Idei pentru team-building

Idei pentru team-building | Autor: lbelciug

Link direct la acest mesaj

Suntem un grup de 7 colegi si dorim sa mergem intr-un team building. Din pacate parerile sunt impartite, o parte vor in Bucuresti, altii in w-e in afara capitalei. Pentru a doua varianta imi puteti da sugestii concrete, unde ne putem distra (localitate la max 250km departare), unde sa ne cazam (ce vila) si ce oportunitati de relaxare in aer liber am avea acolo. Bugetul nu il stiu, deocamdata dorim sa obtinem oferte si pe urma vedem care se aproba.
Mi-ar fi util sa stiu de ex voi unde ati petrecut acest eveniment, poate ne inspira.
Va multumesc frumos.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Noi mergem de Craciun la Gura Humorului la Toaca Bellevue.
Anul trecut am fost la Brezoi la pensiunea Vahalia.
A fost super.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

Gura humorului este la mai mult de 250km.

Incercati Veliko tarnovo Hotel Yantra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Multumesc Emilia , varianta Brezoi suna f bine.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Verisoara-mea care a fost la concursul "Marele Castigator" de pe A1... au fost dusi la Fratii Jderi... o super locatie, http://www.fratiijderi.ro/ am inteles ca-i doar pt grupuri organizate nu pt publicul larg .

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soriceel spune:

buna-daca nu ati ales inca locatia, o sugestie ar fi Pensiunea Albota - zona Sibiu (www.albota.sobis.ro)- la plusuri as enumera: conditiile excelente de masa si cazare, posibilitatea practicarii unor activitati variate: pescuit, calarie, plimbari cu ATV, seara se poate veni un ansamblu folcloric sau sa va adunati in jurul uni foc de tabara; la minusuri: locatia relativ izolata (aprox. 15 km de cea mai apropiata asezare), preturile peste medie si faptul ca ni se dezactivau foarte des cartelele de intrare in camera. Din toate locatiile din tara in care am fost in team-building, acolo ne-am simtit cel mai bine...si am plecat si cu cateva produse preparate acolo (la preturi modice). Distractie frumoasa, orice ati alege!

Mergi la inceput