Ganduri bune
Raspunsuri - Pagina 4
rrox3 spune:
Sabina abia acum am vazut subiectul asta, da' ieri chiar ti-am trimis un snop maaare de ganduri bune
Fii optimista si o sa vezi ca va fi bine! Aduna iubire din toate partile si uita-te numai spre partea roz a vietii, nici macar nu intoarce capul spre alta varianta. Pune un zambet in fiecare celula a ta si o sa vezi ca si perfuziile alea or sa se simta datoare sa te faca bine Ai incredere
... si fii pe receptie, ca te bombardam cu ganduri bune
daniela_b spune:
Ginduri bune? Am, am, am!
Sabina, vreau sa te vad din nou vesela si puternica! Vreau sa fii sanatoasa si sa zimbesti! vreau sa pui poze frumoase cu Sofia si Gheorghe la care eu sa ma uit cu gura cascata!
Vreau sa scrii pe forum despre tot ce indraznesti sa visezi ( hai recunoaste, esti indrazneata!) si vreau sa imi imaginez ochisorii tai sclipind cind asculti un cintec, cind traiesti un cintec, cind traiesti intr-un cintec ...apropo iti place cum cinta Andries? "La mine-n cintec, e mult mai bine.."?
pai asa, asa, asa sa fii si tu la tine-n cintec! Mult mai bine! Urgent!
Te imbratisez si-ti doresc multa sanatate!
Erina spune:
Sabina, am intrat special pentru tine! Sa fie totul cu rezultate excelente, mult peste asteptari! Eu sunt convinsa ca Dumnezeu face minuni si cred ca asa va fi si in cazul tau! Te imbratisez!
P.S. Ai descris minunat copiii!
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Sabina spune:
Va imbratisez si multumesc!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
pisi-pis spune:
Sabina, multa sanatate si sunt alaturi de tine, vei invinge!
Mami de Laura (14.06.2010) si Mitza Fetitza