufletului nemuritor, m-am apucat de yoga, si imi caut alt loc de munca!
I tell you, it's busy here :)
ailed15 spune:
Revin si eu dupa o buna perioada de absenta , timp in care s-au intamplat o gramada as zice. De citit v-am citit si de fiecare data mental va raspundeam, bine ar fi ca pe viitor sa-mi scriu ideile ca sa fiu mai coerenta la scris.
Deci in linii mari, sambata am fost iara la botez si a fost super frumos si de data asta, emotionant pana la lacrimi pentru mine. Ca s-a nimerit o data cu aniversarea a 10 ani de cand a murit tata, iarasi alta poveste de aici si ideea de a face coliva pe care nu am mai apucat sa o fac(ca tot ati vorbit voi de coliva si parastase la un moment dat pe aici ma gandeam uite fetele imi citesc gandurile). Asa si cu cafeaua, ma gandeam care o fi mai buna, incep si eu sa cunosc o cafea lungita slaba. Nelia parca tu ziceai de o cafenea in St-Lambert, ai putea sa mi-o zici si mie stau destul de aproape si imi place, desi cand vreau sa ma rasfat mai merg la starbucks, insa mi-am facut provizii acasa tot de la ei.
Acuma nu stiu ce o fi, dar am dat examen acuma vreo 2 saptamani , nu v-am zis, mate reusit, engleza reusit , franceza picat. Ieri am primit rezultatul , ma asteptam pentru ca eu nu m imbat cu apa rece de felul meu, insa stiti cum e un pic dezamagita. Drept e ca nu am avut timp sa invat. Acuma pana in martie am timp sa ma gandesc daca vreau sa schimb meseria sau raman pe domeniul meu.
Dar asta nu a fost tot, cireasa de pe tort a fost pusa azi, pentru ca noi ne dorim un bebe si mi-am facut toate analizele la Ovo si urma acuma pe 29 sa aflu ce am de ce nu vine si la noi minunea. Am sunat dis de dimineata sa intreb la ce ora , mi se confirma ora si imi zice sa astept cateva secunde apoi operatoare sau ce-o fi ea imi zice stiti ne cerem scuze dar clinica se inchide pana in luna ianuarie incepand cu data de 27( e o sambata ). Eram programta lunea, sincer m-am infuriat de numai pentru ca era programata in prima zi de cand au anulat ei toate rdv-urile si nici nu s-au sinchisit sa inceapa sa sune clientii. Acuma sa nu va zic ce dezamagita am fost, ca na ca tot omul vreau sa stiu si eu ce problema am. Am primit rdv pe 10 ianurie asta inseamna inca 2 luni de asteptare, nici nu stiu ce sa fac, medic de familie nu avem, sa merg la ginecoloaga mea sa cer dosarul prin ea si sa incep cu ea un tratament sau sa am rabdare si sa vedem ce o mai fi in ianuarie.
Pana una alta profit de orice clipa libera si fac ce-mi place pentru ca prea am vrut sa fac multe anul acesta si nimica nu mi-a iesit.
Cu intarziere zic si eu tuturor celor care si-au sarbatorit ziua numelui La multi ani.
Sper sa am timp de acuma incolo sa intru mai des sa va citesc si sa va scriu .
Numai bine, ma duc la somn ca azi am fost tare ametita la lucru, aveam impresia ca e miercuri iar in plus de asta v-am scris ca o moara stricata, poate nici nu e interesant pentru voi.
_carmen spune:
ailed15, te inteleg ca doua luni ti se pare o vesnicie... nu stiu cum e sistemul acolo, asa ca nu pot sa iti dau sfaturi. Partea buna e, ca fiind Sarbatorile, o sa treaca timpul mai repede. Macar daca ati afla cauza!
Celia, sanatate micutei! Cum se mai simte?
Eu am baut cafea de la Starbucks cand am fost in Vancouver, imi placea ca puteam sa imi pun zahar si "cream" cat voiam .
ankalaura ma primesti si pe mine la prieteni pe facebook?
cge spune:
Asa, discutia cu cafeaua, si noi avem aparat de Espresso de la Bosch, din cel care merge cu pastile.
Si acum imi beau la job espresso facut acasa.
In rest, si eu votez ptr Starbucks.
Si aici am descoperit "Vanille Noisette", imi place, dar de cand sunt la slabit nu mai beau.
Ione, merci de pont cu Davis's Tea.
ailed15, ia-o incet cu toate.
Bucura-te de ce ai !!
Cu doctorii nu te lasa, mai incearca in alta parte. Poate reusesti programare in alta parte.
Desi nici 10 ianuarie nu e asa departe, bucurati-va de Sarbatori in liniste.
Delphin, si eu abia astept sa ne cunoastem !!
Ne vedem si intr-un parc, nu numai la o cafea.
O zi buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005