Ganduri bune

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Sabina, ma bucur ca esti bine! Hai ca nu mai e mult... si va fi si mai bine

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

:) va pup!!

http://armonii.blogspot.com/2010/11/e-lucevan-le-stelle.html

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fdoina spune:

ce-a fost greu a trecut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Sabinel, hai putin in brate... . O sa fie bine si maine pe vremea asta o sa te gandesti ca mai e o data si GATAAAAAA!!!!!

!!!!!

Before
After
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Sabinelu', Rituximabul e destul de bine studiat pentru alte indicatii, de ani buni, cu rezultate promitatoare. Intr-adevar, prima perfuzie a fost cu risc mai mare, ca la orice alt anticorp cu potential hipersensibilizant.

Numai bine, sa treaca fara probleme si ultimele perfuzii, sa te intorci acasa la puiutii minunati!

Mergi la inceput

mi-a trecut frica de medicamente, acu am alti pitici
Dr meu e plecat maine, asa ca ma simt total abandonata (de ce oare, ca si cand e acolo nu-mi face nimic, doar zice hallo si ma intreaba cum ma simt)
ca daca nu ma descurc sa-mi faca analizele pe sectie si sa nu ma trimita la Ambulanz :)
(germana mea stravezie e nevorbita de mult...si astia nu vb germana, vb austriaca, LOL)
ca daca ies anlizele bune medicul meu nu e acolo sa-mi spuna ce sa fac cu cortizonul (ma indoiesc ca altul decat dr curant se baga...)si o sa iau aceeasi doza inca o saptamana degeaba

dupa aia, ma gandesc ca ma intorc acasa, unde ar trebui sa ma ocup DOAR de copii, dar eu am un milion de treburi pe care ar trebui, nu, sa le fac aici! da in loc sa lucrez eu ma plimb la muzee si in zilele in care stau acasa zac si parca vad ca iar reiau vechea poveste cu vinovatia si impartitul in bucati samd samd, si sunt deprimata raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanadara spune:

Sabina, lasa zilelor urmatoare grijile lor si ai grija deocamdata de ziua de azi.
Sa-ti ajute Dumnezeu sa treci cu bine peste ultima peruzie si stai fara grija ca daca a plecat medicul si nu e acolo inseamna ca a prevazut cam ce s-ar putea intampla si deja oamenii stiu ce -i de facut in fiecare caz. Nu te stresa tu pentru asta.E munca lor si sunt sigura ca si-o fac bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Sabina, hai, nu te deprima! Medicul tau cand vine? Nu ai telefonul lui, un email ceva? Bombardeaza-l, ca de-aia e medic :)! Sigur vei gasi tu potecuta ingusta care sa te duca acolo unde vrei de fapt!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Sigur ca el a last totul pregatit, mi-a si zis asta.
Nicoleta, e plecat in Elvetia, am tel, mail, tot, da n-are sens sa-l barai.

Io m-am deprimat asa, de sensu vietii mai mult, ca mereu ni se pare ca trece valu asta si gata, o sa fie bine, dar de fapt, urmatorul vine si daca ai apucat sa tragi o gura de aer, zi mersi, ca de obicei, nu prea apuci....

ma rog. ma duc sa incerc sa dorm , ca maine la 8 tre sa fiu acolo.

Va imbratisez

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Am inteles ca nu e o deprimare de suprafata... medicamentele cata vina au? Nu este cumva indusa si chimic starea ta? Fireste ca le vezi in valuri (dese), ca asa au venit... insa se va calma "marea" si te vei linisti. Somn usor si o dimineata cat de usoara se poate.

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput